Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
migabi24
nagyúr
Sokan hasonlítjátok itt a P9-hez, tegnap én is megnéztem, hát lehet velem van a baj de engem nem babonázott meg, szerintem a P9 igényesebb a fém érzet is több benne, a kamerája és a kijelzője is jobb a P9-nek látszik, hogy ott jön ki az árkülönbség, szóval ne gondolja senki, hogy ez pont olyan mint a P9 csak olcsóbb, ja és nem P9-em van, vásárlási célból néztem a P9-Honor 8 párost, és elég jó szemem van az ilyenhez
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz malnabokor #751 üzenetére
Jól látod a dolgot, csak segíteni akartam azoknak akik nehezen döntenek a 2-ő közül
[ Szerkesztve ]
-
migabi24
nagyúr
válasz ForRedGlory #760 üzenetére
Menj már, az mellett játék a honor 8
-
migabi24
nagyúr
válasz ForRedGlory #770 üzenetére
Neked inkább a P9 való, te nem a középkategóriába szoktál mozogni, meg telekomonál alig drágább a P9
-
migabi24
nagyúr
válasz mantequilla #788 üzenetére
Nyilván itt is spóroltak
-
migabi24
nagyúr
Akkor egy kis felvilágosítás a témába, mert lehet félreérthető voltam, nem a samsungal van baja, hanem a régi modellekkel, mert azok még csak DLNA-t tudták a mirror share (képernyő tükrözés) már mindent kitesz nem csak képet videót, ezért írtam, hogy ezeknél csak külső appal fog menni, én most cseréltem Tv-t az újnál már minden flottul megy
-
migabi24
nagyúr
Van itt olyan akinek rootolt a telefonja és segítene nekem kicsit?😊 Ki kellene a systemből szedni a gyári időjárás alkalmazást és a widgetet, és felrakni nekem valahova
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest