- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
Új hozzászólás Aktív témák
-
faster
nagyúr
válasz
#95561216 #153 üzenetére
Az, hogy miről netezel a te dolgod. Említetted, hogy az NSA backdoorról a külföldi kormányoknak más a véleményük, mint nekem (urban legend). Hol írnak bármit is arról, mi a véleményük a külföldi kormányoknak bármiféle Windowsba beépített backdoorról?
Nem megerősítés kell, csak bizonyíték Xpben annyi olyan hiba volt, amivel távolról át lehetett venni az uralmat, hogy két kezemen nem tudom megszámolni.
Kb. 1,5 éve üzemeltetünk egy W2003 szervert és egy linuxost, a linuxot 2 szer törték fel, a w2003-at egyszer sem, ami persze a linuxos rendszergazdának is köszönhető volt, de azért a két kezemen meg tudnám számolni hány olyan ember van, aki tényleg fel is tud törni egy jól belőtt win2003-a szervert, nem csak a szája jár. Mert szájjal könnyű ám betörni bárhová.
De maradjunk az XP hibáinál. Még mindig nem értem, mitől lenne bármelyik hiba szándékosan beépített backdoor. A linux rendszerek hibáit a vietnami kommunista párt szponzorálja? Az az érzésem, az ismereteid meglehetősen felületesek, de csak annyit ajánlanék: windows-zal kapcsolatban ne a hup.hu-n tájékozódj, mint ahogy linuxról sem a microsoft oldalán kell informálódni.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P1 G2 - i7-9850H I 16/256SSD - 32/1TB I 15,6" FHD I W11 I Cam I Gari!
- Dyson V15 detect absolute
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkBook 15-IIL - i5-1035G7 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP Zbook 15u G5 - i7-8GEN I 32GB I 512GB SSD I 15,6" FHD I Magyar I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! HP ProBook 650 G1 - i3-4GEN I 4GB I 120GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest