Hirdetés
- Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Samsung Deskmaster 386s/20n
- Keychron K1 V6 Bluetooth/USB-C magyar low profile mechanikus gamer billentyűzet
- Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
daniel909
addikt
mondjuk más felületesen pár hétig tesztelni valamit, miközben ott van még körülötted 2-3 androidos teló, meg megint más élni a rendszerrel fél-egy évet. teljesen más teszt jönne ki egy féléves használat utáni összegzésből.
de mindegy, ez kb mindenre igaz. Androidnál még olyan is van h egy fasza rendszert el...nak a frissítéssel ez megint más kérdés... szóval a felhasználók feedback-je (nálam) sokkal többet ér mint egy teszt. -
BlackSoft
addikt
De általában nem magával a rendszerrel foglalkoznak, hanem amit alapból tud. És a böngésző jó, videólejátszó jó, zene jó, gyári appok működnek mind, ahogy tervezték őket. Magát a rendszert nem pontozzák, és annak felépítését, más rendszerekhez való összemérését.
(#126) woland_y2k: Mivel működik, ezért nincs mivel szopni. Nincsenek összevissza bug halmazok. Nem tekinthető semmilyen szempontból alkalmatlannak használatra. Ezt sehol nem írtam
(#129) jozso1989: A plecsni függ nagyon sok mindentől. Akkor kap különösen ajánlottat, ha az ára is jó, és a készülék is (fizikailag), valamint a rendszer is jól működik, és lehetőleg tele van extrákkal.
Egy Galaxy S5 is különösen ajánlott lenne, ha 120-ért adnák, nem?Még ha nincs is szükség ujjlenyomat olvasóra, meg pulzusszámlálóra, azért ilyen ár mellett az elég kecsegtető extra lenne, az az ár mellett. Tehát ilyen szempontok alapján születik valamire a különösen ajánlott jelző.
-
BlackSoft
addikt
A linkelt telefon hardvere teljesen jó, és a jó képeket is csinálnak ezek a telefonok. De pont azaz, hogy az ilyen tesztekben magát a telefont pontozzák, külsőre, és belsőre. Viszont nem a rendszert, mert az ugyan az 3 más típusú készüléken is. Azt nem is mondtam egy szóval sem, hogy maguk a készülékek rosszak, sőt a Lumia 1020 még nekem is tetszetős a rendszer ellenére
-
BlackSoft
addikt
Hát, ha röviden akarom kifejteni, akkor azt tudom így mondani, hogy rengeteg lehetőség, ami adott iOS alatt is (androidról nem is beszélve, mikor hozzá képest az iOS egy tégla, ami olyan amilyen, nincs jogod változtatni semmin) az WP-nél nincs, sok alkalmazás sincs, nem működik olyan gördülékenyen, mint a többiek, nincsenek a többi rendszerben megszokott dolgok, gondolok itt arra, hogy szerintem normális az, hogy szép, kidolgozott ikonok vannak, van háttered, van menüd, különböző dolgok, amikkel interakcióba lehet lépni, ott szép animációk vannak stb stb. Mindegy WP-nél nincs. Egy Paint-ben rajzolt négyzetekből álló, 16 (max 256) színből álló színskálát felhasználva elkészített, fekete hátterű az egész rendszer, és ezzel le is írtam a Design-t maximálisan. Sokat változtatni sem lehet, az meg, hogy újabban vannak kis (ronda színű) négyzetek is, nem nevezném túl innovatívnak, hasonlókat rajzolgattam régen számtech órán (akár én is lehetnék az egyik MS dolgozó ennyi kreativitással).
Egy valakit tudok, akinek volt WP-je, de az is gyorsan megvált tőle, mondván "butatelefon" hatást kelt, és nem is, olyan jó (annak ellenére, hogy egy akkor premium kategóriás drága készülék volt), mint korábbi (középkategóriás) Androidos készüléke.
Sajátosság alatt pedig olyasmiket értek, amik miatt, ha megnézek egy ilyen telefont, azt mondom, nem szép, nem is a legjobb, de tudja ezt meg ezt, és másiknál (android, ios) ilyet még nem láttam, nekem erre szükségem van, a többit meg majd megszokom... Nincs semmi indok, hogy használjak egy ilyet, sőt ellen indok van számtalan. Talán ez is az egyik oka, hogy alig van WP, pedig már nagyon rég nyomják őket, nem ma megjelent dologról van szó, mint a FireFox rendszere, ami új, de lassan eléri majd a jelenlegi WP használók számát...(#102) cattus: Meg az utcán, meg a metróban, meg a Westendben, nagyon ritkán látni WP-t, és mint a linkelt statisztikák is mutatják (tehát nem csak, hogy én mit látok, hanem ami tény....), hogy alig van egy nagyon kis %, aki ezt használja, pedig régóta van már.
(#106) woland_y2k: Az elmúlt 2 hsz-ed, amit nekem szántál teljesen értelmetlen volt, ez meg a szájba szarás művészete
Sok hsz-es ember, nem feltétlen bölcs ember. Legalábbis ez a Flame felé haladó beszólogatás nem épp erre utal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Okos Otthon / Smart Home
- Viccrovat
- VGA kibeszélő offtopik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Vezetékes FEJhallgatók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 7
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel I7 10610U Akció! 11.10.2025-ig kedvezménes, 130.000ft-os áron!
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest