- Digitális Állampolgárság Program
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- leslieke farmerzsebe
Új hozzászólás Aktív témák
-
zharkanyi
tag
Szerintem a jelzések minősége is hígul.
Nem fogom megerősíteni, hogy köd van az M6-oson, ahol megyek rajta 65km-t és azalatt végig egységes ködben haladok. Ma volt vagy 10 veszély jelzés, ami mind köd volt. Hát elmennek a...
Gondolkodom rajta, hogy rányomjak a "Már nincs ott"-ra. Minek jelzi valaki 5km-enként, hogy ködben megy? Még ha valami hirtelen ködfal lenne, de nem. Folyamatosan egyformán van köd.
Aztán ha lesz egy úton álló autó jelzés, ami a ködben igencsak hasznos infó lenne, akkor már nem is törődök majd vele, mondván úgyis csak megint egy ködös útszakasz jelzés.
Ugyanígy a leállósávon álló autó is kicsit túlzás, de az még határeset. Én nem jelentem, nem is erősítem meg, de mondjuk azért erre már nem mondom egyértelműen, hogy nem is kellene jelenteni.
Minden mást viszont én pl. rendszeresen megköszönök, meghosszabbítva ezzel a jelzés élettartamát. Ez azonban csak olyan 30%, a többi meg a köd és a leállósávon álló autó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple asztali gépek
- Yettel topik
- Milyen autót vegyek?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- CASIO órák kedvelők topicja!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- 30th Anniversary Playstation Dualsense controller - garanciális
- Gamer Ryzen 3700X / 16GB DDR4 / RTX 3070 / 1TB SSD / 700W / GARANCIA / BESZÁMÍTÁS/
- Újszerű Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB - (MC9G4MG/A) Éjfekete - 3 év garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest