Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból, amikor még nem volt Ryzen!
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
Új hozzászólás Aktív témák
-
doc
nagyúr
nekem ezek mellett a mar emlitett ablakmozgatas/atmeretezes hianyzik, baromi idegesito folyton pixelekre vadaszni hogy eltalaljam a keretet...
D4rkAv3ng3r:
koszonom a kedves stilust, ugyesen bemutatkoztalThe KMPlayer vagy VLC Player esetleg a magyar MPlayer, ami MINDEN formátumot lejátszik nem kell kodek. Ingyenesek, magyar nyelvűek, skinezhetők. Mi kell még? Ja nem Linux-os bocs...
a vlc es az mplayer eppenhogy Linuxos (is)sok eve mplayert hasznalok videolejatszasra, illetve vlc-t dvd-zesre
bar az mplayer (es foleg a mencoder) windowsos portja nagyon instabil es a funkcioi egy resze nem mukodik (legalabbis mikor utoljara probaltam, meg ez volt a helyzet)
az emlitett codec-es problema idejen tudtommal egyik sem letezett, akkor meg a BSPlayer volt a "meno"Komoly pézbe? OEM Win 25-30k körül van attól függően, hogy milyen win.
sokaknak igenis komoly penz a minimalber fele (vagy harmada, nem tudom most mennyi) egy szoftverert, amit raadasul a kovetkezo szamitogepehez megvehet megint -
FTeR
addikt
mindenféle negatív felhang nélkül kérdem, h milyen kényelmi funkciókra gondolsz, ami nincs winben, de van linuxra?
hátha megtetszik pár és talán még vmi shell extet is találok.
félelmetes, h vannak dolgok amik már 10+ éve hiányoztak nekem winben és néha találok vmi extet, amiről kiderül, h már win95-re is volt (pl power menu, a minimize to trayjel meg always on toppal vagy a hover scroll, ami ott görget ahol a kurzor van és nem az aktív ablakrészben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Travelmate P214-53 - i5-1135G7 I 8GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest