Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
turbulencia8
őstag
-
törölt tag
-
ZX7
tag
Hát ez érdekes. Nekem 5 nap használat után pont az a tapasztalatom, hogy sokkal-sokkal jobban merül, mint pl.az S3. Gps, wifi, bt, bekapcsolva, a wifi-t csak utazás közben nem használom, bluetooth füles always on, 5 email fiók (2 exchange push, 2 pop3 óránkénti frissítéssel, 1 gmail fiók). Napi kb. 1,5 óra beszéd. Így nap végére (este 10 körül) 30% körül járok, S3, S2, ilyenkor 50-60% között volt. Ma pl. 0 órakor vettem le a töltőről, reggel 7-re 9%-ot esett a töltöttség. Xda-n írják, hogy a stock rommal másoknak is jobban merül, állítólag valami gyári google app folyamatosan "felébreszti" a procit, és várható egy frissítés, ami megoldja a problémát. Itt a gnex topicban is többen panaszkodnak a stock 4.2.1 üzemidejére.
Reggeli állapot:
Jelenlegi állapot:[ Szerkesztve ]
alkalmaz,elhárít,improvizál
-
törölt tag
én nem is használok Chrome-ot, mert rengeteget zabál. az Opera kicsivel azért jobb, csak az meg nem szinkronizál a google könyvjelzőimmel. még azon gondolkodom, hogy esetleg fel kéne tolni a CM10.1-et, hátha azzal jobb lesz.
emvy: ez a wifi dolog nekem is gyanús, mert néha skype hívás alatt is megszakadt a kapcsolat miután lekapcsoltam a kijelzőt, de fura, mert nem azonnal, hanem néha akár percekkel később csak.
[ Szerkesztve ]
-
-
prwnd
csendes tag
Köszi a választ, akkor megveszem én a telót, nem kell utalgatni meg ilyenek.
Enged fizetni a googleplay, csak a címet kell Walletben olyanra átírni, ahol van a szerver amin keresztül használod a vpn-t / tunnelt / socks proxyt etc:
https://plus.google.com/105773921377030494116/posts/3qbADutLmu2 -
-
twine
veterán
Köszönöm, péntek éjszaka óta használom végre az "N4Bumper edisünt" ,,azét mertem írni, hogy részemről ajánlom mindenkinek...Úgyhogy nem lepődök meg
Nekem bejön...itthon tegnap este ugyan leszedtem a bumpert, hogy "szokjam az érzést" nélküle is,,,de nekem 50-50%-ban pont annyira tetszik vele is mint nélküle..teljesen más lesz tőle a telefon "jellege"...
Nem rosszab, nem jobb...egyszerűen más...De nálam ,marad rajta a bumper,,"bejövős" és hibátlanul "véd".Más:
Üzemidőről egy "gondolat" a legelső feltöltés/merítés után(1%-nál megkegyelmeztem neki és én kapcsoltam ki:
köszönöm nem kérek aksiápolási tanácsokatEngem meggyőzött,,,volt ebben minden,,,amit új telefonnál, egy feltöltés alatt kipróbálhat az ember,,,:
(belakás-telepítés-, BT,GPS-navi-,wifi,HSDPA,játék,*birizga,böngészés nem is kevés-Chrome-,GSM telefon, Sip/Voip hívás, all szinkron,Live Wp, meg minden mi szem szájnak ingere)Ami nekem nagyon tetszik, ha megnézitek a görbét, hogy gyönyörűen ível lefelé,,,,annak ellenére, hogy tényleg "mindenféle" használat volt ...
One X-nél, ugyanez lépcsőzetes volt mindig nekem,,,Ha böngésztem, zuhanás, navigáltam zuhanás,, játék, zuhanás,,etc....
Itt meg szép egészségesen adta le a feszt.....
Első feltöltés után örülök mint majom a f...................
nagy parám volt az aksi az itteni "hírek" alapján..."de már elmúlt"[ Szerkesztve ]
-
félisten
Igy van. Egyekbent, mint latszik, valojaban nem merul le, mert igy 0%-on elmegy meg egy fel napot-napot . Sot, ha ujrainditom, akkor ujra latja, hogy van toltes. Na nem baj, kibirom mar vele az a kis idot. Az egyetlen baj az, hogy ha ezt csinalja, akkor kell egy tolto, hogy ujrainditsam.
while (!sleep) sheep++;
-
Szelley
senior tag
Hihetetlen amúgy hogy nincs 2 egyforma amoled... az enyém hál'isten jólbírja a strapát, se foltosodás se beégés nincs rajta így 1 év után sem. Viszont volt már más S2-ese is a kezemben, az egyiknél rózsaszínes volt a kijelző árnyalata, a másiknál zöldes...
GB-ről pedig csak annyit, azok voltak a masszív üzemidők...a régi szép R2D2 féle főzött romok -
twine
veterán
Viberről jut eszembe,,,
Panaszkodtam, hogy nem ugrik tovább telepítés közben egy pontnál Ma reggel ismét rápróbáltam, és tökéletesen felszaladt...frissíthettek valamit a srácok vagy ilyesmi de működik
Azt nem tudom mennyire "patent" a program, mert ahogy eddig, most sem nagyon használom,,,de fent van,,és "online"[ Szerkesztve ]
-
rum-cajsz
őstag
Amit próbáltam: gmail, google now.
A play kiteszi az UPDATE gombot, hogy van újabb, de a lentebb vázolt jelenség fogad. Képet most nem tudok róla mutatni, csak este)Lehet, hogy egy factory reset lesz belőle, csak még nem szántam rá magam.
Az adatátvitel inkább csak tájékoztatás/dohogás volt a többiek részére, technikailag nem akadtam fenn rajta szerencsére.
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
rum-cajsz
őstag
Igen azóta jól működik minden, szerencsére.
A legvadabb történetek, amiket ezzel kapcsolatban olvastam, Galaxy Nexusszal voltak kapcsolatosak, ahol valami német áruház (talán Media Markt) által forgalmazott telefonoknál volt kompletten rossz a szoftver. El sem tudom képzelni, hogy ez mi lehetett. Kijön a gyárból, és utána még a bolt nekiáll frissíteni a telefon szoftverét, és elbénázzák?
=Kilroy was here============================ooO=*(_)*=Ooo=======
-
tybsen
addikt
Jaja nagyon sokan vagyunk így ilyen kütyümániások :-) tegnap elmentem venni egy Nexus 7-t de mégsem vettem meg valahogy halványnak tűnt a kijelző.. Egyszerűen én amoled után nagyon nehezen tudok visszaváltani más kijelző technológiára, de majd még alaposan megnézem ezt a Nexus 7-et, mert méretben nagyon nagyon el van találva. Ettől függetlenül az ipad mini jobban tetszik az anyaghasználat miatt meg az egész működése sokkal folyamatosabb. Csak hát persze zárt és sokkal drágább meg a kijelző felbontása sem az igazi. Nézegettem Windows nyolc tableteket is azok is teljesen folyamatosan működnek és így nem volt kedvem megvenni a Nexus 7-et, egyszerűen annyira erős a kontraszt a különböző rendszerek felhasználói élménye között. Viszont testreszabhatóságban az Android verhetetlen, szóval ez egy ördögi kör :-) szóval én most leginkább a Nexus négy Galaxy Note kettő és N7 között gondolkodom és nagyon a note felé hajlok, de egyszerűen nem tudom eldönteni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
illetve ha valakinek a tárhely a legfontosabb, akkor sem a legjobb választás, mivel abból sincs egyelőre nagy bőség.
egyébként nekem nincs bajom a kamerával, amit az előbb linkelt kolléga HDR fotót, az teljesen vállalható, telefontól nincsenek nagy elvárásaim. ha jó minőség kell, akkor felpakolom az EOS-t, amin csak az optika másfélszerese volt a Nexus árának, és azzal fotózok.tybsen: win8 táblából van 7"-os méret? valahol lemaradtam...
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
persze, tudom, hogy ez még egy olcsóbb optika, amiről beszélek, de ettől már kezdhetek valamilyen minőséget várni. attól, ami a telefonban van, szerintem nem igazán lehet. majd ha csinálnak olyan optikát bele, amivel még régebben ha jól tudom, akkor a Philips kísérletezett, hogy valami szemlencséhez hasonló folyékony/kocsonyás anyagból készítik, amit elektromos impulzusokkal deformálnak, hogy fókuszáljon.
-
tybsen
addikt
Ja ertem, na ezt eddig en nem is tudtam, koszi az infot. Tehat ezt meg tudná oldani a google csak nem akarja? Kar erte, mert en pont ezt hianyolom az osszes androidos keszulekbol, de hat akkor probalgathatok barmit, ha felesleges? Mindenesetre a testreszabhatosag miatt mas nem nagyon jon szoba, mint android.
Futok meg egy kort, hogy mi legyen..
-
szponzor
senior tag
Igazad van, de valami alternatívát kell keresnie az embernek. Novemberben rendeltem volna a telefont, akkor nem jött össze a rendelés, az iDealer-nél van a pénzem egy hónapja és még mindig semmi (persze nem az ő hibájukból adódóan). MO-n meg nem érdemes megvenni szerintem a Nexus 4-et, a 16GB-os ára 140 körül mozog. Akkor már inkább az Xperia Z, amihez van fülhallgató, dokkoló, 32GB-os microSD a 16GB-os tárhely mellé.
-
zorromoto
senior tag
tökéletesen egyetértek veled ezért hosszas filozás után én is ugy döntöttem hogy hozatok egyet USA-ból ,és persze reménykedem hogy nem lesz semmi baja. Viszont 1 évesen sztem még megkaphatom a 60 ezer forint körüli árat ,és akkor buktam kb 25 ezrest egy év alatt. Na puff.
[ Szerkesztve ]
-
Szelley
senior tag
-
Bilux
veterán
Lassúlni fog a fejlődés, mert mégerősebb hárdver mégnagyobb kijelző már fogyaszt annyit, hogy akksival nem tudják etetni.
Az akkumulátorok meg nem fejlődnek olyan tempóban.
Vagy nagyobb vastagabb telefonok lesznek, vagy lesz egy nagyon keveset fogyasztó mag ami alap esetben ellátja a feladatokat nagyobb terhelésnél meg bekapcsolja a nagyfogyasztókat. Csak ezzel meg az a bibi, hogy rohamosan fog merülni ha ki is használom a telefon képességeit.
A note 2 nagyon jó akkumulátor szempontjából ezzel a kiépítéssel, de fullHD kijelzővel még erősebb procival gpu-val ez sem lesz elég...Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
szponzor
senior tag
Szerintem a Firefox OS jobb volt, amikor néztem kb. tavaly tavasszal-nyáron. Ebben is van pár érdekes és hasznos dolog, pl. a Nexus 4-en is dobna, ha nem lennének szoftveres billentyűk, de jelenlegi formájában max érdekességképp jó ez, nem használatra. Talán majd a végleges verziót kipróbálom én is, régen sokat ROM-oltam a Nexus S-en, de azóta fontosabb egy jól belakott, működő rendszer.
-
djgeg
őstag
Azért viselkedik bétaként mert ez béta (2013 Októberben jön a végleges )
Viszont ilyen funkciókkal mint ebben a videóban [Ubuntu for Tablet]. A Lényeg az 5. perctől"640 kByte memória mindenre elegendő"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Lightyear - befektetési app
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest