Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Victoryus: Rapoo VT9Pro egér
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Watt25
veterán
Biztos, hogy semmi sem veszett el. A baby dolog meg kell hogy oldódjon néhány napon belül magától, a szerkeszthető terület pedig végképp nem függ attól, hogy közben telefont cserélsz. (Azonban ~3 hónap után a bejárt területek maguktól "elvesznek", ha nem jársz arra újra.)
-
F-ECT$
titán
Azt meg lehet oldani, hogy csak extra eseményekre figyelmeztessen hangosan (pl rendőr, kamera, útlezárás, torlódás), de a sima navigáció (fordulj balra, menj egyenesen) néma legyen?
-
axioma
veterán
OK. En is gondotlam mar arra is, hogy majd amikor a 160km meglesz (most konkretan holnap, mert megyunk annal tobbet), akkor mikor ujra kiertekeli, akkor talan beleszamitja a multat.
Vegulis nem a rangokrol szol a dolog, nem azon a hangulatjelen mulik. De jo kerdes, hogy ezek utan a szerkesztesi jog hogy alakul (bar a lakas 5 km-es korzeteben is volt mar olyan, amit 2x kijavitott aztan egy magasabb rangu elrontotta... letiltott egy sima egyenes tovabbhaladast, szoval nem ketertelmu volt; ugyhogy attol is elment mar a kedve). -
axioma
veterán
Mondom, igy nem mukodik. Belep, es a pontjai megvannak, de bebi. Pedig azt mutatja, hogy 5 honapja regisztralt. Azt kikapcsolta, a regi telefonon vissza, ott mukodik minden. Wifin van mindketto, halozat nem kerdes. Semmi extra, kinai MTK-s ugyan az uj, de attol mi baja lenne.
Ja kb. hetente vezet 200 km-t... -
SZATA
senior tag
Lehet rosszul költözni?
Belép a megszokott felhasználónevével, vagy a facebookkal, és minden adatának rendben kellene lennie. A becenevet meg lehet adni és a beállításokon lehet finomítani, de mennie kellene.
160km megtételéig kellene csak bébinek lennie.
Nézzétek meg itt mit ír. world.waze.com/dashboard -
axioma
veterán
Hogy kell waze-val _jol_ koltozni egyik telefonrol a masikra?
Ferjem siman ujra bejelentkezett, erre kiderult, hogy megvan a 22ezer pontja, ellenben bebi wazer... valami nem teljesen stimmel. Vadiuj telefon, nem volt elotte masnal hasznalatban, hogy hibas adatokat orokoljon. -
SZATA
senior tag
Ha lenne klíma, nem sírna a szám. :/
Mivel a mostani tartómmal nem tudom ráirányítani a levegőt, eldöntöttem pár hete, veszek én is egy hasonló tartót, csak még nem jött össze. A Speedshopban csak maga a rögzítő része volt 2,7eFt, a linkeltek meg azért nem tetszenek, mert túl zártak, nem járja rendesen a levegő. Mondjuk annyival is jobb, hogy nem süti telibe a nap.
-
milestone
tag
Sziasztok,
Egy új, FHD telefonon használom/-nám a kedvenc Waze-t, de a nagy felbontás miatt a sebességmutató ikonja (is, meg az egész térkép) nagyon pici lett és ráadásul félig becsúszik a helyzetjelentés ikonja mögé. Más, kisebb felbontású készülékeken nem volt ilyen gondom.
Van erre megoldás esetleg? -
Kbali
nagyúr
Erre én kitaláltam, hogy ráirányítom az egyik szellőzőt a telefonra, így tud tölteni, egyébként lekapcsol a töltés, nehogy elpukkankjon az akksi a melegtől, persze ilyenkor merül a készülék.
Sima navigációval nekem 2-4 óra alatt ilyen melegben, töltés nélkül csontra lemerül a telefon, de az autós navigációs készülékek is ennyit tudnak. -
F-ECT$
titán
És így bőven kibírta a 2 órát Iph5-ön töltő nélkül.
Na az gáz, ha csak 2 órát bír töltő nélkül.Watt25: azért mobil a cucc, hogy ne kelljen mindig tölteni. Olyan is van, hogy nem saját autóban kell a navi, és másnál nem feltétlenül van töltő. Az 1000 Ft-os töltőre meg általában olyan is. (Nekem is van, csak végszükség esetén használom, jobban szeretem, ha kibírja nélküle.)
-
Tyer
őstag
Tökéletesen igazad van.
DE!!!
1. 2683 fok van kinn, és a töltö nem éppen arról hires, hogy hűti a telefont.
2. Felb@ssza az agyam, mikor 80%-on felteszem töltöre, és mikor leveszem az akkufigyelö azt irja, hogy leválasztva 5 mp-e...Amugy én is ugy használom, de az értékekre még kiváncsi vagyok. Ha pl nem saját autoval megyk, vagy ilyesmi
-
Watt25
veterán
Komolyan nem értem, hogy mit kell az akku témán ennyit lovagolni. Tök egyértelműnek kéne lennie, hogy aki navigációra használja a telefonját, az vesz egy ezresé' egy szivargyújtós töltőt. Vagy a csodatelefon és a mobilnet fizetése mellett arra már nem futja?
-
dattis_
csendes tag
-
dattis_
csendes tag
Az is sokat segít az akksinak, ha 3d-ről 2d-re állítjátok.
-
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Van lehetőség valahogy "utólag" letölteni a magyar nyelvű hangfájlokat? Mert telepítés után első pár használat során felajánlotta a waze a letöltést, azonban soha nem sikerült neki, viszont most már fel sem ajánlja.
-
Tyer
őstag
Mindenkinek, akit érdekel az akku:
Ma egy kb. 50-60 perces utazás alatt 2 részletben 30%-ot evett meg a Waze.
Adat nem pontos, mert nem 100-röl indultam, és közben nyomkodtam, de 89 -> 61-re ment.
Számoljunk mondjuk 25%-kal óránként.
Ebben godnolom kiegyezhetünk SGS3-mon is, nem? 20% a jobb akku miatt -
SZATA
senior tag
Bár nem hozzám szólt a kérdés, de azért válaszolnék.
Azért mert a Waze online. Folyamatos kapcsolatban a szerverrel amivel küld és fogad adatokat – még ha nem is sokat. Egy ilyen csúcsra járatott helyzetben, mikor megy a GPS, a kijelző max. fényerőn, és a proci is számol, ez is sokat vesz le.
A kliens optimalizációjával lehetne valamennyit javítani rajta, de sajnos manapság ez nem divat. -
Jadro
veterán
Nekem is ez az akku dolog szúrt szemet. Nem olyan régen direkt töltőről levéve indultam neki a Bp-Pécs távolságnak és bő két óra alatt alig a fél akkuját ette meg az S3-as készülékemnek. Végig automata fényerőn, ami napfényben kb full fényerőt jelent végig. Meg is lepődtem, hogy milyen jól bírja.
-
Tyer
őstag
Nem a waze, a kijelzö eszi
-
F-ECT$
titán
Az akkut meglepően erősen igénybe veszi a Waze, egy-két óra alatt nullára leszívta a 100 százalékra feltöltött iPhone-t
Vajon az iphone verzió ennyire rossz, vagy a cikkíró ferdített? Amikor teszteltem, akkor nekem S2-n egy 40 perces úton olyan 20%-ot evett, ergo 3 órát is kibír.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Waze, a közösségi “mindennapi” navigáció bemutatása.
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest