Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szpisti

addikt

Ma telt le a 15 nap, vettem a bátorságot és bementem a T-be (Duna pláza), bár nem küldtek sms-t, gondoltam lesz ami lesz. Hát úgy hozták ki a raktárból a telómat, mintha teljesen természetes lenne, hogy ott van. Szerintem elfelejtettek sms-t küldeni. Szvsz. Kamerát cseréltek (lilulás miatt adtam be). Ami érdekes, amikor tavaly májusban megvettem, volt felül és alul pár tized milliméter hézag a "hangszóró rács" alu-lemeze és a műanyag keret között, de emiatt nem is reklamáltam akkor és most se. Viszont most úgy kaptam vissza, hogy egy mikron hézag sincs, olyan mint amilyennek lennie kellett volna új korában is. Szóval a szerviz minősége kitűnőnek mondható... Sehol semmi nyom.
    :C :DD

Végre itt a drágaszágom... Egy Xperia X8-assal szenvedtem ezalatt a két hét alatt, (vagy tíz féle főzött rommal) még egy-két nap és földhöz vágtam volna... Most olyan érzésem van, mintha nagyobb lenne a One-om mint valaha volt... és milyen smooth...
    Akinek baja volna a One-nal, hogy laggol, szívesen kölcsönadom az X8-at egy két hetes kurzusra. Utána nem mond többé ilyet...

Új hozzászólás Aktív témák