- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Nos LolliSense, apró változtatások, mondhatni detto ugyanaz, ha pár dologtól eltekintünk.
Ami jó szerintem:
- az új értesítő sáv/kezelés, nagyon barátságos, kézre esik
- az értesítésjelzések rajta úgyszintén
- a kamera 1080p-s felvétel kijavítva! (szerintem ezért írtam football pár napja, hogy a kamerával nem bír)
- rendszer sebessége pörgősebb, pattogósabb, de ha kicsit megáll, az észrevehető, mert akadozva... de ilyen volt a GPE is, szóval semmi vész
- futó alkalmazások visszaállítható a régi kis képkockás nézetre, az nekem jobban bejön, valamint több oldalas már
- üzemidő nem sokkal ugyan, de jobbnak tűnikAmi nem tetszik:
- betűtípus nekem annyira nem jön be, a Roboto jobb volt (főként azért nem jön be inkább, mert nem egységes minden és így csúnya, nincs összhang)
- a lockscreenre az istennek se találom az elemek hozzáadását, mint pl a naptár. nagyon szerettem, hogy ott vannak előttem a napi bejegyzések
- ezek a hülye érintési animációk még mindig az őrületbe kergetnek, hogy megnyomjuk és az adott elem úgy színeződik át tőle.Részemről nincs összhangban az egész, majd az új Sense biztos a lolli fényében lesz kialakítva. Ettől függetlenül jó használni továbbra is a rendszert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teljesen új Google Pixel 9 256GB Obszidián eladó (garancia)
- iPhone 12 Pro / 128GB / Pacific Blue / Gyári kártyafüggetlen (164)
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- MOST NAPONTA -1000 FT: Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged