Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szevam: ChatGPT: Bizonytalansági jelölés funkció bekapcsolása
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Sondi1986
üzenetére
Igen, én ezt már meg is tanultam kezelni. Próbálok mindig pártatlan maradni, és nem írok semmi olyat ami keresztrefeszítéshez vezet. Aki meg értetlenkedik, idióta módon, meg vádolgat azzal nem foglalkozom. Egyből nem off topik az egész komment részleg

Már-már komikus ami itt megy -
marcusa
addikt
válasz
Sondi1986
üzenetére
1070Mhz-et nem látok a tesztben, ez nem tudom honnan jött, 1100-on hozza majdnem a 660-at...
fsb1000-nek az a baja, hogy oké, hogy a 660-on a gpu csak +40Mhz-et bír, de a vram bírt volna még 6800-7000-ret is. Azt is le lehetett volna tesztelni ezeken az órajeleken, mert sokat számít a memória órajel emelés 192bit-es memóriabusz-nál.
Én értem a teszt lényegét, és szerintem nagyon is jól sikerült, viszont a konklúzió tényleg azt mutatja csak be, hogy egy jól tuningolható 7850 le tud nyomni egy anti-tuningos 660-at. Miközben mindkét oldalon vannak jobban és kevésbé jól tuningolható példányok, és nem csak 1-1 ahogy korábban írtad...
Ha nem 1-1 példánya lett volna a kártyákból, hanem mondjuk bolt lett volna, és lett volna mindkettőből tuningosabb változat, akkor valóban érdemesebb lett volna megnézni mindkettőt felhúzva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- Gembird FTP CAT5e CCA 60m (30+30), szürke (FPC-5004E-L/100) kábel
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- MacBook Pro 14 (M4) 24GB / 1TB 37 ciklus + Magic Mouse
- Asus H110-PLUS/ i3 6100/ ingyen foxpost/ garancia
- Corsair T3 RUSH gamer, irodai szék
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5491 - i7-8850H I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- HP Omen gamer szék Citadel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest