Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fred23
nagyúr
válasz pazirezz #61445 üzenetére
Több türelem kell a szereléshez, ez az elsô; nem szabad sietni! Nem szabad 1mm-nél vastagabb bármit dugni a kijelzô alá, mert túl nagy lehet a nyomása az LCD-re; ez azt is jelenti, hogy nem ajánlott a munkát megkönnyítendô papírt dugni a már bedugott papír alá, illetve átfedésben mellé! Nem ajánlott a csücsköknél kezdeni a digitizer eltávolítását, én speciel ha csak ezen változtatok, szerintem megúszom! Ugyanis a csücsköknél van egy elhajlás is, amit nehezebb kezelni, ha ott kezded a szerelést. Ha megint szerelnem kéne, a teló hosszabbik oldalán kezdeném középen, nem pedig valamely sarkában!
A hajszárító azért volt jó, mert pont ideális hômérsékletet adott: távolságtól függôen olyan 65-75 C között. Ahogy 2 centire került a Nexustól, elég volt 3 mp is, hogy a ragasztó nyúlóssá váljon, de inkább olyan 3 centire tartottam 5 mp-ig a kijelölt terület felett. Mûködött, ez a képeken is látható: törés nélkül szedtem le a digitizert, és meleg, nyúlós ragasztót tudtam csinálni a gyári, rég megkötött ragasztóból!
Több türelem, a hosszanti oldal közepén kezdés, és egyetlen vékony lap alkalmazása végig a kulcs a szerelés sikeréhez. Én kezdetben 2 réteggel próbálkoztam, kicsit feszítettem is, ráadásul ezt pont a csücsökben tettem. Az elején ugyanis siettem, ezt pedig itt nagyon nem lehet; az a pár extra perc lesz annak az ára, hogy az LCD nem sérül meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest