Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaben88
őstag
Nem tudom miért van két Nexus 4 topik, de beírom inkább ide is, ha nem baj...
Ti hol garanciáztatjátok a Nexus 4-et? Én pénteken kaptam egyet, számlával, EU garival (Németből van amúgy). Viszont úgy veszem észre, hogy egy ponton nem érzékel a kijelző érintést (pont ott ahol a telepítés gomb van a áruházba), illetve a kameránál ropog a ház...
Köszönöm!iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
gaben88
őstag
válasz Jeanne d'Arc #6435 üzenetére
Azt hiszem ugyan attol vettuk a Nexust. De sajna szerintem buktuk a garit. En mar irtam is a csajnak!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
gaben88
őstag
Sziasztok!
Lenne harom buta kerdesem:
1. Aktiv tokot/bumpert lehet itthon kapni vhol? Nem gumis kene...
2. UCCW skinek mennek az UCCW progi nelkul? Idegesito, hogy, ha rakattintok a widgetre, akkor megnyilik a szerkeszto.
3. Rootolni, hogy lehet gyorsan, egyszeruen a telefont?THX!
-
gaben88
őstag
Tegnap rootoltam a telóm (hogy le tudtam törölni a sok sz*r Google appot, amit nem használok), de maradtam gyári 4.2.2-nél. Ettől függetlenül telepíthetem majd a 4.3-at gond nélkül OTA-n, ha megjön?
-
gaben88
őstag
válasz gery2123 #19431 üzenetére
Észreveszem, mikor húzom le a noti bart, illetve az Áruházban a telepítés pont abba a sávba esik, ezért el kell forgatnom a telót... A képet azért linkeltem, mert rajzoltam egy 8-ast és lehet látni, hogy hol nem húzott csíkot... Tehát abban a sávban nem érzékel. Néha meg igen, teljesen random, nincs semmivel összefüggésbe!
-
gaben88
őstag
Gyári 4.2.2-ről frissítenék egy rootolt Nexus 4-et OTA-n 4.3-ra, de a frissítés elkezdésekor azt írja, hogy HIBA! Ez mitől lehet? 5let?
-
gaben88
őstag
válasz Scooter74 #19518 üzenetére
Anno, mikor kirootoltam a telefont, akkor nem tettem fel recovery-t és root után én hülye visszazártam a bootloadert is. Most meg telepítés közben elszállt OTA-n, nem OTA-n is a gyári 4.3... Végül ráraktam recovery-t de az sem oldotta meg... Mindent visszacsináltam gyárira, tehát unroot is volt, de az sem... Csak akkor ment fel most a 4.3, ha visszanyitottam a bootloadert.
-
gaben88
őstag
Nexus 4 ToolKit V2.2.0-ban (tehát fizetős verzióban) ismert telefon már a 4.3?
-
gaben88
őstag
Sziasztok,
Időről időre frissíteni akarja magát a gyári 4.3-as rendszerem JWR66V-ről JWR66Y-ra, de soha nem sikerül neki. Annyi van, hogy a telefonon a bootloader nyitott, rootolva van és TWRP recovery van rajta. Ez mitől lehet?
-
gaben88
őstag
Azt írják a srácok, hogy nem kell visszazárni a bl-t. Gáz lenne megint mindent belakni... A bl nyitás pedig tudjuk, hogy full wipe-ot jelent.
Ha neked sikerült megírod? Köszi! Este lehet én is kipróbálom az unroot-ot.
-
gaben88
őstag
válasz Worlon83 #22733 üzenetére
Tehát akkor nem úszom meg a hivatalos OTA frissítést adatvesztés nélkül? Mert ahogy írtam is, stock 4.3-am van, nyitott bl-el, roottal, TWRP recoovery-vel, de még sem frissül a dolog. Bár "frissítés" után szól is mindig a TWRP, hogy fixálja-e a rootot, mert az elveszett és én igen nyomok neki.
-
gaben88
őstag
válasz gaben88 #22714 üzenetére
Na, Google_Nexus_4_ToolKit-tel (szerintem profibb, mint a N-Cry) unrootoltam a telefont (mindenféle reset és adattörlés nélkül) és utána szépen, gond nélkül felment a Y-os, 1.8MB-os frissítés. :-) A root is simán ment utána vissza.
-
gaben88
őstag
válasz barbaron99 #22858 üzenetére
-
gaben88
őstag
OTA-n megjött nekem is 4.3-ra a 4.4-es frissítés, de telepítéskor hibára futott, valószínűleg a hibás recovery menü miatt... Most, hogy visszaállítottam a gyárit, viszont nem jön a frissítés megint. Ki lehet valahogy force-olni a 4.4-es OTA frissítést úgy, hogy ne kelljen resetelni a telót?
-
gaben88
őstag
Nem megy fel a 4.4-n sehogy sem OTA-n... Gondoltam az unlockon kivul mindent visszaallitok gyarira, mert torolni nem akarok mindent. De a gyari recovery nem indul el. A ToolKit azt mondja kesz, de ha a bootloaderbol, ha megnyitom a recovery-t, akkor a hanyatvagodott Android jon be piros felkialtojellel. Van vkinek otlete?
-
gaben88
őstag
Most ugy allok, hogy full gyari minden, meg root sincs, csak a telefon van unlockolva. Aztan mikor szol a telo, hogy itt a 4.4 frissitsek, akkor elindul a frissites, ujraindul a telo es az elborult droid fogad piros felkialtojellel es hiba felirattal.
-
gaben88
őstag
Friss multi MIUI V5 elérhető Nexus 4-re, ami tökéletesen működik is? A MI-3 meghozta hozzá a kedvem, tennék vele egy próbát.
-
gaben88
őstag
válasz NTonee #42986 üzenetére
Haverom a 820-hoz vett 4ezer ft-ért ebay-ről valami gagyi kínait, ami tök jól működött a N4-el is, de én magamnak nem vennék ilyet. Nem tudom mennyire tesz jót a teló aksijának az ilyen gagyi töltő, illetve magának az aksinak sem tudom mennyire jó, ez a felteszem tölteni, leveszem, felteszem, leveszem folyamat...
-
gaben88
őstag
Tudtok nekem működő, stabil, teljes képernyős iGO-t ajánlani a szeretett Nexus 4-ünkre?
-
gaben88
őstag
Ilyet nekem is csinalt, de aztan elmult es azota jo, kb fel eve! :-)
MAS: Miui v6-ot probalta vki? Jo N4-en? Milyen kernelt ajanlotok hozza? Illetve 4.4.3-at lehet tudni mikor kapunk?
[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
válasz dragon1993 #45376 üzenetére
Én is a T-nél dolgozom, kb február eleje óta van így, nyugodtan lehet nekik mondani. Bár a partner T-Pontok saját nyereségre lehet kérnek érte pénzt, de a nagy Telekomhoz tartozó T-Pontokba nem lenne szabad, sőt hívjátok fel rá szerintem a figyelmüket, hogy nézzenek csak utána Magic Book-on, stb, ha még is kérnének pénzt...
-
gaben88
őstag
válasz dragon1993 #45379 üzenetére
Erre nincs szabalyzas, passzolom... :/
A 3G ugralas siman lehet halozati hiba... :/ Eljen a HD voice!
-
gaben88
őstag
Ha már kamera a téma. Koncerteken ti se tudtok értelmes videókat felvenni? Leginkább a hangminőségre gondolok. Brutális torzítás az egész... Az SXS-em és a régi 4S-em is teljesen jó minőségben tudta videóknál rögzíteni a hangot, de a Nexus 4 nem. Nekem ez a legnagyobb szívfájdalmam.
Az új kamera app szerintem pofás, egyszerű és átláthatóbb, kicsit olyan iOS-es. A fekete sáv engem is zavar, de legalább bárhova kattintok a fekete sávban már lövi is a képet!
[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
válasz punkymonkey #45795 üzenetére
Nem kérdés, de hol találsz még Nexus 4-et?
-
gaben88
őstag
4.4-es MIUI V6 szerintetek mikor jön stabil verzióban Nexus 4-re?
-
gaben88
őstag
Agyalok, hogy váltok a gyári kernel / ROM-ról valami másikra, mert ez az 5.0.1 háááát nem az igazi... Sok videót nem akar lejátszani a telefon, még YouTube-ról sem, sokszor megkattan és megeszi az aksit és ami a legbosszantóbb, hogy sokszor nem lövi el a fotókat, csak restart után...
Melyik kernelt és ROM-ot ajánljátok most a jó öreg N4-re? Magyar nyelv előny! (Kár, hogy MIUI V6 nincs a telóra...)
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
gaben88
őstag
válasz adamfriday #57214 üzenetére
Akár PÜ-ben is tudsz dobni egy XDA-s linket, hogy pontosan melyik CM12-vel nyomulsz és melyik kernellel?
-
gaben88
őstag
válasz Wilika #57278 üzenetére
Elég furán néz ki, de pl az iPhone aksik se néznek ki sokkal szebben. Én tennék vele egy próbát, veszteni valód nincs vele. Ha sz*r, utána is reklamálhatsz. Simán lehet, hogy csak használat után puhul fel.
-
gaben88
őstag
MIUI V6-ot használt már valaki N4-en?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.