Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• rviktor25

tag

válasz cizoe #26 üzenetére

pl. az én gigabyte-om :D visszadobja automatikusan, plusz ha mégis kéne resetelni, akkor elég egy csavarhúzó, nem kell jumpert átrakni, mert nincs is xD

nálam is volt vicces eset. haverral életünk első gépét raktuk össze. kész is vagyunk fasza minden. gép bekapcsol. bios. "te zsolt ez a szar azt írja, hogy 0-val pörög a prociventi". haverom odalép, elszörnyedt fejjel rám néz. "ez télleg nem megy". főkapcsoló azonnyomban kikapcs. nézzük, nézzük, sehol nem látunk hibát, beleolvasok manyuálba. jah, smartfan, ok. bios, smartfan kikapcs, nem akarok szívbajt kapni :). onnantól 3 évig problémamentesen ment, amikoris eladtam.

mostani gépem összerakása meg katasztrófába fulladt...kezdődött azzal, hogy kb. 39fokos lázzal, irtózatos fejfájással és remegő kézzel kezdtem el összerakni :) végülis is sikeres lett, bekerült az 1 giga memó, a stock intel cooler meg a C2Q Q6600 a p35-ds3 -ra...elindul a gép, minden szép
    aztán megjöttek az alkatrészeim hozzá, 2giga geil ultra memó, CM hyper TX2 hűtő. na, hogy mennyit eltok szenvedni az LGA775-ös standard felfogatóval, az hihetetlen, jó lusta ember lévén nincs kedvem még 1x szétszedni a gépet és kint berakni, mert az qrva sok munka. rakom be, az alaplap a két csavar közt már a ház falát érinti, közben reccsenés, hoppá kicsit túlfeszült az északi híd hűtője, na sebaj. valahogy sikerült berakni, aztán a memók.. hát hihetlen volt, hogy a memó berakással is szenvedni kellett, mert az istenért nem akart "bekattanni".végleg sikerült. boldogság.
    egy szállítás után konstatálom, hogy a proci hőmérséklete 20 fokkal magasabb..mi történt?! jah, hoppá kiakadt az egyik lefogató. visszarak, oldallap fel. gép indít. megy jól.
    másnap gépbe véletlenül belerúgtam egy kicsit, bekapcsolom, biosig eljut, aztán fekete képernyő. megint bekapcs, már bios-ig se jut el. hmm hát ez mi?! kinyitom, ja semmi különös, csak nincs a procimon hűtő, mert ott lefeg tőle 1 centire az alsó kettő lefogatón :| szívem fél perc szünetet tartott, na jó, akkor ebből elég, megpróbálom az AC freezer7pro-t, nem volt könnyű felrakni, de sikerült, és azóta is tökéletesen megy. az azóta bekövetkezett vid.kari, memó csere már problémamentesen zajlott :D

Új hozzászólás Aktív témák