Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Astra kalandok @Első rész
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- New Game Blitz - 2024
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok! Az alsó három de inkább csak két, vissza és alkalmazás váltó gombot fel lehet cserélni? Hogy jobbra essen a vissza "gomb" ..
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet hívást fogadni az ujjlenyomat olvasóval?
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Osztott képernyő mód van a szoftverben? Úgy próbáltam előhozni mint a sgs6 nál de nem működik...
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Aki már rendesen belakta a telefont, nem vette észre hogy kicsit belassult az ujjlenyomat olvasás-ébresztés? Kb 2,5 hete van meg a telefon.
-
balazs0102
senior tag
válasz dokee78 #6205 üzenetére
Cordonnal nekem sincs rossz tapasztalatom. Sony Z2-m legalább 5X volt náluk ugyanazzal a hibával javításra. Lefagyott a gyroszkóp randomszerűen,(napi egyszer biztoson) de újraindítás után jó volt. Ez a legrosszabb ugye mert rejtett hiba nyilván a szerviz sem fog rugózni sokat rajta, befrissítik a szoftvert és visszaküldik, hogy minden ok, minden működik. T-hez vittem szerivizbe...mikor másodjára jött vissza otthon megpróbáltam ,hogy hogy lehet előidézni, ugyanazzal a szoftverrel amivel visszaküldték, semmit nem telepítettem rá. Sikerült is előidézni, rájöttem hogy leeht előidézni, azt hogy miért csinélja ezt arra nyilván nem, de visszavittem a t-be a kiállított telefonon ugyanezt eljátszottam azon nem tudtam előhozni. Levittem a pincébe a szerviz részlegre, direkt bekapcsolava (befagyva) gyári módosítatlan szoftverrel küldettem fel, már a munkafelelvős is ráírta, hogy ők is tapasztalják a hibát, ennek ellenére visszaküldték hogy nincs baja. Gondolom újraindították és ment minden. Ezt mégegyszer eljátszottuk, az ötödik után összeszedtem az összes javítási munnkalapot. Beszkenneltem írtam egy panaszlevelet a Hajdú-Bihar Megyei Békéltető Testület részére és kiemeltem benne , hogy a kiállított referenciamodellen nem, de az enyémen elő tudom hozni a hibát. Amit elküldtem a békéltető testületnek, azt továbbítottam a sony magyarország e-mail címére is (ja velük k*rva sokat leveleztem az üggyel és a Cordon hanyagságával kapcsolatban) annyi mondattal, hogy "a XXX számú ügyemmel kapcsolatban első jogi lépésként a Hajdú -Bihar Megyei Békéltető testülethez fordultam".
1!!!! napra rá felhívott egy faszi, vagy csaj nem emlékezem ,hogy nagyon sajnálják a dolgot és hogy ha elfogadnám akkor egy új Z3-ra cserélnék ki a telefonomat. Természetesen elfogadtam az ajánlatot. Ebben még az volt a legszebb, hogy erre rá azt hiszem 2 napra felhívott egy másik pöcs a sony-tól ,hogy nagyon sajnálják a dolgot és , hogy egy teljesen új Z2-re cserélnék a telefont ha megfelel. Én persze, mondtam, hogy 2 nappal ezelőtt hívott egy kollégája és felajánlott egy Z3-mat amit el is fogadtam. Mondta, hogy akkor utánanéz. Ekkor hívtak utoljára. Legközelebb már csak a T-s szerviz hívott, hogy visszaérkezett a telefonom. Egy Z3-mat küldtek vissza bontatlan cosmagolásban. Még a T-s szerivzes csóka is gratulált, hogy nem hagytam magam.
sorry, hogy hosszúra sikerült, de talán hasznos lesz az infó valakinek....
-
balazs0102
senior tag
válasz balazs0102 #6271 üzenetére
nekem is rossz tapasztalatom van...
-
balazs0102
senior tag
Tart hát. Simán. Nekem volt 3g, 3gs és 4s is. Amikor a 3g-t megvettem azt mondtam mindenkinek ,hogy soha többé nem kell más csak iphone. Sokkal, ezerszer használhatóbb volt akkor mint bármelyik más érintőképernyős telefon. A 3gs még jobb volt, de közben elkezdett fejlődni az android is. Annyira már beleástam magam ,hogy tudtam jailbreak-elni is, függetleníteni is. A JB is azért kellett mert sok + funkciót tudott vele a telefon. Amikor 4s-em volt már rohadtul utáltam ,hogy egy rühes zeneszámért kell egy laptop , PC akármi, meg egy sz@r itunes. Az iOS ettől függetlenül még frankón működött de itt is kellett a JB, hogy lehessen témázni meg nem is emlékszem milyen plusz funkciókért. Ekkoriban jött be a SGS3 is, és mivel folymatosan követem , követtem a mobilarénás teszteket elkezdtem nézni videót a sgs3-ról is. Videók alapján meggyőződtem róla, hogy rendszersebességben kb ugyanott van mint a 4s akkori kiadású ios-el, ha egy kicsit el is volt itt-ott maradva az 10000000000x kárpótolt viszont abban, hogy az android nyitott, testreszabhatóbb és lehetne sorolni. El is cseréltem a 4s-et egy sgs3-ra. Ez még 4.3 androiddal most is megvan a honor 8 mellett.
Ma pedig már simán hozza egy ilyen szintű készüléken az android az iOS rendszersebességet. Ha itt-ott esetleg lassabb azért kárpótol az android nyitottsága. Youtube meg tele van iphone vs XXX videókkal ha bárki váltáson töri a fejét nézzen ilyen videókat... -
balazs0102
senior tag
De amúgy annyira egyszerű, érted. Sok ember felmenne a youtube.com-ra beírná ,hogy "iphone 6 vs honor 8" vagy vs. akármi és lehet hasonlítgatni. Sokan még mindig ezzel jönnek ,hogy nem stabil a rendszer, meg fagy. Nekem személy szerint az a véleményem hogy a sok ipari hulladékot amit a samsung például galaxy ace-nek nevezett és a hasonló kategóriájú telefont nem szabadott volna kiadni-legyártani mert sokan megvették és szörnyűlködtek ,hogy ez az android egy sz@r. ezek a teleofnok kb. arra voltak jó, hogy az egyszerű eberekkel megutáltassák vagy az érintőképernyőt, vagy az androidot. Én azt mondom ,hogy kb a 4.2 óta abszolút nem rosszabb már az android mint az iOS. De kinek a pap kinek a papné, nekem tökmindegy ki mit használ én próbáltam mindkettőt, így hiteles véleményt tudok mondani.
-
balazs0102
senior tag
Ha nem olyan ocsmány akkor g5 öt veszek :-) volt g3-mam, is, de csak 2/32es, akadt mint az állat. Utána sony z2, sony z3 ... Na ezeken krva fluid volt a rendszer, egy akadás nem volt sehol, utána samu note 4, sgs6, és most ez.'. Legfőbb kitételek az infra és a micro sd volt, és ha lehet b20,... És ez ezt mindet jó áron tudta, arról nem is beszélve hogy youtube on néztem hogy a oneplus nál is gyorsabb összehasonlítva. Persze a grafikai teljesítményt nem nézve, de én nem játszok az nem érdekel :-)
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok!
Keep alkalmazást használ valaki? Mióta megvan a teleofn nem működik rendesen. Elfelejt emlékeztetni, hébe-hóba benyom egy értesítést amit abszolút nem akkor kellene, nem is értem. Már nagyon régóta használom és szeretem ezt a progit, elképzelésem sincs, hogy miért iylen hektikus a működése ezen a telefonon. Értesítések engedélyezve vannak neki, de simán fordult elő olyan, hogy este hétkor szólt azért ami reggel nyolcra volt beírva..
már telepítettem újra is, az sem segített...
[ Szerkesztve ]
-
balazs0102
senior tag
Galaxy s6-nál is gondom volt ezzel. Ott ugyanezt csinálta már a 6.0-val vagy a 6.01-el jött. Úgy oldottam meg, hogy a lock screen alkalmazást a screen off alkalmazással váltottam ki, ami csak lekapcsolja a képernyőt de nem zár, így az magától megy át lock screen-be. Ekkor működött az ujjlenyomattal ébresztés.
-
balazs0102
senior tag
-
balazs0102
senior tag
Folymatosan olvasgatom a fórumot és szomorúan látom hogy nem nagyon megy az örömködés, hogy jobb fotót vagy videót csinálna a telefon. Nem tudna valaki csinálni egy összehasonlítást, vagy neten fellelhető valahol egy ilyen? Én még b120al vagyok, a kamerát leszámítva teljesen elégedett vagyok a telefonnal. Nemrég kért is visszajelzést a telefon, gondolom a hicare, hogy mennyire vagyok elégedett és mit javasolnék. Megírtam nekik hogy 2 kamera helyett jobb lenne egy OIS-os jobb fényerővel, mert a két éves samsung s6-os om alázza... Bár gondolom ez a megjegyzésem nem jut tovább..
-
balazs0102
senior tag
válasz Yager01 #8112 üzenetére
Hanyas szoft van a telefonon? Nekem b120 -al simám megy direkt visszahallgattam mielőtt ajánlottam. Szóval tuti működik. Nekem gyári beállításaival megy a progi, semmit nem állítottam át. Én is sokat vagyok úton munka közben ezért kell nekem is mert nem tudok jegyzetelni vezetés közben.
[ Szerkesztve ]
-
balazs0102
senior tag
válasz Luser2000 #8890 üzenetére
Remélem jó lesz, hétvégén raktam fel manuálisan a B360-at, ez az első munkanapom vele, de 1óra 15 perces SOT mellett 53%-on áll...iylenkor még bő 70 körül voltam a 6.0-val. Csináltam FR-t is telepítés után. Érthetetlen a megnövekedett étvágy. Semmi nem indokolja.
Egyébként 7.0 alatt más hibával nem találkoztam, továbbra is szép fluid a rendszer, értesítések, jelzések, hívások, böngésző, kamera, stb, minden ok.
-
balazs0102
senior tag
válasz Shirchy #8924 üzenetére
Én letöltöttem az orosz oldalról a b131-et, a FULL jelzésűt, kicsomagoltam. SD kártyára csináltam egy dload nevű mappát. A kicsomagolásból csak az update.app fájlt belemásoltam. Megnyitottam a szerviz menüt rányomtam a szoftver frissítésre sd-ről és ment minden utána magától. Sztem ez a legegyszerűbb, ennél már csak az ota lenne egyszerűbb, de b120-ra nem jött. Kamera javulás miatt pedig váltani akartam gyorsan.
-
balazs0102
senior tag
válasz Vitya103 #9163 üzenetére
Nekem is rosszabb. Kb 2 óra a SOT. MM-en volt hogy két napot elment 4 óra SOT mellett. Most nap végére maxx 20% marad. 7.0 tekerés után csináltam FR-t, viszont hagytam hogy a backup minden beállítást visszanyomjon. Na ma ha lesz időm ismét FR és nem kérek visszaállítást, majd újra beállítgatok mindent. Másra nem tudok gondolni. Ugyanígy használtam mm-el is a telefont és most a két legnagyobb fogyasztóm az Androidrendszer és az Android rendszer. Egybe és szóközzel. Ja meg beállítom hogy ez meg az be fusson a képernyő lezárása után, aztán rendre hozza figyelmeztetésben hogy pl az az alkalmazás is rendellenes magas fogyasztású...
-
balazs0102
senior tag
válasz newman8929 #9166 üzenetére
Én a szerviz menüből frissítettem csak ezért marad ki
Most ha megcsinálom bezavarodik?
-
balazs0102
senior tag
sziasztok!
Gyorstárcsázásra raktam ki névjegyet de nem működik. Azt írja engedély megtagadva. Régi mentésből a hívásindító ikonok működnek. de kéne pár új.
Van megoldás? 7.0 rendszer.
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok! 7.0val működő call recorder programot használ valaki? Melyik működik normálisan?
-
balazs0102
senior tag
Szisztok! Létezik olyan téma amin az értesítési sáv világos. Bármelyik téma amit kipróbáltam, mindegyiknél fekete...
-
balazs0102
senior tag
válasz Zsolt27xy #17375 üzenetére
Igen. De szoirítkózzunk a jelen konkrét esetre, hogy nagyjából ugyanazzal az alkatrésszel van baj amin látszik a nem rendeltetésszerű használat. Mivel nem rendeltetésszerűen használtad a telefont, megteheti hogy meg sem nézi. Azt pedig, hogy nem rendeltetésszerűen használtad a telefont visszakövetkezteti abból, hogy el van törve-repedve akármi a kijelzővel. Hiszen a gorilla glass normál használattól a legritkább esetben reped el. (mondhatni soha). Tehát mivel nyilvánvalóan nagy ütést kapott a telefon bármi baja előfordulhat SZERINTÜK. Valószínűsíthető, hogy ez a hozzáállás egy marhaság lenne ha pl az ujjlenyomat olvasó nem működne és ugyanígy a kijelző repedésére fogná rá de akkor is így van. Nem csak a huawei-nél hanem a többi gyártónál is.
-
balazs0102
senior tag
válasz Dwatti #17380 üzenetére
Köszi szépen! Igy már találok normálisabb témákat , de még mindig kinlódok. lejött egy 70+ megás téma. Teljesen más lenne az értesítési sáv, de csak a fekete marad, egyáltalán nnem változik. Pedig ikonok háttér is változik. Újra is indítottam de semmi :\ más nem találkozott iylen problémával?
-
balazs0102
senior tag
válasz Dwatti #17448 üzenetére
Köszi a segítségeket!
Ahogy nézem a legtöbb témánál nem változtatja át az értesítési sávot. Volt olyan ios10 téma is aminél nem. Letöltöttem vagy 10 -15 témát, ebből kb 3 max 4 rajzolja át az értesítési sávot. Van olyan is ami elvileg emui 5 kompatibilis, át is kellene rajzolja de nem csinált semmit.
-
balazs0102
senior tag
Szisztok! Nektek mit ír az aida, vagy más töltés figyelő program, mennyivel tölti a telefont a gyári töltő + adatkábel?
-
balazs0102
senior tag
Sziasztok! Akiknek iránytűvel voltak gondjai, azoknak hogy oldódtak meg a problémák?
-
balazs0102
senior tag
válasz antal750 #29637 üzenetére
h8 at már én is lecseréltem volna mi6ra ha lenne benne b20..mi8 van még se infra se előlapi ujjlenyomat olvasó..
h8 cseréjével kapcsolatban én is nehéz helyzetben vagyok. B20 fontos, infra fontos (miben nap használom), előlapi ujjlenyomat olvasót preferálom, jó fotós képesség is fontos. egy jó Xiaomi-t kipróbálnék de egyelőre"friss hardvert" tekintve ezeknek csak a p20pro felel meg...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos autók - motorok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android játékok topikja
- Dell asztali gépek
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest