Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A 15 centi nagyon rövid.........
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Bdanyy #21172 üzenetére
Ez azzz vesszünk össze, azt írtam talán, de az biztos, hogy én először ott találkoztam vele, ahol nem csak könyvjelzőket szinkronizált, ha nem jelszavakat, beállításokat, megnyitott lapokat, előzményeket. De természetesen nem próbálgattam végig minden héten minden böngészőt, bár kipróbáltam én is sokat, még HTC Desire alatt, akkor még nem volt a legjobb az FF, de azóta eléggé kiforrott, vannak hozzá kiegészítők, reklámblokkoló pl, szóval nekem a legmegfelelőbb.
Többször próbáltam az operát asztalin és telón is, de soha nem tudtam át állni rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító cikk
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest