- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve1207
veterán
válasz
FeRRaR1 #21529 üzenetére
Jaja tudom, tegnap már olvastam, próbáltam követni. De majd lesz valami más módszer, ha nem akkor meg nyitom dev-en előbb vagy utóbb, s-off elvégre megy.
(#21530) grunge: szerintem a HTC-k vannak a legjobb custom romokkal ellátva a Nexusok után. Ha gyárilag 4.4.2-vel kapod akkor egyelőre htcdev-en lehet csak nyitni, aminek nyoma van és mondható garivesztésnek (persze van akinek megcsinálják, van 1-2 módszer, ha véletlen nem csekkolják). Korábbiakkal van esély, de inkább az elsőt érdemes szem előtt tartani.
Nekem fekete van, az oldalán kicsit látszik (kijelző melletti perem, de nem olyan vészes). Itt feketén én inkább a hangszóró burkolatokat vettem észre, hogy bármi kis vacak nyomot hagy rajta, de kicsit törölgetjük és eltűnik. Mint valami grafit ceruza nyom.
Hátlapon 1-2 hasonló, az persze ott marad. Semmi tokot nem használok, csak simán zsebre vágom. Ez kb 1 hónap tapasztalat. A beats felirat elméletileg lekopik, de sokan rosszabb véleménnyel vannak a feketéről szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- Milyen monitort vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Windows Insider Program
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 87% akku
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest