- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Okos Otthon kezdőknek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Mobilaréna teszt: Honor 8 - tisztelet a kivitelnek
A fórumban a PH! lapcsalád moderációs szabályzata és a hatályos magyar törvények érvényesek. TILOS a WAREZ, valamint a telefonkészülék függetlenítéséről történő bejegyzések, továbbá szakmai topikban tilos hirdetni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
gege321 #3398 üzenetére
Benne van ez is az összefoglalóban,
"Az irányelv igénybe vételére jogosultaknak be kell mutatniuk a vásárlási bizonylatot. Ez
az irányelv csak három hónapig érvényes a vásárlás napjától számítva (a vásárlási bizonylat
alapján)."de amúgy tök jól leírták a többiek. A rendes garanciához meg kapnotok kellett jótállási jegyet.
-
peanar
senior tag
válasz
gege321 #3394 üzenetére
és (#3395) lenovomen
Nem értem, vásárlásnál kaptatok garancia papírt, számlát, blokkot. A vásárlástól számított 2 év a gari illetve 3 hónap a kijelzőre vonatkozó csere gari.
A kínai verzióknál részletesebb a HiCare app, ott valahol meg lehetett nézni, hogy meddig van a gari, itt elég a gar papír vagy a számla.
A HiCare app beolvassa a telefon adatait, regisztrálás után le is lehet kérni HiCare app/Én/itt bökj az email cimedre, majd Beállítások/Adatalany kérések/Kód kérések. Ezután elküldik a beregisztrált email címedre.(#3395) lenovomen
Én a kínai verziójú honor 6+-omat tudtam "VIP-esíteni", de ott volt is jelentősége! Már pontosan nem emlékszem, de a dobozban volt egy VIP kártya, azon egy szám. Azt beütve 2 évig vip tag voltam, ami 175GB tárhelyet vont maga után, azaz 2 évig ingyen elvezhettem ezt a nem kis méretű felhő tarhelyet. Mivel az eu verzióból kihagyták a Cloud alkalmazást, nem hinném hogy barmi előnye is lenne a vip tagságnak. -
Dwatti
addikt
válasz
gege321 #3394 üzenetére
Hi care Szolgáltatási szabályzatban le van írva.
de Én kaptam írásos garanciát az üzlettől is :Vásárló neve: xxxxx
Megrendelési száma: xxxxxx
Termék megnevezése: 8, Dual SIM, Fekete
Termék márkája: HONOR
Megrendelés időpontja: 2016.szeptember.27
Jótállás kezdőnapja: 2016.szeptember.30
Jótállás ideje: 2 év / 24 hónap
Vásárló e-mail címe: xxxx@freemail.huA Termékre 2 éves gyártói garancia vonatkozik, melynek kezdete megegyezik a Jótállás kezdőnapjával!
III. TÁJÉKOZTATÁS
A Jótállás alapján a jótállási jogokat a Vásárló az Eladóval szemben érvényesítheti.
A Jótállás kezdőnapja megegyezik a Termék vásárló általi átvételének napjával vagy ha a Terméket az Eladó vagy annak megbízottja helyezte üzembe, akkor az üzembe helyezés napjával.A Jótállás – Jótállási jegy hiányában – a Termék vásárlásáról a Vásárló részére küldött számlának (a továbbiakban: ”Számla”) a bemutatásával is érvényesíthető azzal, hogy a Számlára a jelen bekezdésben foglaltak értelemszerűen irányadóak.
-
Dwatti
addikt
válasz
gege321 #3389 üzenetére
Ha a kijelző garanciára gondolsz arról itt találsz infót
További garancia infót találsz fent az összefoglalóban !
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 512GB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P71 - i7-7820HQ I 64GB I 512SSD I FHD I Nvidia 6GB I W11 I Cam I Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest