- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- talmida: Változások
-
LOGOUT
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskopika
senior tag
Sziasztok!
Gondoltam megosztom itt is a kálváriám. HTC One tulaj vagyok én is bő egy hónapja vásároltam, de a 3 nap észrevettem hogy a kamera gyenge fényeknél szúnyogháló szerű fehér négyzetrácsot kap a kép, a jobb szélen pedig lilás elszíneződés jelenik meg. Ez a jelenség mikor letakartam kézzel a kamerát is jelentkezett tehát elég egyszerű a beazonosítása. A szervizbe ( mivel sajnos a 3 nap lejárt, 26 nap után kijelző, aksi csere és hangszóró cseréket követően visszajött. Mondanom se kell hogy semmi nem változott. Azt gondoltam csak legendák ezek a szervizzel kapcsolatos negatív vélemények, de már látom nem.
Van lehetőség hogy kikerüljem az újabb 30 napot? Vagy megint végig kell várnom az egészet? Illetve tapasztalt valaki hasonlókat?
Új hozzászólás Aktív témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Robotporszívók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- Haditechnika, harcászat
- Hitelesítették az S26 Ultra csalódást keltő telepét
- Gyúrósok ide!
- Napelem
- További aktív témák...
- Apple Iphone 15 Pro Max 512Gb
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3328, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3327, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3323
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest