Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
warcat
veterán
Erre nem túl nehéz válaszolni,ennyiért csak a Google áruházából tudsz venni,ha és amikor kapható.Hogy ez ismerősön keresztül,vagy megbízol valakit az már rajtad múlik.
Mindenütt máshol (Mediamarkt pl) 389-399 EUR az ára tudtommal,zugboltok,meg ebayen árulók meg nyilván ráraknak annyit amennyit csak tudnak.
Német ebay alapján ha csak az országon belülre hajlandó küldeni,akkor 410-420€ + szállítás környékén simán elkelnek,a nemzetközinél viszont nagyon változó de 460-480 EUR +szállítás körül érnek véget az aukciók...de tegnap 545ön ért véget az egyik.EA: It's in the crate!
-
Pompi
MODERÁTOR
A bénázás legfájóbb pontja, hogy a rendeléseket nem a beérkezések sorrendjében teljesítik. December 4-5-6-i rendelések nincsenek sehol, miközben december 9-10 rendeléseket már kiszállítottak. Ezt nagyon nehéz bármire ráfogni bármire ami Google-on kívüli.
Egyébként azt az LG több ízben cáfolta, hogy nem bírnak eleget gyártani, a Google ennyit rendelt, mert az előző modellek alapján rosszul mérte fel a keresletet - mondjuk emiatt minimum fejeknek kellene hullani, hogy nem bírtak kicsit gondolkozni, hogy milyen hardvert hoznak ki mennyi pénzért és ennek fényében mi lehet várható kereslet. Persze erre is vannak összeesküvés elméletek, hogy miért ennyit rendelt, kinek jó ez, kinek nem. OK. Elfogadható. De akkor még mindig ott az első bekezdésem. Van még mit tanulni, van még hova fejlődni.[ Szerkesztve ]
Feel Good Inc.
-
knyitogato
őstag
Érdekes, kíváncsi vagyok, hogy a nagyon, a MM vagy EDigital mikor vesznek. Főleg, hogy már az Indexen is címlapon volt, szóval van reklámja. Én hajlandó lennék kiadni érte felháborító összeget, mert hosszú távra tervezném ezt is, de azért ne Note 2-iPhone-Lumia 920 indulóára legyen már...
mrdavid: és azt tudod itthon gariztatni? mi a garancia arra, hogy nem mondják azt, hogy jajj ezt cserélni kellene, de mi nem cseréljük a külföldi terméket, vissza kéne vinni Ausztriába, etc.
-
Arween
senior tag
no 130-150e azért már jócskán túllép a keretemen,azért ennyit nem adok egy telefonért.A vaterát már próbáltam de nekem is gyanús a dolog,írtam neki honnan is van a teló erre ezt íra:mivel eu euba szánt eus telefon van.az hogy honnan küldik nekem technikai megoldás nem amcsiba veszik onnan csak küldik.
szóval ezt jegeltem nem nagyon szimpatikus...mcsabi84,Peddy789
idealer-es rendelés menetéről írna nekem valamelyikőtök privátban? Megbízhatóak?Olvastam van aki megkapta tőlük a rendelést,esetleges negatív tapasztalat?Bár lehet kell valami áthidaló megoldást találnom kell telefon ügyben,mert a jelenlegi K800i nem szolgálja ki android éhségem,így számomra nagyon sok idő még 1-2 hónapot várni...
tybsen
köszi építő hsz-d nem kínlódom keresem a lehetőséget,sajnos nekem nem mindegy hogy 108-vagy 130-140 a telefon,gondoltam azok tudnak segíteni akik már túljutottak a rendelés megpróbáltatásain.
[ Szerkesztve ]
-
Peddy789
őstag
félreértettél te ott valamit, a 3hetet arra irta ha USből rendelik, angliai playstorosat a kézhezvételtől számított 1hét alatt idejuttatják
én optimistán látok mondjuk február elejétől lesz playstoreban, mondjuk 2.án lerendelik, 1hét alatt megkapják, +1hét haza, akár 15én bután vigyoroghatunk és örülhetünk hogy 2fülünk van nem vagyunk szatyrok és egy nexus 4 is a kezünlbe van
-
mcsabi84
senior tag
A honlap szerint vagy bementél és láttál egy csomó dobozt valamelyik üzletben? Mert a kettő nem biztos, hogy ugyanaz.
Az enyém mindenesetre elvileg ma megérkezik, csak pechemre pont nem leszek itthon, így csak holnap kezdhetem el a belakását, de legalább ez az idő is úgy néz ki elérkezett végre.
-
ilyen_85
senior tag
vegyes érzéseim vannak, gyűlölöm az Lg-t, mert nagyrészt szar termékei vannak, s pofátlan szokott lenni ha már az ember megvette a terméket... mégis ezért a telefonért elkezdtem rajongani :S
Mind1, sokat nem várok az Lg-től, ha gond lesz benyelem a szállítási költséget s elküldöm angliába gariztatni. Csak legyen már itt ...
-
knyitogato
őstag
Szerintem Németországba kimenni érte is pluszköltség, és akkor máris árnál vagyunk, ráadásul normális magyar garid úgysem lesz külföldön vásárolt mobillal. Nem tűnik reális forgatókönyvnek, ahogy a magyar szerviz boldogan megcsinálja a Németoban vett mobilt sajnos. "Ez sajnos cserélni kéne a vásárlás országában." Hivatalos forrásból meg nincs telefon.
-
szponzor
senior tag
A parancssornak is megvan a maga szépsége
Én azért szeretem, mert sokkal testre szabhatóbb, mint egy Windows és itt nem csak a kinézetre gondolok. Régen én is Ubuntu-t használtam, de a KDE felület nekem is jobban bejött. Most Kubuntu-t használok, de csak azért, mert lusta voltam újból Arch-ot felpakolni, mert azt egy kicsit bonyolultabb telepíteni, mint egy "next-next-finish"-t.[ Szerkesztve ]
-
mrdavid
aktív tag
azt tudjuk h a google playen vásárolt nem érvényes itthon ....
Most írtam az MMnek h mi az álláspont,
DE,
A DiTech azt írta nekem most vissza, h gyártói eu garancia van náluk , szerintük el fogadják itthon is, vagyis el kell, de nyilván ezt ők nem tudhatják biztosan ...Macbook Pro M1, iPhone 14 Pro
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
petipetya
nagyúr
A Telenoros Lumia 920-as is független, haverom onnan vette és megnéztük az én másik szolgáltatóhoz tartozó sim kártyámmal is. Ez bizakodásra ad okot annak, aki idehaza szeretné megvásárolni a Nexus 4-et.
Persze amíg valaki nem veszi meg élesben, addig nem derül ki.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
törölt tag
egyébként nekem is ez volt az első gondolatom, amikor megláttam az árakat. azt nem hinném, hogy a nettó play-es ártól drágábban kapná a szolgáltató, ami mondjuk a német árat alapul véve nagyjából 86 ezer forint. ere jön az itthoni áfa első körben, azzal lesz nagyjából 110 ezer. én valahogy nem tudom azt elfogadni, hogy a két éves hűségnyilatkozat és (valószínűleg) függő készülék esetében ebből nem árengedményt adnak, hanem még 20-30 ezerrel megtoldják az összeget. tudom, hogy az utóbbi időben ez itthon a gyakorlat, de attól még szeretni nem kötelező. akkor már inkább megveszem egy olyan boltból, aki közvetlen a nagykertől rendel, kapok mellé garanciát és független a készülék, semmi hűség nem köt sehova (most nem pont a N4 esetében, de sok telefonnál olcsóbbra kijön bőven).
-
törölt tag
hát, lehet, hogy nem a Play áron kapják, de szerintem nem is az itthoni nagykerből veszik, hanem az anyacégnek van valami szerződése aG-vel, mert gyanúsan egyszerre jelenik meg a Telenornál többországban is.
viszont továbbra is azt mondom, hogy ha előfizetéses árat nézünk, akkor nem tudom elfogadni, hogy a bolti árnál drágább legyen, de még az azonos árszintet sem tartom korrektnek. értem, hogy a Play-es szolgáltatások nincsenek rajta, de viszont ott vannak a szolgáltató dolgai. azért fizetek elő és vállalok hűséget, hogy árkedvezményt kapjak. enélkül mégis mi értelme a hűségnek? én ezért sem vállalok évek óta már ilyesmit, mert mobilos fronton semmit nem kapok érte, sőt, mégdrágábban is jövök ki, mint kártyásan. régen voltak hűségpontok, hűségprogram és kedvezmény. ezek teljesen eltűntek, már évekkel ezelőtt sem kaptam semmit a 2 éves hűségem végére, még azt hiszem előfizetéses áron sm tudtam készüléket venni. -
FőDudu
veterán
-
törölt tag
a push pont jobb, mintha 30-60 percenként megnézné a telefon. csak normálisan megírt program kell hozzá, ami képes kihasználni. ugyanis a push esetében a telefon nem aktív, hanem passzív tagja az üzenetnek. nem kell állandóan neten lennie, hogy működjön, hanem amikor van valami történik, akkor a szerver küld egy értesítést.ezzel szemben az általad írt szinkronnál fix időnként megnézi a telefon a szervert, akár történik valami, akár nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest