- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vivira
csendes tag
válasz
HUTCHDB #20676 üzenetére
Kb. 150 ezer volt a telefon az Expansysnál.
Nem is tudom fényezni az Androidot, alapjaiban más. Az IPhone egy "bolondbiztos", alapvetően nagyon jó, atomstabil telefon, amin fut pár számítógépes program. Ezt a stabilitást ugye úgy érnik el, hogy a felhasználó lehetőleg ne tudjon belepiszkálni olyanba, ami ezt befolyásolhatja.
Az android telefon, eddigi tapasztalatom szerint pedig egy olyan kis számítógép amivel telefonálni is lehet. Ennek összes előnyével, hátrányával.
Számomra több az előnye, úgy érzem.
Ami eddig fura pl. A WiFi nálam éjféltől reggel 8-ig szoftveresen kikapcsol (mármint a routeren). Az Iphone reggel 8.01 kor érzékelte is mindig az elindulását és rákapcsolódott. A One.nél ma 8.10 ig vártam, nem történt semmi, mobilhálózaton maradt, majd a beállítások menü WiFi ki-be után állt csak hálózatra. Az iPhone percenként ellenőriz, az android negyed-fél óránként, hogy van-e elérhető WiFi?
A másik egyelőre, hogy a One képernyője kevésbé gyors reagálásúnak tűnik. Letöltöttem az egyik unaloműző játékomat, amit 1 éve játszom az iPhone-on (templeRun2), most itt rendszeresen leesek, mert "későn" csinálom a megszokott mozdulatot. És néha ugyanúgy meg-megakad egy pillanatra, mint korábban
Viszont bőven kárpótól ezekért a lényegesen nagyobb szabadság, csak tanulnom kell. Ahogy látom, ha itt hülye vagyok rendesen keresztbe tudok tenni a telefonnak és magamnak.Akku, akadás, lassulás, stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL WD19S dokkoló + 130W töltő
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ZenBook 14 OLED UM3402 - 14"2.8K OLED - Ryzen 7 7730U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év garancia
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest