- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- gerner1
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
válasz
Juliuska #23269 üzenetére
Beállítási státuszban folyamatosan jeletveszít . Navigáláskor meg nem. Már kipróbáltam jó párat , ami ment 4.3 alatt hibátlanul az is ezt csinálja. Aztán valahol olvastam,hogy ez a 4.4 hibája. Megvan a HTC Magyarország oldalon. Ott panaszkodtak sokan erre a jelenségre. Az volt a furcsa,hogy frissítés után nem volt ilyen gond telepítettem és ment. Gondoltam ki próbálok egy frissebb verziót na azóta van ez a gond. Bármit próbálok bobálja a jelet. Telepítés után volt egy gyári vissza állítás. Tiszta telepítéssel. Gondolkodom,hogy be kellene próbálni megint egyet hátha,de akkor lehet,hogy előjön ez a random kihangosítás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- OLED TV topic
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bittorrent topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3099, 100% akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest