- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
fsb1000-nek az a baja, hogy oké, hogy a 660-on a gpu csak +40Mhz-et bír, de a vram bírt volna még 6800-7000-ret is. Azt is le lehetett volna tesztelni ezeken az órajeleken, mert sokat számít a memória órajel emelés 192bit-es memóriabusz-nál.
Erre a felvetésre érkezett kovsol által linkelt teszt, melyben a 660TI esetén 15% mem oc hozott 4% teljesítmény növekedést.
Erre fsb közölte, hogy Ő a 660-ról beszél és nem a 660TI-ről, ezek után megkérdeztem, hogy akkor nála egy gyengébb GPU esetébben többet hozott a "konyhára" a mem OC, mint az erősebb 660TI esetében?
Erre kaptuk eme tartalmas választ.
Utána még megkértem, hogy akkor ossza meg velünk a saját eredményeit, ha nála a 660 esetén jelentősebb sebesség növekedést hozott a mem OC, mint a kovsol által linkelt tesztben a 660TI esetében.
És erre kaptam eme tartalmas, szokásos PH!-t ekéző hsz-t.
Na most akkor kedves fsb1000 produktív tevékenysége ezen topciban miben is nyilvánult meg? Az értetlen kötekedés és trollkodáson kívül?
-
Sondi1986
addikt
Ez majdnem olyan mint 2-3 éve a GTX460-ra mindenki azt mondta milyen jó tuningolhatok, az nv-sek monták hogy a HD6850 nem lehet ennyire húzni, de az én 6850-em vitte a 1035Mhz-et, ami kitűnt a 6850-es tömegből rendesen. Akkoriba nem hepciáskodtam abba hogy nem lehet húzni a AMD-ket mert a 6870-en is érződött, hogy próbálták belőni azt az értéket amin a egy gyenge chip is el ment 900Mhz-en.
Én most ugyan ezt érzem nv fronton főleg a GTX650-nél meg a GTX650ti/ boost/660-nál, próbálták az órajelet minél magasabbra húzni hogy ne legyen benne már jókora tartalék.
Nem egy teszt oldalt láttam hogy nv kártyákat 5-10% húzásnál vége volt.Nem egy teszt oldal írja hogy az AMD kártyákba sok tartalékot hagytak ezáltal jobban lehet húzni.
De gondolom marcusa biztos láttad 7850 tulajok hol járatják az órajelüket.1070Mhz-et azért írtam mert a mostani tesztben egy OC kártya volt és 1100Mhz-re boostol.
De a mezei 660-as 1058MHz jár. -
gyuszaa
őstag
"Én értem a teszt lényegét, és szerintem nagyon is jól sikerült, viszont a konklúzió tényleg azt mutatja csak be, hogy egy jól tuningolható 7850 le tud nyomni egy anti-tuningos 660-at."
Nem akarom tovább hangsúlyozni, ez egyáltalán egy nem jól tuningolható eredmény, hanem átlagos, reális érték, azért lett a cikkben ekkora a az adott órajel.
A jól tuningolható 40%-nál kezdődik ezen kártyáknál 1200 Mhz feletti értékeknél, na erre nem szabad alapozni vásárlásnál mint, hogy kifog egy nagyon jó 660-at.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Linux Mint
- Futás, futópályák
- Kedvenc zene a mai napra
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- HP,15.6",250 G6,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku,Win.11,szép
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3507
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest