Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A legdrágább, nem antik és nem egyedi könyvek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
orbano
félisten
Ha te csilivili izének nevezed azt, hogy a kernel főbb komponensein kívül mindent nulláról kezdve átírtak az orpendszerben, akkor részvétem. Szerintem könyvet lehetne arról írni, hogy mennyi mindenben korszerűsödik belsőleg a mostani trágya XPhez képest. Kíváncsi vagyok hány mondatot olvastál el eddig a Vistáról. Bár tény, hogy divat fikázni a M$-t is, akármit csinál

Azt meg ne várd, hogy amint kijön a Vista, varázsütésre 64 bites kánaán legyen. A vista is szépen el fog futkorászni 32 biten, észre sem veszed a különbséget majd. Nyilván ad majd egy löketet a dolognak, nem is akármekkorár, de nem ettől lesz hirtelen az AMDnek jó.
Egyébként sem kell az AMD-t félteni, azért ezek az energy efficient procik elég jól fel fognak tudni zárkózni a conroe mellé. Ezt a fél évet pedig a véttén is leüli az AMD egy kis ármérsékléssel. Ha például az EE procik kerülnek majd annyiba mint most a normál, a normál pedig alámegy az intelnek, akkor simán jó lesz nekik és még nagyon is üthetnek az új procijukkal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Extrém jóárasítva!!! i3-i5-i9 procik a fa alá karira!!!
- Intel Core Ultra 5 235 14-Core (24M Cache, up to 5.00 GHz) LGA1851 OEM PROCESSZOR!
- Intel Core Ultra 7 265 20-Core (30M Cache, up to 5.30 GHz) LGA1851 OEM Processzor!
- AMD Ryzen 9 3900X 12-Core 3.8GHz (64M Cache, 4.6GHz) AM4 Processzor
- i5-10600 KF 4.1 GHz, 12 MB Cache LGA 1200
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Eladó 2 db pixel 7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest