2024. április 27., szombat

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

HTC Desire 530 – túlárazott belépő?

  • (f)
  • (p)
Írta: |

Azoknak ajánlanám, akik vágynak egy jól használható, jó minőségű, tartósnak tűnő készülékre, és jó támogatást szeretnének.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezetés

Bevezető

A tajvani HTC mindig is híres volt a korrekt minőségű, teljesítményű, kinézetű, remek szoftveres telefonjairól. Egyetlen bajuk, hogy szeretik főleg az alsóbb kategóriákban túlárazni a készülékeiket, holott bőven van jogosultságuk az adott kategórián belül. E bemutatóban kivesézem a készüléket, mely saját használatban van, körülbelül egy hete.

Kezdjük a vásárlással. Az előd készülék belső tárhelyét, mely alapból 4 GB volt, igen gyorsan kinőttem, hiába lehetett microSD-re átrakni a telepített alkalmazásokat, a frissítéseket már nem tette fel. Így kellett egy olyan készülék, amely ennél többet rejt magában, min. 8 GB-ot. Mivel elég jó előfizetésem van a magenta szolgáltatónál, és bele is fért, így ott kezdtem keresgélni. Az online rendelhető készülékeknél találtam rá és hirtelen megtetszett. HTC készülékem még sosem volt, ráadásul igencsak friss kiadás, idén februárban jelent meg a piacon, szóval nagyon friss modellről van szó.

A csomagolás roppant jópofa papírdoboz. A tetején lévő minta fröcskölt, így nincs két egyforma doboz, mindenkié egyedi.
A fedlapot leemelve először a telefonnal találkozhatunk. Az általam választott (nem is volt más a szolgáltatónál) szín a sötétszürke, de ezen kívül létezik meg teljesen fekete színben is. A telefon alatt némi papír dokumentáció, első használati útmutató.

A készülék unibody kialakítású, még a hátlapot sem lehet lekapni, így az akkumulátorhoz sem lehet hozzáférni. Oldalt csúsztatható be a nanoSIM kártya, és a microSD kártya, melyből 2 TB-ig támogat a készülék. Ezen kívül a csomagban van egy töltőfej, mely 1 A-es, egy mezei USB-microUSB adatkábel és egy lapos kábelű hagyományos headset.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.