Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz Bossi #13442 üzenetére

A T csak átvevőhely, ott nem javítják. Leadod, és tovább küldik a HTC-nek. Tök mindegy hol adod le, ők csak eljuttatják a HTC-hez.

(#13468) NandorHUN

Leginkább semelyiket. :) Kajázz az árából egy jó nagyot, jobban jársz. ;) A fóliáknál is megfigyelhető az, ami a fix tokoknál. A fólia vastagságából adódóan is fogja a port és szennyeződést a kijelző pereménél. Egy ideig takarítható, de eljön az az idő környezettől függően, hogy ronda lesz, kirívó esetekben pedig árthat is a kijelző védelmének, amit fólia nélkül ragyogóan tisztán, és pormenetesen lehet tartani. ;)

A lilulás nálam sosem jelentkezett, pedig 4.1.2, 4.2.2, és 4.3 is használtam. Elképzelhető, hogy bár minden One egyforma, a kameramodulban vannak illetve lehetnek eltérések. Ezek esetleg lilulhatnak, míg másoknak semmi baja egyik Androidos verzió alatt se. Ha szoftveres,akkor az van amit fentebb írtam, kicsit másabbak a modulok, és másként reagálnak. Ha viszont nem lesz javulás, akkor egyértelműen hardveres a hiba. Én egyébként ez utóbbit valószínűsítem. Az is lehet, hogy mind a két eset jelen van, és ezek keverednek. Kiderül.

Új hozzászólás Aktív témák