Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
feka007
veterán
Na végre megjött az NFC nélküli hátlapom, 1 hónap volt mire vámról ideérkezett, már nyomtam is egy refundot 2 napja mert azt hittem meg se jön..
De úgy látszik megérte, mert a hátlappal+szilikontokkal is ugyanolyan wifi vételt mutat, mint hátlap nélkül, a gyári hátlappal meg 1 eegységet visszavett kb kitépett NFC-vel.Btw jött már ki új sw verzió? Nekem még az Oxygen 2.3 van, és hacsak vmi miatt nagyon megéri az új akkor hagynám is ezt, mert cool már 1 hónapja
[ Szerkesztve ]
-
Slukkica
őstag
Péntek miatt van? De kihalt a fórum! Régen volt ilyen.
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
premete
veterán
válasz Slukkica #7758 üzenetére
A pénteken kívül még van 3 lehetőség:
- kevesebb a gond, mint a többi készülékkel, gyári rommal is használható
- drágábban vették az emberek, és a nokia 3310-eshez hasonlítók még nem jelentek meg itt.
- megelégedve használják romjaidat.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz Slukkica #7763 üzenetére
Nem tudom, a te romodat nem próbáltam, csak feltettem a gyári recoveryből a stock romot, visszazártam a bootloadert, rootoltam a cuccot zárt bootloader mellett, kigyomláltam a rendszert, telepítettem a rom managert, azzal a cwm recoveryt, és megy minden. Minden megmaradt az sd-n, beleértve a gyári recoveryből is visszaállítható 2.36-os stock romot.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Slukkica
őstag
válasz premete #7764 üzenetére
Szép trükk
Pont ezért csináltam a Stock rom-omat hogy ne csak a gyári Recovery-ből lehessen a gyári rom-ot telepíteni és ne keljen olyan embereknek trükközni akiknek ez nem megy
Én nem gyalultam meg a rendszert. Igen ha minden olyan dolgot kivenénk ami felesleges akkor hihetettlen sebességet és ram-ot lehetne elérni!
UI.: TWblan-TSM
[ Szerkesztve ]
₪₪₪ 4K streaming /-GL / ₪₪₪
-
premete
veterán
válasz Slukkica #7765 üzenetére
Gyári romot eddig is fel lehetett tenni a CWM-ből, csak a bootloader nyitva maradt, ami például a szerviznek esetleg nem tetszene.
Amit írtam, az arra vonatkozik, hogy a bootloader kinyitása nélkül megy minden.
Tehát, ha minden kötél szakad, a gyári recoveryből visszatehető a gyári rom egy mozdulattal, és nem kell bootloader visszazárással, stb-vel foglalkozni.
A másik kézben, nem kell bootloadert nyitni, ami törli a komplett sd-t, hanem egyszerűen rootoljuk a cuccot, és azt teszünk rá, amit akarunk.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
premete
veterán
válasz Nundee K. #7767 üzenetére
Ha hangerő fel+ power-rel indítom, akkor a gyári recovery jön be, ha a rom managerből a cwm-re bökök, akkor azzal indul újra. Ha nem akar a gép elindulni, akkor gyári recoveryből az sd-n figyelő gyári 2.36-ost lehet csak feltenni, a módosított zip-eket nem szereti az.
Végül is ezzel az esetleges szervizeléshez le van tudva a helyreállítás, zárt a bootloader, a stabil, jó fogyasztással bíró gyári romból pedig a felesleges cullangok ki vannak szedve, illetve ki vannak cserélve, ez az új rootolás pedig gyors, és egyszerű, mint a faék.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
RAID 2
aktív tag
A Nexus S-em mellé szeretnék venni egy telefont az Omnia HD-m helyett.
A Galaxy Ace-t és a ZTE Skate-et néztem. Szerintetek melyikkel járnék jobban?
Ha a ZTE nem lenne kínai, illetve nem lenne majdnem ismeretlen a számomra, akkor kapásból ezt venném. Szebb, nagyobb a kijelzője és a felbontása, ára is barátságosabb.
Sajnos még egyiket sem tudtam kipróbálni, de talán tudtok tapasztalatot mondani a gépekről.
Üdv. -
vfeco
aktív tag
Sziasztok!
Megérkezett nekem is a Nexus S-em. (i9023)
Melyik a legnépszerűbb, stabil ROM (nyilván nem stock-ra gondolok)?
Valamint kérnék szépen linkeket, ahol érthetően le van írva a telpítés menete (teljesen az elejétől. PC-re telepítés, driverek, Recovery, fastboot, download mod, ROM install, tehát minden.)A pálya nem idegen, mert LG GT540 volt előtte, amin 2.3.7 fut.
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Erre Ha jól sejtem ez is az s-off és unrewoked készítőinek munkáját dicséri. Direkt lezártam a bootloadert, feltettem a stock fullos romot, hogy kipróbáljam, működik-e, addig nem akartam ajánlani. Működött elsőre, fel tudtam simán tenni marketből a rom managert, QtADB-vel ment a root jog, CWM is felment simán.
Ezt a stock 2.3.6-os romot: 1ada25375426.signed-soju-ota-189904.1ada2537.zip[ Szerkesztve ]
-
volvoguy
addikt
Én nem tudom hgy csinálták a Samsungnál, de a Nexus S akksija alapjáraton (wifi, gps, fényerő, szink OFF, semmi játék) 3 napot simán kibír. Még a Defy akksijának is odaver, az másfél napot bírt ki ugyanígy, pedig az 1540mAh-es volt.
Lehet hogy azért, mert az NS-ben polimer, a Defy-ben meg ion-os akksi van?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
premete
veterán
válasz volvoguy #7774 üzenetére
Nekem a Defy 4 napot bírt, 2g, sync on semmi játék, kevés telefonálás mellett. Kb. ennyit bír a GNS is. Mindkettőnél a készenlét és a szinkronizálás viszi el az akku kétharmadát, egyharmad a telefonálás, emailek , stb.
-
volvoguy
addikt
CM7-nél van a DSP Manager, ami lényegében egy Equalizer. Szerintetek fel lehet telepíteni a gyári ROM-ra, vagy csak főzöttnél van értelme?
Asus P8H67, Core i3 2120 (3,3Ghz), RAM 2x4GB 1333Mhz, Sapphire HD6850 1GB, 500GB Seagate Sata3, Sharkoon Vaya + BenQ G2020HD 20" - Nexus S 4.0.3
-
verser233
senior tag
Én meg nem tudom mi a fene van a telefonommal (ha egyáltalán azzal) az elmúlt napokban, mert ugye panaszkodtam, hogy mostanában nagyon lassú rajta a MIUI. Na tegnp jött rá frissítés, meg is csináltam és a lassúság eltűnt, de mondom kiváncsiságból kipróbálom ezt a go Carbon romot. Ok felteszem (előtte mindent legyalultam a telóról), egy-két restartot is csináltam. Beállítottam rajta mindent, aztán lementem kicsit dolgozni. Jövök fel nézem a telefont andrpid.phone vagy mi force close és még a hálózatot sem találja. Mondom nagyon jó. REstart ismét, onnantól 2mp-ként force close. Na ekkor sajns nem tudtam tovább foglalkozni a telefonnal mert még dél előtt elmentem, de direkt megnéztem 35%-on volt az akksi, úgy hogy a hálózatra nem tudott felkúszni, Wifi kikapcsolva. Most jöttem haza, és totál lemerült a telefon és ugynanúgy force close.......Remélem holnap estig sikerül valami olyat találnom amivel a jövő hetemet minden gond nélkül le tudom vele dolgozni.
https://hogyantipp.com - Okoseszköz tippek, trükkök, mobilos háttérképek
-
verser233
senior tag
Azért szutyoknak nem nevezném mert kb 1 héttel ezelőttig nekem nem volt vele semmi gondom és most pont CM-et raktam fel, de már gondolkozom, hogy tubósítsam fel valahogy kinézetileg viszont k.va gyors.
-
forintuser
őstag
-
toto0569
addikt
válasz mgTerminator #7781 üzenetére
slukk MIUI romja TÖKÉLETES!!! Nem a gyári ,hanem Slukkicáé!!!! Nem tudok többet mást használni!
-
ricsi0307
senior tag
Na most tesztelem a Honeycombot és azt mondom, hogy nem cserélnèm le ICS-re.
-
toto0569
addikt
válasz mgTerminator #7786 üzenetére
nekem semmi bajom vele,nagyon szépen megy
-
mgTerminator
veterán
válasz toto0569 #7787 üzenetére
Én is fájó szívvel váltam meg tőle.... Volt benne egy pár dolog ami nagyon nagyon tetszett, és amit még a mai napig hiányolok a cmből. De most h megint cmet használok egy ideje így megvok vele egyébként én úgy érzem h a MIUIt sokkal lassabban fejlesztik mint a cmet. A cmnél rohamos a fejlődés és mostanában nincs is panasz.
-
toto0569
addikt
válasz mgTerminator #7788 üzenetére
ha úgy érzed ,hogy az jobb...nekem ez most bevált ,de ha gond van szólok Slukknak és javítja ha gond van,de mindenképpen segít. 1.11.4 most stabil
-
Borg76
tag
Én is nehéz szívvel váltottam le miuit, nem minden a kinézet és a kezelhetőség.Eddig go-carbont használtam, de a kamera menü nem tetszett.Maga a rom nagyon jó, gyors, akksi idő eddig a legjobb volt.Most sima carbont tesztelem, ami feltünt, hogy a wi-fi vétel jóval erősebb.Quadrant alap mhz-en, mindenféle tuning nélkül 2210.
[ Szerkesztve ]
-
xnace
őstag
Valakit egy csak megnezett asztali dokk érdekel esetleg? Ha igen, jöhet a privi.
Samsung Galaxy S3 Marble White
-
verser233
senior tag
válasz lord.lakli #7789 üzenetére
De. Köszi, hogy szóltál, az életben nem jöttem volna rá,hogy ez volt a hiba. Bár fura, mert azóta másik Rom-ot tettem fel, ott is ezt átállítottam és semmi baja.
-
nexusking
aktív tag
Ebay-es nfc-nélküli hátlapokból melyiket ajánljátok?(link)
Mert láttam itt már olyat, aki semmi javulást nem látott, de volt olyan is, aki a megváltást látta benne, és meg is kapta. -
verser233
senior tag
válasz lord.lakli #7798 üzenetére
ja értem. Köszi a választ, sajnálom, mert különben tetszett.
-
FőDudu
veterán
A SIM kartya foglalat csere elmaradt.
A Galaxy S kartya foglalata majdnem teljesen megegyezik a benne levovel - annyi a kulonbseg, hogy a Galaxy S foglalatanak fem arnyekolasa nincs a panelra forrasztva.
A ket foglalat mereten es a kivezetesek helyeben kompatibilis - ha nincs mas megoldas akkor a SIM kartya olvaso a Galaxy S paneljarol atforraszthato.Amikor tuzetesebben megvizsgaltam a SIM olvasomat latszott, hogy az erintkezoket felhajlitva azok meg erintkeznek majd a SIM kartyaval. Igy is tettem es mukodik a telefon.
Tehat tartalekba van egy SIm kartya foglalatom - aztan majd a SAMSUNG szervizzel leboxolom a cseret.
FőDudu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest