Új hozzászólás Aktív témák

• Steve1207

veterán

válasz FeRRaR1 #21529 üzenetére

Jaja tudom, tegnap már olvastam, próbáltam követni. De majd lesz valami más módszer, ha nem akkor meg nyitom dev-en előbb vagy utóbb, s-off elvégre megy.

(#21530) grunge: szerintem a HTC-k vannak a legjobb custom romokkal ellátva a Nexusok után. Ha gyárilag 4.4.2-vel kapod akkor egyelőre htcdev-en lehet csak nyitni, aminek nyoma van és mondható garivesztésnek (persze van akinek megcsinálják, van 1-2 módszer, ha véletlen nem csekkolják). Korábbiakkal van esély, de inkább az elsőt érdemes szem előtt tartani.

Nekem fekete van, az oldalán kicsit látszik (kijelző melletti perem, de nem olyan vészes). Itt feketén én inkább a hangszóró burkolatokat vettem észre, hogy bármi kis vacak nyomot hagy rajta, de kicsit törölgetjük és eltűnik. Mint valami grafit ceruza nyom.
    Hátlapon 1-2 hasonló, az persze ott marad. Semmi tokot nem használok, csak simán zsebre vágom. Ez kb 1 hónap tapasztalat. A beats felirat elméletileg lekopik, de sokan rosszabb véleménnyel vannak a feketéről szerintem.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés