- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
Mint rendszer egyértelműen letisztultabb, szebb, jobb, mint a samuké. Engem őrületbe kerget a samsung rendszere, egyszerűen átláthatatlan pl a beállításokban, fölöslegesen bonyolított, mindemellett nagyon csúnyának tartom (mind az elemek kialakítása, mind a színvilág, pedig már kicsit javult a korábbiakhoz képest).
IR: LG televízó és Samsung házimozival gond nélkül kommunikált kapásból. Egy Thomson tévé úgyszintén, viszont volt egy kis szutyok távirányító nélküli, se márkát se semmit nem találtam róla, így még jel alapján beálligatni se volt lehetőség. De ha nem is alapból a távvezérlőről "lecopyzni" a jeleket sok esetben megoldható.
BF: bőven elég, RSS-t tudsz hozzáadni, ha kell (én vártam ezt a funkciót, de nem használom azóta se). Külföldieket viszont használok, ott úgy is gyorsabban vannak fent a hírek
Alapból magyar tartalom egyelőre az Index, Dívány és SportGéza, ami untig elég néha olvasgatni.
Plusz egy: tegnap betrollkodtam a HTC fb oldalán poénból, elvégre mindeni tud a lilulásról és értették a poént; ez plusz pozitívum, felfogás terén is
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Nők, nőügyek (18+)
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- Gumi és felni topik
- Véletlenül kikerült az FSR 4 forráskódja a GitHubra
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- EAFC 25
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő (használtak)
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest