- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
janeszgol #18 üzenetére
Már észrevettem, hogy neked a szar kamerás képek is tetszenek.
Szerintem kegyetlenül mosottak itt is a képek, a részletgazdagság nulla. A színek jók, ez tény, de egy nagy tévén vagy monitoron már kevés. Persze belépőszinten elmegy, csak ugye 50-60 ezer Ft már nem az a szint.
-
Gery1987
őstag
válasz
janeszgol #18 üzenetére
Szia!
Nem csak neked szól, de a tiedre is reagálok.
Ahogy a cikkben is van, ezt most bevállaltam. De most nem jártam utána semminek mielőtt megvettem hanem megvettem és csak utána olvastam el mi a helyzet. Ha azt csinálom mint a legtöbb ez előtti telefonomnál szóba se jöhet hogy megveszem a Snapi 210 miatt, de eddig minden alapos utánajárásos dologgal beszoptam, de másnak meg mindig betaláltam úgyhogy megérzésre mentem.. Viszont! Ha végig gondolom, hogy mire használok egy okostelefont (internet WiFi-n, vagy mobilneten, közösségi oldalak, SMS, hívás, zenehallgatás, néha kamera, rádió, némi játék ami nem túl erő) ahhoz viszont elegendő, főleg a 1,5GB RAM miatt.
A kritikákat köszönöm, tervezek még egy tesztet, de az laptop lesz, ha lesz.
Még annál is olcsóbb az előfizetésem! Flotta csomag aminek 1.850.- a havidíja ami 100%-ban lebeszélhető.
Minden esetre nem bántam meg, azt kaptam amit más HTC felhasználóktól hallottam. A ház oké hogy műanyag, de nem gagyi, gyengébb a hardver (de még mindig jobb mint a drágább tesó Snapi 400-asa mert kb ugyanazt hozzák, és ez frissebb is), de jól optimalizált szoftver és lássuk utóbbira nem mindenki fekszik rá.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Azoknak ajánlanám, akik vágynak egy jól használható, jó minőségű, tartósnak tűnő készülékre, és jó támogatást szeretnének.
- E-roller topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- Hivatalosan is bejelentették a The Last of Us sorozat harmadik szezonját
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- További aktív témák...
- 9. Gen Gamer // i5-9400F // 16GB DDR4 // GTX 1650 OC 4GB GDDR5 // 240GB SSD // 1TB HDD // WiFi //
- Laptop bontás, alkatrészek, hibás készülékek
- AKI KAPJA! Samsung Galaxy A40 Hibátlan!
- Eladó Intel Core i9-9900k proci + Asus TUF Gaming Z390 alaplap + Alpenföhn hűtő
- HP OfficeJet Pro 7720 Színes A3-as Multifunkciós Nyomtató (+ patron)
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G4: i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest