- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
A Telekomnál most 36 ezer a legkisebb publikus előfizetéssel. Úgy már nem is olyan rossz vétel, és kifutó modell mert bejött a Desire 650. Igaz az is csak Snapdragon 400-al. Nem is értem honnan kaparják elő még azt az SOC-t. Amikor 410 sincs hanem 425. Minden esetre nem egy rossz telefon ez. Még mindig használom, a tempó jó, bár a boot marha lassú. Az eltart egy ideig meg van hogy laggol is utána, egy kicsit lehetne magasabb az órajel. Kicsit kevés az 1,1 GHz főleg hogy a kijelző meg zabagép. Nem bántam meg, de legközelebb modernebb SOC-t keresek.
-
Gery1987
őstag
Hogy mi?
Kb 25 ezer forint? Akkor itt EU-ban mi a tökért ennyi? A Telekom már kivezette amúgy 52 ezres kártyás áron, a Vodafone kb ennyiért még tartja a kínálatban.
Ez azért mindent elárul a mi piacunkról. ÁFA+Artisjus díj és a többi plusz költség és a mesterségesen gyenge valuta.
-
no more
veterán
Ez a telefon az USA-ban 80 dolcsi!
-
Gery1987
őstag
Ahogy előttem is írták, de bizony. Mobilaréna teszt a HTC Desire 630-ról. Snapdragon 400-at raktak bele, ami semmivel sem erősebb mint a 210 max annyi hogy felnyomták az egekbe az órajelet (1,6 GHz, itt meg az 530-ban 1,1 GHz), de akkor sem menti meg, hogy az még öregebb mint ez. Ha 410-et raknak bele akkor értem a fejlődést. De a +0,5GB RAM meg a fejlettebb kamera, és az agybadugós headset nem ér +20 ezret.
-
janeszgol
félisten
Nekem nagyon fontosak a színek hűsége és hogy ne égjen be/ki. Gyakorlatilag ezek mindennél fontosabbak számomra. (A nagyon pacás képek ideje lejárt. Szóval ez nálam azért nem szempont már. Persze akad még néha ilyen, de nem jellemző.)
d@vee, igen tudom, de azért írtam azt, hogy a tesztelő el tudja helyezni. És nem, a 400-asra gondolt (Desire 630, nagyobb testvér) a tesztelő.
-
d@vee
őstag
"de még mindig jobb mint a drágább tesó Snapi 400-asa mert kb ugyanazt hozzák, és ez frissebb is"
Ugye igazából a Snapi 410-re gondoltál? Mert a 400-ast leváltotta a 410, ami már 4G-s és 64bit-es.
Tehát nem frissebbHa simán Snapi 200-as lenne a telódban, azt hasonlíthatnád a 400-hoz.
(#20) janeszgol : Ebben a telóban nem 410 van, hanem 210
-
Csapoati
nagyúr
válasz
janeszgol #18 üzenetére
Már észrevettem, hogy neked a szar kamerás képek is tetszenek.
Szerintem kegyetlenül mosottak itt is a képek, a részletgazdagság nulla. A színek jók, ez tény, de egy nagy tévén vagy monitoron már kevés. Persze belépőszinten elmegy, csak ugye 50-60 ezer Ft már nem az a szint.
-
janeszgol
félisten
Én azon kivételek közé tartozom, akik nem hülyéznek le mást csak azért, mert túlárazott cuccot vesznek.
Viszont a flotta csomagodhoz az 54k annyira nem rossz már.
Én az LG K8-at vettem a havi 3000-es előfizumhoz 36,5 ezerért. (12.500 plusz havonta egy ezres.) És az sem jobb teló ennél szerintem. Legalábbis kamerában és kijelzőben nem. (Oké, SoC-ben viszont 100%, mert az MT 6735 jobb az S410-nél.) -
Gery1987
őstag
válasz
janeszgol #18 üzenetére
Szia!
Nem csak neked szól, de a tiedre is reagálok.
Ahogy a cikkben is van, ezt most bevállaltam. De most nem jártam utána semminek mielőtt megvettem hanem megvettem és csak utána olvastam el mi a helyzet. Ha azt csinálom mint a legtöbb ez előtti telefonomnál szóba se jöhet hogy megveszem a Snapi 210 miatt, de eddig minden alapos utánajárásos dologgal beszoptam, de másnak meg mindig betaláltam úgyhogy megérzésre mentem.. Viszont! Ha végig gondolom, hogy mire használok egy okostelefont (internet WiFi-n, vagy mobilneten, közösségi oldalak, SMS, hívás, zenehallgatás, néha kamera, rádió, némi játék ami nem túl erő) ahhoz viszont elegendő, főleg a 1,5GB RAM miatt.
A kritikákat köszönöm, tervezek még egy tesztet, de az laptop lesz, ha lesz.
Még annál is olcsóbb az előfizetésem! Flotta csomag aminek 1.850.- a havidíja ami 100%-ban lebeszélhető.
Minden esetre nem bántam meg, azt kaptam amit más HTC felhasználóktól hallottam. A ház oké hogy műanyag, de nem gagyi, gyengébb a hardver (de még mindig jobb mint a drágább tesó Snapi 400-asa mert kb ugyanazt hozzák, és ez frissebb is), de jól optimalizált szoftver és lássuk utóbbira nem mindenki fekszik rá.
-
janeszgol
félisten
Hú, marha drága. 65-70 ezer forint. (A feltöltős ár kb a hivatalos független ár is mostanában.) Viszont amiről nem gondoltam volna és emiatt pozitív csalódás ért, az a kamera. Simán használható szint.
Gondolom a legkisebb előfizetésre vetted. 3500ft kb. Ahhoz ez a 54 ezres ár is sok. -
iday
aktív tag
Nem rossz készülék, de olcsóbb is lehetne.
Az előlapi lyukak is ízlésesebbek lettek a 610-es hez képest.
A B20 sáv természetes dolog egy Európába szánt készülék esetén, mivel nem egy kínai no name telefon.Ezzel valószínű 2 évig kihúzod.
-
Csapoati
nagyúr
Ez a telefon gyenge, drága és eszméletlenül helypazarló a kialakítása alul. Mellette szól nyilván az amúgy szép formaterv, a jó kijelző, a Boomsound meg a Sense. Hogy mindez megér 50-60 ezer forintot? Hát a cikkírónak igen, a többségnek meg szerintem nem.
-
d@vee
őstag
Igen nincs béhúsz
Ejj de imádja ezt beköpni valaki minden cikk alá, ahol a teló nem B20-as.
De nem mindenki használja ki, pl. vagy nem mobilnetezik sokat, vagy nincs is mobilnet előfizuja.
Tehát ez a B20 hiány csak azoknak probléma, akik igénylik. Akik meg megvannak mobilnet nélkül, azok elvannak a béhúsz hiányával. Pl. nekem akárhogy erőlködöm, itt falun még mobilnet sincs. 20-as szolgáltató persze, így nem csoda.
A P8 Lite-ban meg van B20 -
Orionhilles
senior tag
-
Ha meg csak új ár jöhet szóba, akkor 50-60 ezer környékén ott van pl. a Redmi 3, 52-nél kezdődik és oda-vissza alázza ezt a telefon.
A Redmi3-al azért akad egy-két baj. Kezdve ott, hogy nincs hazai hivatalos szervize, egészen odáig, hogy nincs benne B20. Amit még a Desire 530 is fel tud mutatni... Szóval az oda-vissza alázza költői túlzás, hardware terén jobb, mondjuk inkább így.
...Huawei P8 Lite...Amiben dettó nincs B20-as LTE...Ezt benéztem, elnézést
Nem véletlen, hogy például a Telekom a Desire 530-at vette fel a kínálatába. Mert azzal bárhol lesz LTE elérésed a hálózatában. Az általad javasolt készülékekkel viszont vidéken sajna nem (tudom, én is Telekom szolgáltatást használok). Nagyon kellemes, amikor a Kaposvár felé haladva egyszer csak közli a Waze, hogy hát nincs kapcsolat...
-
Örni
senior tag
67-ért mar van új Nexus 5X
Egyébként HTC-nél hogy van megoldva a garanciális szerviz? -
Bogyi007
veterán
válasz
cskamacska #3 üzenetére
A vodánál is ez a széria volt kapható, szerencsére én is szereztem egyet.
Tökéletes választás lett. 😃
-
prolad
addikt
Sajnos ez nem egy jó ajánlat. Htcnek hagynia kéne az alsó/alsóközép kategóriát és maradni a felsőközép/felsőkategóriában, ahol tudnak ütőset (HTC 10) letenni az asztalra.
Ezt megeszi a konkurencia. -
d@vee
őstag
válasz
cskamacska #3 üzenetére
"1,5 hónapig mikor a 626 eltűnt, és gyorsan lett helyette ez az 530 ami szinte mindenben rosszabb, de legalább elkérnek érte 60-65 ezer forintot.
"
És van aki szerint még jó vétel így is. Lásd cikkíró.
"A készüléket azoknak ajánlanám, akik vágynak egy jól használható, jó minőségű, tartósnak tűnő készülékre, és jó támogatást szeretnének, ugyanis a bekapcsolás után már volt szoftverfrissítés, és a gyári HTC alkalmazások is frissülnek folyamatosan"
Az, hogy bekapcsolás után már volt szoftverfrissítés, nem nagy kunszt. Ettől nem lesz jól támogatott. Az meg, hogy a gyári alkalmazások frissülnek, már más tészta. A simán Play áruházból letöltött alkalmazások is frissülneka telefonod mégsem lesz jobban támogatva ennyitől. Nekem gyárilag 5.1-el jött a telóm, a gyári appok frissülnek, de az android már nem lesz frissebb. Tehát szar a támogatottsága, hiába frissítik a gyári appokat.
Semmi baj nem lenne ezzel a telóval, ha a 30 ezres kategóriában rugdalózna. De már lassan oda is beszállingóznak a 2 giga ram-os telefonok, meg az erősebb procik, mármint a snapi 210-nél erősebbek. -
cskamacska
addikt
Legszomorúbb szvsz az, hogy a Desire 626 helyére jött a Telekomnál, de már drágábban, mint a jobbik előd.
Mint utólag kiderült(a boltosok sem tudták mit árulnak!
) a 626-ból a jobbik, Snapdragon 410 +2GB RAM +16GB ROM +13Mpixel kamera változat volt a Telekomnál is(626-nak is van vagy 5-6 változata), ez májusra 42-50k(alap előfizetés-kártya) lett pár hónapnyi 70-80k után(nagyon meglepődhettek hogy P8 Lite mellett nem vette senki
), magyarul végre értelmesebb áron adták.. kb 1,5 hónapig mikor a 626 eltűnt, és gyorsan lett helyette ez az 530 ami szinte mindenben rosszabb, de legalább elkérnek érte 60-65 ezer forintot.
-
Matada2.3
veterán
Nagyon pofásat alkotott a HTC, ebben mindig is jók voltak. Az első probléma a sokat hurcolt 210-zel van. Na már most itt több dologban nincs igaza a cikk írójának. A telefon alapból nem fog sokat frissülni (főleg nem 7.0-ára), itt a hivatalos indoklás. Nem éri meg befektetni ennyi pénzt egy nagyon régi és elavult SoC-be. (Lumia 650 effektus). Sok alapvető alkalmazást már nem fog elbírni a gép, hiába optimalizálta a saját részét tökéletesre a HTC..
"Én csak a hivatalos árakra szorítkozok, mivel a szürkeimportos ár nem mindig jár jó szervizháttérrel" Bárhol veszed, a HTC gyártástól 2 évet ad saját garanciát, ha baj van felveszed velük a kapcsolatot, és elküldöd nekik. Tehát ez az állítás se helytálló.
Minden esetre köszönöm a cikket, nem akarom a gyártó koporsójába a szöget ütni, de szakmai szemmel nagyon mellélőttek megint.
-
d@vee
őstag
Ez semmiképpen sem jó vétel. Főleg nem ennyiért. Elfogulatlanul állítom, mert amúgy semmi bajom a HTC telókkal. Azért a 70 vagy 54 rugóért sokkal jobb telefonok vannak. 70 ropi egyértelműen túlzás, fél perc google-val 60 ezerért találtam. Ha pedig be merjük vállalni, hogy használt telefont veszünk, ezért az árért egy 1-2 éves csúcskategóriás telóval jobban járunk. Ha meg csak új ár jöhet szóba, akkor 50-60 ezer környékén ott van pl. a Redmi 3, 52-nél kezdődik és oda-vissza alázza ezt a telefon. Vagy ott a Huawei P8 Lite, ami szintén jobb ennél felszereltségben, valamint szoftverezettségben sem kell szégyenkeznie egyiknek sem.
Amúgy ez a fröcskölt doboz bejön, de az a Snapi 210-es proci már szégyen. Persze csak az árat figyelembe véve, mert amúgy elég a hétköznapi használathoz.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Azoknak ajánlanám, akik vágynak egy jól használható, jó minőségű, tartósnak tűnő készülékre, és jó támogatást szeretnének.
- ASUS ROG Ally
- LED világítás a lakásban
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- BMW topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- PlayStation 5
- EAFC 25
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest