Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pcnet
addikt
válasz dannyl #61454 üzenetére
Bocs, 6.0-hoz újabb kell. Azt hittem gyári rendszert akarod rootolni, de írtad is, hogy volt root... Érdemes követni a fejlesztőt G+-on. Találtam elvileg 6.0-ra is, csak halott a link.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
13128814
tag
Sziasztok!
Olyan problémám van, hogy sehogy sem tudom összeszinkronizálni a Gmail-t a céges Outlook fiókommal.
Úgy csinálom, hogy:
Megnyitom a Gmail-t, rámegyek, hogy fiók hozzáadása.
Kiválasztom, hogy exchange.
E-mail címet és jelszavat megadom.
Megjelenik, hogy: "Fiókadatok beolvasása..."
Utána előjön, hogy: "Bejövő üzenetek szerverének beállításai."
Felhasználó + jelszó kitöltve. Szerver, port, titkosítás beállítva automatikusan. Leokézom.
Lefut a "szerverbeállítások ellenőrzése."
És itt dob vissza ezzel: Nem sikerült megnyitni a kapcsolatot a szerverrel.
Odáig eljutottam, hogy esetleg tanúsítvány hiányzik? Mert alapból a bejövő üzenetek szerverének beállításai lapon az "ügyfél-tanúsítvány"-hoz az van írva, hogy "egyik sem". Ha rámegyek a beállításokra, akkor azt kapom, hogy nincsenek tanúsítványok. Viszont az meg miaz?
Ui: legfrissebb stock android.
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz 13128814 #61460 üzenetére
És megegyeznek az adatok a valósággal?
Mert nekem mikor az Exchange után beírom a mail címemet, meg a jelszót, és leellenőrzi a szervert, akkor nem talál semmit, kéri a kézi megadást, mert nem is találhat semmit, mert nálunk nem az emailből következik a szerverbeállítás, hanem totál más:
Pl nem a kukac utáni rész a szerver elérési címe, és nem a kukac előtti rész a felhasználónév, hanem teljesen más. Ezenkívül a felhasználónevet tartomány\felhasználónév formátumban kell beírnom!
Szóval ellenőrizd le az adatokat!
[ Szerkesztve ]
-
zezoka
őstag
válasz 13128814 #61462 üzenetére
De úgy értettem, h a céges adatokat tutira jókat írsz-e be. Mert az az, ami nálunk pl nem következik az email címből, mert a név nem a felh.név, a xy.hu pedig nem a szerver cím. Ezért nekem konkrétan meg kellett kérdezni az infós csoportot, h mi a szerver cím, és mik a bejelentkezési adatok (természetesen az az egyéni azonosító, amivel a céges számítógépemre is belépek - tartomány\ -el kiegészítve)
[ Szerkesztve ]
-
DMG
senior tag
Ezzel a rommal egész jó, bár az akku idő nem a alegjobb, de már nem várok csodát.
A bekapcsoló gombom viszont megint megadta amgát, szóval már érik a csere.
Egy kérdés a nagy közönségnek, ha megcsinálom a bekapcsoló gombot, akkor egy sérülés mentes üvegfóliázott 8 GB-os Nexus 4-ért mit lehet elkérni?
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
félisten
Felmész a hardverapróra, és megnézed mennyiért futnak.
Most olyan 30 és 40e Ft között futnak, de ezek jó része 16GB-os, az egyik hírdetésben 39-ért rengeteg extrával, tavaly cserélt aksival adnak 16GB-set. Szóval én azt mondom, hogy 30e Ft körül hírdesd meg, ha túl akarsz adni rajta...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
dannyl
addikt
Chroma-n kívül valami mást érdemes még kipróbálni? Régen MIUI-t nagyon szerettem, csak mindig volt valami baja. Van abból valami normális? Mindenképp már MM alapút szeretnék, ez a chroma nekem nem jött be, bár lehet csinálok egy friss installt. Akadozik, meg restartolgat sokat.
-
dannyl
addikt
Jaja, tudom, először jó volt, aztán nekem volt az a mizéria, hogy új SuperSU-t akartam felrakni, és valamiért nem indult el a teló utána. Rá kellett egyet dirty installálni, és akkor ment, de sajnos így. Szerintem marad ez akkor egyelőre, ez a két alternatíva annyira nem szimpi.
-
DMG
senior tag
Egy kérdés, a kikapcsoló gombom megint szarakodik, nem bírta sokáig, valami normális megoldása van valakinek, nem tudom mi történik vele ilyenkor, elkopok az érzékelő, vagy mi az ami ilyen rövid életű egy aprólék kis alkatrészben, ami olyan mint a faék, de bosszantó. Másnak nincs vele ennyi problémája?
-
t181
senior tag
Bár ez nem közvetlenül oldja meg a problémát, de segíthet. Chroma van fent és a következő funkciókat használom:
- ébresztés hangerő gomb megnyomásakor
- dupla kopp a zárképernyőn az alváshoz
- dupla kopp a status bar-on az alváshozIgaz, hogy ettől nem fog megjavulni a gomb, de ezekkel a beállításokkal nem is igazán van rá szükség. Én legalábbis egyáltalán nem használom. Kicsit több, mint egy éve van meg a teló, és már a kezdetekkor próbáltam úgy használni, hogy a power gombot a lehetőségekhez képest a legjobban kíméljem és eddig be is jött, jól működik.
Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
DMG
senior tag
válasz dannyl #61473 üzenetére
Köszi! Cserével meg oldom én is, csak az érdekelt volna, hogy mi a franc mehet rajta tönkre.
Akku-nak kicsit utána tudtam olvasni, lehet hozzá elvileg 3500-as akksit kapni de csak papíron több, többet nem bír tőle, szóval nem kísérletezem max egy gyári cserével, mert már szerintem elgyengült benne.
-
dipeti
senior tag
Chromán 2 órás Screen On Time (SOT) van. Egész nap megy a wifi, vagy a mobilnet. Nem igazán telefonáltam, auto brightness, email, messenger, net.
Ez valós? Elég kevésnek érzem. Pedig egy éves sincs az akksi.Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
zezoka
őstag
Én is elköszönök! Tegnap eladtam eddig legjobban szeretett N4 telefonomat... Egyenlőre használom a cég által adott Samu Galaxy Ace 3-at, bár az ideg ráz tőle, olyan tetű. Ezenkívül kicsi, és kis felbontású. Amiket megszoktam egy képernyőn, azok itt ki sem férnek. Szerncsére nem fogom sokáig használni, bár lehet, h a februári MWC-t megvárom, a G5 bejelentése érdekel. De nyilván olyan áron lesz, h nem az lesz (nameg az nem is egyből lenne kapható) max a G4 ára megy lejjebb, mert arra pályázok.
Sziasztok!
u.i.: Hogyan lehet az Android eszközkezelőből telefont törölni? Csak a listában láthatóvá/nem láthatóvá tételi lehetőség van. Magyarul le tudnám zárni, csörgetni, törölni a srácnak a cuccait, akinek eladtam, és tudnám, h épp hol van (persze nem fogom, mert nem etikus, és nem is szabad, legfőképp nem is jogos)... V ha ugyanaz a teló belép más mail címmel, és engedélyezi, akkor nálam eltűnik, vagy hogy megy ez? Help-ben azt írják, ha eladtam, vegyem ki a pipát a láthatóságnál... De azt ugyanúgy vissza is tudom rakni!
[ Szerkesztve ]
-
t181
senior tag
válasz zezoka #61477 üzenetére
Ha az adott telefonon nem vagy bejelentkezve a Google-fiókoddal, akkor (szerintem) biztosan nem tudod piszkálni. Amikor kiválasztod, fel tudja venni a kapcsolatot a telefonnal?
Most megnéztem az Én Eszközkezelőmet és csak a jelenlegi készülékeimet mutatja.Nikon D3200 // Acer Aspire 5 A515-51G-51JP // OnePlus 3 // Nexus 4
-
zezoka
őstag
Nem, de lehet, h csak nincs bekapcsolva a wlan v mobilnet. Mutatni nekem is csak a mostanit, meg a teabot mutatja, mert a nagyon régimet, meg a N4-nél a (szg-en) Play.google.com/Beállításoknál kivettem a pipát, h ne mutassa. Jólvan, én is email címre gondoltam, szal ha ő bejelentetik sajátjával, akkor nem fogom tudni piszkálni véletlenül sem.
Mondjuk akkor így nem sokra jó, azt hittem vhogy társítja az Imei-t vagy nemtom, mert ugye ha ellopják, az az első sztem, h FR. Akkor meg búghatod a keresést is. Na mindegy a semminél többet ér (pl ha elhagyod).
Köszi!
-
Cseri0058
őstag
Cm13 milyen? Érdemes feltenni?
-
mgy
senior tag
Na, öröm van. Anya lezúzta a tartalék N4-et, kb két hónapja cseréltettem rajta kijelzőt, most ismét itt vagyunk. Nem cseppet voltam feszült.
Az előzőt angliából rendeltem, de nem szerettem, mert lent az értesítő led majd egy centi átmérőjű folt volt, illetve nagyon látszódtak a tapi érzékelők. Jó lenne valami gyárihoz közelebbi minőségűt venni most, akár kínából is.
Milyen eladóval van jó tapasztalatotok?
Kösz előre! -
Freeman007
senior tag
Szerintem a leírásod teljesen megfelel egy utángyártott kijelzőjének. Én kínából rendeltem és ugyanezek a jelek vannak (sárgás folt az értesítési led körül, napfényben megcsillanó pontok a kijelzőn - gondolom a digitizer az). Valószínűleg az összes utángyártott ilyen, a gyári meg horror áron lenne..
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
mgy
senior tag
válasz Freeman007 #61482 üzenetére
Akkor ezek szerint mindegy, melyik veszi az ember...
Én nem szeretnék nekiállni ragasztgatni, inkább komplettet veszek valami szimpatikusnak tűnő eladótól.
Röhej, hogy a screenknight fólia itt figyel az asztalon, kíváncsi vagyok, az megvéde-e volna, vagy nem. Ki persze ez nem derül, de legalább abból nem kell újat venni. -
Freeman007
senior tag
Feltehetőleg az angliai is kínából veszi aztán jópénzért eladja. Az eredeti kijelző 20-30k között van/volt amikor én kerestem. Én sem ragasztgattam, komplett utángyártottat vettem.
Az a screenknight fólia honnan, miféle fajta? Rendesen fedné a kijelzőt (széltől szélig)? Ami most van nekem (és ahányat néztem) mind kisebb 3-4 mm-rel az üvegnél és túl sok van kihagyva a kameránál, szenzornál.
[ Szerkesztve ]
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
mgy
senior tag
válasz Freeman007 #61484 üzenetére
Tudom, hogy ugyanaz az angol, de legutóbb sürgősen kellett, mert bef.s.tt az N5 ÉS eltörtem az N4-et, nem értem rá várni egy hónapot az olcsóbbra.
A Screenknight érdekes dolog, elsőre benéztem, felraktam, mint egy rendes fóliát szokás, hát nem adta. Aztán megnéztem a manuált... . Nem lövöm le a poént, érdemes megnézni.
Az eredmény, hogy tökéletesen illeszkedik a kijelzőre, ugyanakkor baromi könnyű felrakni. Lassan megy a mostani rendes telómra is.[ Szerkesztve ]
-
zooom3r
tag
Sziasztok!
Nekem is megadta magát a kijelző. Egy 2cm-es sávban nem érzékel. Szóval csere. Szerintetek ez megfelelő?
Link -
Freeman007
senior tag
Köszi
Hát érdekes a felrakás módszere, de a végeredmény a lényegzooom3r az általad linkelt jobb mint amit én vettem. Nekem nem voltak benne kétoldalas ragasztók, szigetelő, vezető részek felragasztva. A led körül sem volt a fehér kétoldalas ragasztó.
-
zooom3r
tag
válasz Freeman007 #61487 üzenetére
Köszi.
-
Bobby G.
senior tag
Üdv!
Jobb későn mint soha! Ma én is beléptem a klubba... Mielőtt megkaptam volna a készüléket elkezdtem olvasni a topicot, de nem kevés hozzászólás van, így kicsit előreugranék és kérdezek. 4.4-es android van rajta, de azonnal fel is ajánlotta a frissítést. 5.0-ra. Azt láttam, hogy eleinte sokan panaszkodtak rá, de azóta eltelt néhány hónap, meg néhány száz hozzászólás, szóval érdekelne, hogy javítottak-e már valamit rajta, vagy még mindig felejtős. Esetleg stabil főzött rom?
Előre is köszönöm!
-
adabra
senior tag
Megérkezett a "képernyő+digitizer+keret" kombó (innen). Tudtok ajánlani egy egyértelmű útmutatót vagy videót a cseréhez?
Tudom, van elég sok, de némelyiknél mindent szétszednek, némelyiknél meg hőlégfúvót is emlegetnek (gondolom, ahol csak az érintés érzékelőt kell cserélni).
Köszönöm
-
félisten
válasz Bobby G. #61489 üzenetére
Én mindenképpen a főzött ROM mellett kardoskodnék, jó ideje használom a Chroma-t, aminél esetleg az lehet a probléma, hogy eléggé le van csupaszítva, tehát lehet pár dolgot a Google Play-ből kell utólag feltehepítened. Ha viszont jobban szereted az előre bőven felszerelt ROM-okat, akkor van nem hivatalos CM13 is.
-
félisten
válasz Bobby G. #61492 üzenetére
A Chomra-ról tudok tartós tapasztalatokat mondani, az stabil, pár engem zavaró hibája van, pl. Messenger vagy Viber üzenetnél nem éled fel a kijelző, csak remeg és villog az értesítő LED. Az indok erre, hogy ne ébrendjen fel a képernyő a zsebben, és ne kezdjen el mindenfélét csinálni a telefon a zsebedben. Tény, hogy régebben arra is volt példa, most nincs.
A Motorola Defy-hez képest álom a telefon, ott végbéltükrözéssel tudtad kinyitni a bootloadert és felrakni a főzött ROM-ot, itt ez nagyságrendekkel egyszerűbb.
A linkelt ROM-ot nem ismerem, látatlanban nem merek semmit mondani, se pro, se kontra...
-
dipeti
senior tag
Igaz már eladtam az N4-em, de Chromával használtam. Nekem ha jött Messenger üzenet (sőt igazából bármilyen notification) akkor feléledt a kijelző fekete fehéren. Ezt a funkciót Ambient Display-nek hívják Settings-ben.
Mellesleg életem legjobb telója volt az N4. De már nagyon felbosszantott az akkuideje. 1,5 órás SOT-otok voltak chromán és CM12.1-en is. Most egy G2-t használok (5.1 főzött, G4 szoftvere), de érezhetően lassabb mint a N4. De legalább egyáltalán nem kell aggódnom, hogy lemerülök. (Azt hallottam, hogy G2-n is szépen fut a CM13, így már lehet megközelítené a N4 sebességét.)
[ Szerkesztve ]
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
Bobby G.
senior tag
válasz Bobby G. #61496 üzenetére
Rájöttem, hogy először valamit elszúrtam, így másodszor is nekiugrottam. Eddig jók a tapasztalatok, meglátjuk később milyen lesz. Egy dolog hiányzik belőle. Az asszony s4 minijében nagyon tetszik a T9, vagy itt minek hívják. Villámgyorsan lehet vele gépelni. Na, az hiányzik..
-
Winne
nagyúr
Urak jó ideje nem foglalkoztam a telefonommal. Érdemes felrakni a Marshmallow-t N4-re? 5.1.1 van amióta kijött, eddig kb csak ezzel nem akadt be a kamera, hogy leszippantsa az akksit. Ér ez annyival többet, hogy lutri legyen megint? Nem láttam még 6-os androidot, nem tudom mi a különbség. Most néztem a hivatalos oldalt, arra már nem tettek fel romokat.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal...
-
Ghard
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest