Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoltannovak
tag
válasz C.Brigante #39900 üzenetére
M vitt erre a dontesre?
-
C.Brigante
veterán
válasz zoltannovak #39901 üzenetére
a változatosság.... túl jó, nincs vele gond, így unalmassá vált!
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
trance89
őstag
válasz C.Brigante #39902 üzenetére
akkor pont jó választás
-
catroot
veterán
válasz zoltannovak #39887 üzenetére
Ezzel pofonegyszerű.mindegy már.
[ Szerkesztve ]
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
petipetya
nagyúr
-
Styleair
aktív tag
Látom a különféle hsz-okat, az indukciós töltőre vonatkozóan.
Olyat linkeljetek, ami jó áron van, jól működik és nem USB csatis, hanem 220-ról működik!Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
Picco
addikt
válasz Styleair #39906 üzenetére
usb csatis is mehet falirol, ami itt volt linkelve nem regen az elvileg jo, mert 1A-al tolt.
lg kicsi kor alaku toltoje van nekem, azzal meg nem volt problemam
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
deadelon
aktív tag
van valakinek tapasztalata a Crystalusion Liquid Glass "nano üveg fóliával" kapcsolatban?érdemes használni vagy inkább valami "hagyományos"kijelző fólia?
Nagy keleti bölcsesség:Több repülőgép van a vízben mint amennyi tengeralattjáró az égben
-
vendingo
veterán
Le lehet valahogy tiltani a hívásokat, illetve az SMS-t?
Olyat szeretnék, mintha repülőgép üzemmódban lenne, de működjön a wifi. Ha a 3g is menne az még jobb lenne.
A lényeg, hogy a bejövő hívást/sms-t ne jelezze, ne lépjen ki az alkalmazásokból amit éppen használok.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Bambalazs
senior tag
válasz randras_83 #39912 üzenetére
Ringke Slimmel az a baj, hogy nem védi a telefon tetején és alján a peremeket. Egy kis ütés (leejtés) és máris pókhálós lesz a kijelző.
-
randras_83
addikt
válasz Bambalazs #39914 üzenetére
lehet, de nekem tetszett az a tok. mondjuk nem vagyok az a nagyon telefon dobálós. max ha inni megyek akkor átrakom a fusion tokba, az többet véd.
nagyon off: azon agyaltam, hogy vettem egy "fejlesztői" telefont és a töredékét nem romolom annak, mint mikor a Sensation-öm volt..tényleg unalmas ez a telefon...
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
atillaahun
veterán
Hát mér nem hamarabb szóltatok, volt egy kurva izgalmas ZTE GXI-m, azt bárkivel elcseréltem volna erre a szar N4-re.
-
bajaki
őstag
válasz atillaahun #39920 üzenetére
Nekem is volt GXI-m. Még a családban van. Néha kezembe veszem, de nagyon lassú a Nexushoz képest.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Egy kis akku infó nagyon laza használat mellet Link
1 óra kijelző / non-stop wifi +3G / 1 óránként időjárás frissítés / light telefoniPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
Diamond500
senior tag
Hogyan lehet az össze névjegyet kitörölni egyszerre??
-
HZoli87
veterán
Az szép.
Én az előbb tettem fel töltőre, ez lesz a 4. töltése az akkunak (most 4 napot és 3 órát ment, ebből 3 és 3/4 óra volt a kijelző idő, kevés böngészéssel és kevés dühös madarakkal, egy pár appot kipróbáltam közben, plusz a szokásosnál talán kevesebbet telefonáltam. Alvó módban nálam lekapcsolja magát a Wi-Fi és csak GSM.).
Ja, és minden gyári még a telón.
[ Szerkesztve ]
-
nLali
őstag
válasz randras_83 #39916 üzenetére
"tényleg unalmas ez a telefon..." Dettó. Talán hegeszteni kéne rá IOS-t
Bérelhető reklámfelület
-
mcsabi84
senior tag
Nálatok megy az indavideo-s lejátszás? Galaxy nexuson működik, de nálam pár mp után megáll.
-
mtcob
senior tag
válasz pepe091 #39931 üzenetére
4.3 alatt sem ment az indavideó
Én jelenleg úgy nézek meg egy videót (indavideón), hogy opera minivel megnyitom, letöltöm, majd MX Playerrel megnézem......sajnos ez így elég körülményes, mondjuk egy hosszabb út során jól jöhet hogy offline is elérhetőek a kedvenc sorozataim bizonyos részei[ Szerkesztve ]
-
ßrainiac
addikt
Azoknak, akiknel kikapcsol a telefon es nem reagal power gombra: [wake my android pro]
Tulajdonkeppen 4 percenkent ebreszti a telot, ezzel megelozve a hosszabb deep sleep-et. Az ido es sok mas dolog is valtoztathato rajta, bekonfigolhato olyanra, hogy eszre sem veszed ha fut (nincs notif. ikon, nem villantja a kijelzot, stb.) - ez az egy megoldas letezik a problemara, tudtommal, vagy gariztatas. Az enyemet "meggyogyitotta" ez az app.
-
gombasm
aktív tag
válasz bajaki #39921 üzenetére
Na igen...
Elszaladt a világ gyorsan! Nekem van a fiókban egy HTC DHD, néha előszedem és bekapcsolom hogy frissítsen, meg töltőre rakom. (Tartaléknak van.) Hát mit mondjak: kín kivárni, amíg azon valami történik...
Pedig annó drága buli volt megvenni!Nexus 4 & Redmi 5+ & Poco F2 pro & Nothing (1)
-
cirx
senior tag
válasz randras_83 #39916 üzenetére
Akkor dobj fel egy UbuntuTouch-ot vagy egy FirefoxOS-t!
S23 GREEN
-
tomiii007
senior tag
Light flowba van olyan, hogy ha pl írnak fb-n ami kéken jelez és pl jött sms ami zölden jelez, akkor felváltva villog kéken és zölden vagy ilyen nincs ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest