Hirdetés
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- potyautas: Vágyak
- tordaitibi: Windows rendszerek indítása EFI partíció nélkül
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gilfoyle: Esetem a xiaomishop.hu-val
- potyautas: Az utolsó közös út
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pontosítsunk: 5 éve van SP2 - már csak a tényszerűség kedvéért. SP2-ről még info: "...A Windows XP Service Pack 2-t követően a "Service Pack" jelentése kissé megváltozott, napjainkban eredeti funkcióját túlnőve, szinte az operációs rendszer új kiadásának számítjuk. Ez a felfogás azonban téves, lapunkon többször elemeztük már az XP SP2 rendhagyó kiadását és több ízben is hangoztattuk, hogy a Microsoft az SP3-mal visszatér a régi kerékvágásba, vagyis a szervizcsomag "mindössze" a legutóbbi kiadás óta megjelent valamennyi frissítést, illetve néhány apró, de szükséges változtatást tartalmazza. A történethez hozzátartozik, hogy - paradox módon - a Windows Vista Service Pack 1 ismét kicsit "túllőtt a célon", a csomag ugyanis több olyan változást hoz, mely jócskán megbolygatja a rendszert - általában szerencsére jó irányban..." - habár ez nem a Te billentyűzetedből származik, akárhányszor e téma előkerült, Te is minden alkalommal hasonlóképpen fogalmaztál, csak e topicban nem...
-
-
bambano
titán
Én nem beszéltem ezekről a felvetésekről. Én arról beszéltem, hogy az az állítás, miszerint nem illik a 2008-as ubuntut összevetni a 2001-es xp-vel, nem állják meg a helyüket, például az sp miatt. A 2008-as ubuntu sem az a szoftver, amiben mindent nulláról újraírtak, abban is vannak régi dolgok, tehát nyugodtan összevethető az xp-vel.
Más kérdés, hogy felesleges az összevetés, imho.
-
ngabor2
nagyúr
pl. a kijelölöm a szöveget és középső klikkel beillesztem bárhova. egyszer valaki mutatott egy kis cuccot, ami tudta ezt is, meg magával hozott kikapcsolhatatlanul másik 2 dolgot, ami viszont nagyon nem kellett: a kurzor alatti ablak aktiv, illetve a középső gomb onnantól kezdve nem működött a ff alatt.
hiányzik egy normális(!) többasztalos rendszer. nem olyan, mint a powertoys, hogy csinál fixen 4 asztalt, előtte ott virít pár betű, elfoglalva így fél tálcát, valamint elég macerás egyikről a másikra átpakolni... hanem rendesen, tetszőleges számú független asztal.
most hirtelen ez a 2 ugrott be, de ezeket rendszeresen használom linux alatt, tehát annyira nem apróságok, mint elsőre hangzanak.
-
attila9988
őstag
szal, van egy minden 1bites igényt kielégítő disztrib, de hopp, az már nem olyan penge, már nme is linux, undorító win klón. nemúgy mint a másik x, de hopp az már nem 1bites.
Pont az a szép ebben a platformban, hogy szinte mindenki találhat az igényeinek megfelelő összeállítottságú disztribúciót, és ha nem is létezik olyan, akkor is készíthet magának egyet..
-
doc
nagyúr
nagyreszt igazakat mondasz, egy dolgot tennek meg hozza, ami messze a legnagyobb huzoero a windows fele: ezt ismerik...
az, aki par ev alatt nagynehezen megtanult ide-oda kattintgatni, es orul hogy meg tud irni a wordpadban egy levelet, ha ranez egy boltban egy Linuxos netbookra, az elso reakcioja az lesz: "juj, ezt nem ismerem, nem tudom hasznalni, keressunk masikat"
es ennek semmi koze ahhoz, hogy mit nyujt egyik vagy masik rendszer -
bambano
titán
figyelembe véve, hogy az oem-ek nem piszkálhattak bele az oem xp tartalmába és figyelembe véve, hogy ezt mintegy 300x megtárgyaltuk itt, az a hsz-ed kb. annyira volt alapos és tájékozott, mint a linux kerneles hsz, bárki is követte el ez utóbbit.
#95: miért, kezdő windozernek van lövése arról, hogy mi az a codec pack? Két dolgot szeretnék kiemelni erősen:
1. a linux sem és a windowsok sem fognak csak úgy felugrani tapasztalat nélkül. csak ezt azok, akiknek a szomszéd vérpistike telepítette két sörért először az xp-t, hajlamosak elfelejteni.
2. az, aki windowsként akarja a linuxot használni, vagy az, aki azt akarja, hogy csináljanak neki windowst a linuxból, az ne akarjon linuxozni. Jó neki a windows, mindenkinek könnyebb úgy az élete.És lehet, hogy flame, amit írtam ebben a topicban, de ezt a második pontot mégiscsak hasznos lenne megfogadni mindenkinek.
-
dajkopali
addikt
"lehet, h rossz a fordítás vagy én értelmezem félre, de ha a dell linuxos és wines gépeket ugyanazért viszik vissza, meg a linuxosakat ezen felül még azért, mert nem win, akkor pont az van, amit az ms mond."
igen, pont ilyen ellentmondásos Finch nyilatkozata, ha lejött a hírből, akkor jó
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Milyen SSD-t vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Tőzsde és gazdaság
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Acer Nitro V ANV15-51-554Z SZÁMLA , GARANCIA
- TOP Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD, ROG RTX 4090/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest