- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- BMWFan: Akasztófa
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gergosz2: Emlékezzünk!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
hurrikan
addikt
Közben én Z3-ra váltottam a One-ról. Nem a kamera miatt mielőtt valaki megkérdezné
hanem a kiváló üzemideje miatt, valamint esetenként szükségem van a vízállóságra. Végre így 2 év után utlólérték a piacot kijelzőben és hangzásban is, végre a sztereók is hozták a One minőségét, így beadtam a derekam.
a szoftveres részétől féltem, de nagy bajok nincsenek szerencsére és az üzemidő valóban lenyűgöző.
A One is a közvetlen közelemben maradt, naponta megtapizhatom, így nem maradok el a jövőben sem innen.
Közben láttam hogy másoknál sem ment korábban a biztonsági mentés, én azt gondoltam hogy a Google fiókom kettős beléptetése miatt lett a hiba, de az updtae óta azon is megy.
A kamera frissítés vajon külön jön még vagy már majd csak az 5.0-val?
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- PlayStation 5
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Jövedelem
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 32SSD + 500GB I 14" I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest