- sziku69: Szólánc.
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HThomas: Az ideális home office monitor nyomában
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
salieven
aktív tag
Na visszakaptam a telefonom a nemrég (3 héttel ezelőtt írtam ide hogy töltő problémám volt ugye) annyi volt a papírra írva hogy alkatrész csere. Fogtam megkaptam 3 hét után be sem kapcsoltam hanem itthon beleraktam a dobozába és várja az eladás pillanatát. Sajnos a 3x hangszóró hiba és most ez a töltő nekem elég volt belőle.
(#36132) benfolds: nekem van ilyen tokom szerintem nem a legjobb. Inkább használtam a sima szilikon tokot szerintem az sokkal jobb és kényelmesebb is. Plusz nekem van egy flip cover tokom is hozzá azt nagyon szeretem.
Így most jelenleg nálam felszabadult egy HTC One M7 fekete készülök 3 tokkal, garanciával és jelen álláspontjában 0 perces a készülék.
Új hozzászólás Aktív témák
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- új, bontatlan, iPhone 13 kártya-független, apple világ-garanciával
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 kártya-független, apple világgaranciával
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 10850K 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-8265U I 8GB I 256SSD + 1TB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest