- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: Páramentesítők minősége
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricko
tag
Vettem egy WD 250-es vinyót. Itthon berakom elindul, de mindkét HDD hőmérő program 55° és 65°-os kritikus értékeket mér alapjáraton. Mondom ennek fele sem tréfa, elviszem haverhoz is kipróbálni, mert itt vmi nem stimmel. El is viszem rádugjuk a gépre, de már az elején a BOIS-ban nem lárni...
persze meleg volt mint állat. Levisszük 2 házzal lejebb másik haverhoz, akinek ugyancsak WD 250-ese volt csak neke sima SATA, nekem meg SATA II. Nála sem látja a gép. Mire hazaérek már nálam se.
Vissza gariba, kicserélik (2 hét), hazahozom, ez is 65°-kal indul villog minden, hogy kritikus hőmérséklet, mondom havernak nézzük már meg nálad megint. Felviszem rádugjuk... rohadt nagy égett szag. Persze a gép nem látja a vincsit. Na mondom kész leégett a vinyó. Áááá nem ez haver szerint a tápja. Mondom neki, te nem lehet h. zárlatos a tápcsati amit a vinyóra dugsz (hozzáteszem 25k-s Thermaltake ház gyári venti tápcsatijára dugta)? Nem neki nem zárlatos, nézzem meg az ő vinyója megy rajta... mondom sztem ne dugd rá. Rátolja, benyomja a gépet, egy kattanás a vinyó felől, meg se moccan a gép
Na mondom faxa, most hoztam gariból a vinyót megint vihetem vissza. De mivel wrva büdös volt, várni kellett míg elmúlik róla az égett szag, mert akkor kiderül a túrpisság. Szerencsére haver Maxtor vinyóját is kicserélték. De durva volt hogy több mint fél terrabyte-ot gajra vágtunk mire rájöttünk, mi a hiba. Aztán azóta nem veszek WD-t, bármennyire is a tesztek szerint az a legjobb. Most Samsungom van, nekem ez volt előtte, maradok is ennél. Nincs is vele semmi gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- UFF! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- HP 15-ac130nh (V2H61EA) Red FD, 15.6", i3-5005U, 4GB RAM, 1TB HDD, 2GB dGPU, Win10 Pro
- Dell Latitude 7490//7410//7420//7420 All-In-One
- Újszerű Lenovo Thinkpad T450 laptop (14FHD/I5-G5/8GB/128SSD/Magyar) - 1 év garancia, ÁFA számla
- ASRock Steel Legends RX7900 GRE 16GB 2 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 5i 7-7600u // Carbon 6 i7-8650 // carbon 7 i7-8365u touch
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest