Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eastsider
nagyúr
válasz Diamond500 #40296 üzenetére
hogy a szarba? minimum fényerő, vagy mi?
-
HZoli87
veterán
Így van beállítva a telefon, minden gyári, még rootolva sincs. Link
Én elégedett vagyok teljesen a telefonnal, most van 2 hete meg. Szerencsére elkerülnek az újraindítások is, kb. 50 képet lőttem vele és csupán csak 1X volt újraindítva a telefon (a frissítéseken kívül).
Diamond500 és Picco
Köszi a visszajelzéseket, akkor marad fent a Nova. Nagyon megtetszett. Előtte a Kitkat Launchert próbáltam, de az mintha itt-ott akadt volna, így nem nyerte el a tetszésemet.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
NTonee
veterán
válasz eastsider #40308 üzenetére
na pont úgy bírja a legtovább, kikapcsolva!
Jól néznek ki ezek az adatok amúgy, de engem nem izgat túlzottan. Elég erősen használom a telefont, van olyan is, hogy már délután felkerül töltőre az éjszakai etetés után (főleg, ha elkezdek fotózni). Nekem csak az a lényeg, hogy a melót bírja ki reggeltől estig. A rövid akkuidőért bőven kárpótol a teljesítmény és a stabil működés, amit ilyen szinten még egy telefontól sem kaptam meg.[ Szerkesztve ]
-
mm89
őstag
válasz HZoli87 #40305 üzenetére
Hát nekem még egyik androidos telóm se bírta 2 napnál tovább.. Aztán múltkor elfelejtettem este töltőre rakni és kiderült, hogy kibírja 3 napig is. Nade nem 3+ óra kijelzőhasználattal!
Ráadásul deep sleep battery saver pro-t is használok...
Mondjuk én custom romos vagyok..
Mindenesetre gratulálok az akksi idődhöz!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
Atish19
őstag
válasz atillaahun #40285 üzenetére
És a hangvezérlést merre találom? feltettem a google now-t, de sehogy nembírom rávenni, hogy megnyisson egy appot vagy hívjon fel valakit pedig szerintem annyira nem rossz az angol kiejtésem
-
defy456
aktív tag
Végül cwm-el csak sikerült feltornázni. Egyenlőre nem túl sok mindent lehet állítani benne, még az aksi %-os kijelzést sem találom.
-
Atish19
őstag
válasz Atish19 #40311 üzenetére
Bocsi lejárt a szerkesztési idő. Ilyesfélét szeretnék tehát, hogy visszadumáljon a telefon vagy parancsra írjon emlékeztetőt állítson be ébresztőt vagy hívja fel akit szeretnék tegnap mutatta egyik ismerősöm Iphone-on a siri-t és ezt nem hagyhatom annyiban!
-
Styleair
aktív tag
Ti a mobilon, hogy olvassátok ezt a topicot, hogy minden látszódjon. Nekem ott az idő (hogy mikor keletkezett a hsz) nem látszik. Se Operában, se Chrome böngészőben. Vagy hogy lehet jelölni/könyvjelzőzni, hogy hol tartottam?
Ezért, inkább csak PC-n olvasom.Xiaomi 14 / ex Xiaomi Mi 9 SE
-
eastsider
nagyúr
válasz szentkuti11 #40318 üzenetére
de akkor meg görgetgetni, szerintem tök kényelmetlen egy ilyen kis kijelzőn
-
atillaahun
veterán
válasz Atish19 #40311 üzenetére
Ezek szerint akkor nem csak én képzelődtem, hogy valami nem százas az angol hangvezérléssel. Valszeg jó helyen próbálgatod, simán a keresőben a mikrofon benyomása után. Nekem egy párszor sikerült vele megértetni a Call és Navigate parancsokat és hívott meg útvonaltervezett is, de nagyon rossza arányban ismerte fel őket, pedig az én angolom se szar, ráadásul ha átváltok csak sima diktálásra mondjuk egy sms-ben ott konkrét mondatokat vesz be folyamatában, itt meg egy sima "Call"-on gondolkozik másodperceket aztán kiírja, hogy basszam meg. Szóval nem tudom mi van vele de ha rájössz azért elárulhatod.
(#40313) Atish19
Na de az is csak angolul működik, ráadásul ott még sima diktálás sincs magyarul.[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz szentkuti11 #40321 üzenetére
jah hát az igen. az 5-ös is elveszett kézbe véve
szóval akkor qi töltő szummázás:
ezek az olcsók csak bohóckodni jók, na meg arra, h rájöjjön az ember, hogy ez kell neki, és vegyen egy eredetit 10 rugóér
amúgy tényleg nagyon fasza cucc, de ezek a kanai vackok.. na, nem az igazi
nekem egy bajom van vele: ha feltölti teljesen a telefont, utána nem tölti tovább, és ahog merül a teló, nem is folytatja a töltés...ha érdekel valakit lehet megválok az orbtól, mindene megvan
amúgy megjött a bumperem kínából (ami elvileg eredeti), jövő héten tudom majd csak kipróbálni...
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz eastsider #40323 üzenetére
én egy nillkin magic disk-et vettem (6ezer körül van). Ez feltölti, 100%-on lekapcsol és amikor visszaesik az akku 99%-ra, akkor újra tölteni kezdi. Viszont figyelni kell, hogy rakom rá és miután elkezdte tölteni, nem szabad megmozdítani, mert ha elcsúszik, akkor csak úgy tesz, mintha töltené. Egyik reggel pislogtam nagyokat, mikor megláttam a 2%-os akksit.
Styleair: amire válaszolt, abban leírtam.
[ Szerkesztve ]
-
eastsider
nagyúr
válasz NTonee #40325 üzenetére
hmm, ez jól hangzik nagyon, lehet inkább veszek egy ilyet.
a nexus4 amúgy eltakarja ezt a fantasztikus kék ledet? nem tudom minek rá, vagy esetleg valahogy nem lehet kiiktatni? csak ez nem tetszik benne.
és rátapad erre is a teló? ha jól értelmeztem az írásodban ez nem....
és bumperral is lecsúszik róla/ tölti rendesen?amúgy ilyen szempontból nagyon jó ez az orb replika. jól rátapad a telefon hátulja, és majdnemhogy mindegy, hogy rakom rá a telefont (nehéz úgy rárakni, hogy ne töltse), szóval nem kell rá figyelni...
ßrainiac: akkor se tetszik, hogy nem fér el a képernyőn az egész tartalom
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz eastsider #40327 üzenetére
a nillkinen semmilyen tapadó réteg nincs sajnos. Vízszintes helyre kell rakni, rá a telefont és ha nem nyúlsz hozzá, akkor nem csúszik el. A kék led körben az egészen végigfut, így aztán nem takarja le a telefon. Ráadásul elég erősen világít, így aztán éjjel a sötét szobában nem túl vicces (bár én mindig azt mondom, hogy éjjel aludni kell csukott szemmel, nem pislogni ). Asszonyt zavarja, így az éjjeli szekrény alsó polcára rakom.
A gyári bumperrel használom, tölti rendesen, de ezzel is el tud csúszkálni, ha véletlenül meglököd.[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
Ha a telefonnal csinálunk egy HD filmet és az feltöltésre kerül pl Facebook, másnál is akad maga a videó Facebookon? A telefonon megnézve nem nagyon látom az akadást, de Facebookon és Youtube-on amit felvettem az akad... és nem is a legjobb minőségben van
-
eastsider
nagyúr
válasz NTonee #40328 üzenetére
fú ezt a ledet minek erőltetik... lehet össze kéne hekkelni az orbbal, vagy valami, legalább egy nanopadot rá lehetne rakni (bár úgy tuti igénytelenül nézne ki...) az orbra pont kellemesen rácuppan
azt nem értem, akkor miért nem csinálták legalább gumisra vagy valami? :S fura...ha jól emlékszem Neked van kínából a gyári bumpered ugye? nagyon gusztustalan ahol eltört ? (usb-nél), vagy nem is észrevehető?
[ Szerkesztve ]
-
NTonee
veterán
válasz Styleair #40329 üzenetére
kell a google search, kell a gel launcher és amerikai angolra kell állítani a rendszert. Tehát csak angolul tudsz kommunikálni vele.
(#40331) eastsider: jól emlékszel. Eleinte alig észrevehető volt a repedés, mostmár törött és nagyon ronda. Szét is akar esni. Megrendeltem a következőt, lassan meg kellene érkeznie. A telefont védi, inkább ez törjön, mint a telefon.
(#40333) Styleair: a nexus 5 gyári launchere.
[ Szerkesztve ]
-
gery2123
őstag
válasz NTonee #40332 üzenetére
A rendszernek angolnak kell lennie, azonban a google now-ban be lehet állítani a magyar nyelvet, és így a hangos keresés magyarul is megy.
#40333) Styleair : A Google Nexus 5 launcher-e, ami megy a mi N4-ön is. De nem kötelező a Now-hoz.
[ Szerkesztve ]
-- PSN_ID: GerY2123
-
NTonee
veterán
válasz eastsider #40334 üzenetére
2 nagyobb koppanást 4hónap volt amúgy, igazából elgondolkodtató a dolog. Lehet, hogy nem éri meg 4havonta 1500-2000 forintért megvenni.
A nillkin töltőn csak alul van tapadós felület, az legalább nem csúszkál el, de igen, jó lett volna felülre is valami.(#40333) Styleair: előző hsz
gery2123: nem csak a gel-el együtt megy a hangos keresés és a telefon funkcióinak hangvezérlése és az "OK Google"-re reagálás?
[ Szerkesztve ]
-
dannyl
addikt
Sziasztok!
Csak én vagyok béna, vagy a nova launcherben nem lehet állítani a zárolt képernyőn semmit? Kéne egy jó launcher, de nincs kedvem tesztelgetni, mert annyit találok, hogy ihaj... Valaki tud mondani 2-3 jót? Meg a nexus 5 launcherét honnan lehet letölteni, ha esetleg az kéne? THX -
NTonee
veterán
válasz dannyl #40339 üzenetére
a nexus 5 gel launchert épp picit fentebb linkeltem.
Egyébként most a lockscreen-re gondolsz, vagy zárolt főképernyőre? Utóbbinál természetesen nem lehet módosítani, fel kell oldani a zárolást, a lockscreen pedig nincs összefüggésben a nova launcherrel.(#40337) Styleair: nem használom, így nem tudok többet segíteni vele, de Atish19 jobban benne van, ő most lőtte be és megy neki.
[ Szerkesztve ]
-
dombila
senior tag
Ez érdekes: GEL Launcher
A GEL launcher nem a kis letölthető apk-ban van, hanem a Google Search app-ban. A kis apk - amiről én eddig azt hittem hogy maga a laucher - csak aktiválja és elindítja a launchert.
Azaz a 4.4-ben benne van a GEL a stock ROM-ban is, csak nem aktív. -
noxon
őstag
Üdv, lehet vennék telenornál nexus 4-et, kérdésem ota-n keresztül van hozzá már 4.4? Vagy melyik a legfrissebb hozzá hivatalosan?
We live in a simulated world...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest