- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Hát a terv az volt, hogy csinálok ugye pc-re egy mentést (mindent bejelöltem neki), majd bl unlock, twrp, root, és visszarakok mindent. Arra számítottam, hogy gyakorlatilag változás nélkül megkapom azt a telefont ami volt, de pluszban rootolva lesz.
Hát nem így lett, mert a beállításokat, képeket pl nem rakta vissza. Az appokat (beállításaikkal együtt) és a home felület elrendezést, híváslistát igen.
Sajnos a gépemen valamiért nem megy az mtp mióta win10-re firssült, úgyhogy most szenvednem kell a képek visszarakásával is..
Ráadásul most jutott eszembe, hogy a zenéket le se mentettem
Dejó.. -
Attiba
tag
Csináltam néhány egyszerű képet, hogy lássátok mire képes a Honor 8 kamerája
[Jégcsapok]
[Kicsi a rakás...]
[Bullesz]
[Budapest]Hamarosan esti/éjszakai képek is lesznek
-
Hogyan lehet a telóval FHD 60 FPS videót készíteni?
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Eddig próbáltam root nélkül élni, de rá kellett jönnöm, hogy nem bírom elviselni a reklámokat
Épp a biztonsági mentést készítem pc-re, a kérdésem csak annyi, hogy miután ki van nyitva a bl, megvan a root, akkor csak simán pc-ről visszaállítok mindent és ugyanolyan lesz minden mint volt csak marad a root?
Nem bánnám ha nem kéne újra belaknom mindent -
Zsu94
újonc
Mától én is büszke tulajdonosa lettem eme csodának
-
glacious
addikt
Ultimate shieldem van, töréstől nem, de a karcoktól véd.
-
Blac1
aktív tag
Sziasztok. Mi az a HiVoice? Mindig engedélyt kér.
-
migabi24
nagyúr
Akkor egy kis felvilágosítás a témába, mert lehet félreérthető voltam, nem a samsungal van baja, hanem a régi modellekkel, mert azok még csak DLNA-t tudták a mirror share (képernyő tükrözés) már mindent kitesz nem csak képet videót, ezért írtam, hogy ezeknél csak külső appal fog menni, én most cseréltem Tv-t az újnál már minden flottul megy
-
dokee78
félisten
válasz
migabi24 #5967 üzenetére
Miért mondjátok ezt?
Simán megy Samsung TV-mmel.
Szóval miért ne menne?
Már párszor leírtam pedig.Luser2000 Én TV-n és Telefonon sem állítok semmit.
Rányomok,mint a videón és megy. -
Luser2000
addikt
Samsung tv esetén én user error-ra tippelek.
Nekem egy 3 éves modellem van (UE40F6400), és gond nélkül megy.
A telefonban előkotrom a speciális beállítások menüben a mirrorshare pontot, utána a tv-n a bemeneti jelforrásoknál kiválasztom a screen mirroring opciót és a telefonon azonnal megjelenik a tv készülék. -
Roland78
tag
Sziasztok.
Valakinek van esetleg ötlete miért nem működik a mirror share?
Vagyis elindul (feljön a kis ablak), de a Samsung TV-t nem találja.
H6 simán megtalálta, és tök jól működött, "emmeg" semmi
Restart, ki/be kapcs megvolt többször de mégsem megy.
(külső app-ok megtalálják, de azzal nem tudok youtube-ot tolni a tv-re) -
zunga
tag
Eddig nem akartam üvegfóliát rátenni a telefonra. Eddig... Egy gyári ablakos flip tokban tartom, ami ugye elvileg elöl-hátul védi. De ma tisztogattam a telot és már láttam rajta pár karcot. Tiszta ideg lettem. Muszáj lesz rátennem mert alig 3 hónapos és már van rajta vagy 5 mikrokarc. A nillkin amazing H-ról van tapasztalata vkinek?
-
sompetike
aktív tag
válasz
legenda007 #5958 üzenetére
Szerintem a jövő7 közepe felé válasz lesz...
-
legenda007
aktív tag
válasz
kolobok #5923 üzenetére
Köszi a választ! Ma sikeresen fel adtam a telefont. Kíváncsi leszek mikor lesz készen vagy fognak e kínlódni vele.
Röviden annyi történt vele, hogy a gyári smart tokban le ejtettem és az első találkozásnál a padlóval a telefon kirepült a tokból és természetesen arra a pár milliméteres részre esett amit az üveg fólia nem véd. Ezért a gyári tok szép meg minden, de a rakás sz... nem ér. -
sayCet
aktív tag
A H8 tud valamivel többet a P9-nel vagy koppra ugyanaz?
-
Zsu94
újonc
Sziasztok! Elég régóta szemezgetek eme telefonnal, olyan kérdésem van, hogy van valamilyen zavaró hibája? Esetleg típus hibák? Ez a telo lenne az új telefonom.
-
dokee78
félisten
Nougatban van valami ami pluszt ad a Marshmallowhoz képest?
Az ablak megosztáson kívül? -
TODI1111
veterán
válasz
balazs0102 #5945 üzenetére
Azt hiszem az majd csak a nougatban lesz.
-
DearMan
tag
Üdv! Van itt veszprémi Honor 8 tulajdonos? Köszi!
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Osztott képernyő mód van a szoftverben? Úgy próbáltam előhozni mint a sgs6 nál de nem működik...
-
Crestol
tag
Sziasztok! Honnan lenne érdemes beszerezni a készüléket?
Hallottam olyanról is hogy a szolgáltatónál (Telekom) is gyárilag független! De nem ragaszkodom a beszerzéshez a szolgáltatónál!
Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv.
-
Éne
tag
Sziasztok!
1 hete ismerkedek eme remek készülékkel. Nem sűrűn csatlakozok wifin keresztül hálózathoz, így ma tűnt fel először, hogy ha "elalszik" a telefon akkor elveszíti a hálózatot. Az ébren tartás alvó módban be van kapcsolva. Van esetleg valahol, valami egyéb beállítás ami szükségeltetik a wifi kapcsolat folytonosságához? -
Blac1
aktív tag
válasz
7Heads Drago #5937 üzenetére
Nincs engedélyezve a gps.
-
7Heads Drago
veterán
Hát.... nekem a honor 6-nál se szedi szét, csak akkor ha más a gps koodináta és a nap. Nem lehet hogy ugyanott készülnek neked is a fotók?
Más: A topik összefoglalóba nem lehetne ugyanúgy berakni a telohoz használt kiegészitőket mint a honor6-nál pl?
- tok, fólia, töltő, kábel, egyéb -
Blac1
aktív tag
Sziasztok. Hogy tudom a galériát beállítani hogy naponként mutassa a képeket? Amit a régi telefonommal csináltam, azokat szépen dátum szerint válogatva mutatja. Amit a Honoral azt meg ömlesztve.
-
-
kolobok
újonc
válasz
legenda007 #5920 üzenetére
Telefonon az ügyfélszolgálaton megtudják mondani, melyik a legközelebbi átvevőpont.
A töltőt mondták, tegyem még bele, számla, garjegy. A doboza nem kellett. De nem árt külön még becsomagolni, mielőtt berakod a zacskóba. -
Luser2000
addikt
válasz
legenda007 #5920 üzenetére
Huawei honlapja, vagy HiCare alkalmazás, szolgáltatóközpont, postapont.
-
nrg_52
addikt
válasz
HunterDave #5918 üzenetére
Akkor ezek szerint csak letezik ilyen.☺
-
kolobok
újonc
válasz
legenda007 #5917 üzenetére
A kijelölt postára (huawei átvevőpont) elmész, kapsz egy nagy tasakot, egy kétoldalas kitölteni valót. A számla és a garjegy is kell.
Mindent beleraksz, lezárod feladod, és várod a postást.
Nekem hétfő déli leadással azon a héten csütörtökön hozta a csomagos postás.
Tökéletesen megcsinálták, azóta is hibamentes.Feladás előtt valami buborékos fóliába még pluszba nem árt beletenni, mert a postán csak egy vékony nejlon tasakot adnak. Visszafelé már szép nagy kemény dobozban jön.
-
HunterDave
csendes tag
[link]
Eredeti Spigen Rugged Armor tok.
Gondoltam érdekel valakit. -
legenda007
aktív tag
Sziasztok! Sikerült leejteni sajnos. Ezt a 3 hónpps kijelző garanciát vette már valaki igénybe? El kell küldeni a telemaxhoz ?
-
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
-
berek21
őstag
Boldog karácsonyt, hölgyek, urak.
-
dokee78
félisten
válasz
newman8929 #5910 üzenetére
Én megvettem,de szerintem nem használja semmi a Dual Camerát,csak a gyári.
-
newman8929
tag
Halihó. Szerintetek érdemes megvenni a manual camera-t? Használja mindkét kamerát? A raw-on kívül van egyéb előnye? Kellemes ünnepeket!😊
-
Blac1
aktív tag
válasz
Luser2000 #5905 üzenetére
Engem egyenlőre nem érint. Csak gondoltam hátha a küldőnél van gond a karakter kódolással. De ezek szerint pont fordítva. Némely karakter kódolást amit a küldő használ nem ismer a gyári email app. Azt még érdemes lenne megnézni hogy honnan jönnek azok az emailek ahol a hiba előfordúl. Lehet hogy reklám emailek. Vagy egy portál ahol az autòmata email küldő stript használ ilyen kodolást.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Temu
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- iPhone topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- The First Berserker: Khazan
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest