- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
ezt honnan veszed, hogy ez kamu?
miért lenne az?
ha megnézed sok egyéb videó van ugyanezen orosz oldaltól és millió egyéb teszt is.
nem értem miért rontanák szándékosan a ONE imázsát?(#242) istnag!
én a linkelt videóból nem látom, hogy miért lenne jobb a ONE....
mivel egyiket sem fogtam még a kezemben, nem tudtam egymás mellé tenni, így csak pl. ezt a videót tudom alapul venni.
no meg azt, hogy a mostani SIII is brutál jó videót csinál!csak hogy tiszta legyen, nem vagyok samsung buzi!
kb. 3 hónapig használtam i5-öt, előtte One X-et szintén kb. 2-3 hónapig. most kb. 4 hónapja pedig SIII-at.
előtte is volt már szinte minden, szóval nem elfogult, hanem realista vagyok.(#247) FeRRaR1!
az s3 milyen kijelző "állásban" volt?
egyszerűen rámondani, hogy túlszaturált.....
a Shitsungok......(itt szerintem a Samsungra utalsz) gondoltak arra, hogy legyen lehetőség kinek szájíze szerint állítania a kijelzőt.....ami ugye minden csúcstelefonban benne van....vagy nem ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Futás, futópályák
- Elektromos autók - motorok
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A03 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A15 4/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A35 5G 8/256GB, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
- MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest