Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petipetya
nagyúr
válasz atillaahun #39651 üzenetére
"újonnan GSM bolt nem adja"
Dezinformáció. Dehogynem adja...
"nincs rá lezsóidő"
-
dnelb
veterán
válasz atillaahun #39653 üzenetére
Nekem 2015.augusztusig volt LG garis és 78ba ment el, szerintem is valahol 75-80 a reális ár.
-
adamikus
tag
Kipróbáltam a screen mirroringot Nexus 4 és egy 6-os sorozatú Samsung TV között. Tök egyszerű az egész, csak a TV firmware-t kellet frissíteni manuálisan 1116-ra, mert automatikusan csak 1113-ig ajánlotta fel.
TV-n screen mirror source, telefonon Beállítások - Megjelenítés - Képernyő tartalmának átküldése és kint is van a kép. Nem akad, kb. fél másodperc késés, hangot is átviszi. Angry Birds, Badland, Youtube, Google Earth, Street view (ez egy kicsit lassú volt), Chrome, fényképek nézegetését próbáltam, mindegyik jól ment, az Angry Birdsnél kb. 30 perc után kezdett el szétesni a kép pár másodpercre néha és baromira melegedett. -
Diamond500
senior tag
giroszenzor-t hogyan tudnám beállítani? lehet ilyesmit? Valamikor túl érzékeny
-
balaaa1
csendes tag
válasz Diamond500 #39656 üzenetére
134.999 Huf
-
MedHeppy
csendes tag
Sziasztok!
Nem tudom, hogy volt-e róla korábban szó (forum keresőben nem találtam), Nexus 4-en kijelzőt cseréltetett már valaki? Tegnap volt egy komolyabb buli, és sajnos a betonon landolt a telefon, teljes előlapi kijelző összetörött...
Szóval a kérdésem az lenne, hogy kb. mennyibe kerül a kijelző csere a Nexus 4-en, ill. hogy egyáltalán lehet-e cseréltetni. -
retesz147
addikt
Sziasztok.
Nexus4-re keresnék olyan progit, amivel tudom állítani a zárképernyő hátterét...tehát,hogy a zárképernyő és a home screen képernyő háttere különböző legyen.....minden más maradjon, tehát a zárképernyő stílusa, funkciói maradjanak....
Samsungokon megoldható, de N4-en nem találom ....
létezik ilyen app?
Köszi!
stock 4.3
Xiaomi 13 eu dev...
-
retesz147
addikt
Sajnos tesómé a teló, ő meg nem engedi buherálni, szóval "legális" megoldás kellene...
Megtetszett neki, hogy pl nálam ugyan (siii mini) az a kép van bent mindkét helyen, csak zárképernyőnél fekete-fehér és miután feloldom "kiszinesedik"...
Azért köszi a tippet!
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 eu dev...
-
appel
őstag
válasz Diamond500 #39668 üzenetére
Nem romok, hanem simán telepíthető dolgok pl. a gyári romra is. Igazából az xposed egy olyan keretrendszer, ami lehetővé tesz egy csomó változtatást. A gravitybox pedig ami ezt ki is használja. Utóbbit azért szeretjük, mert sok mindent lehet vele állítgatni, nem kell egy csomó másik xposed modult felrakosgatni.
-
catroot
veterán
Hát ez a kamera alatti újraindulás egyre idegesítőbb.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
appel
őstag
válasz Diamond500 #39672 üzenetére
Igen.
-
-
Cseri0058
őstag
Szókirakós 2 nálatok megy? Nálam fc zik. Art-n vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
CienPo
csendes tag
Tudom hogy full lényegtelen, de ha megrázzátok a telefont akkor a tiétekben is lötyög, kattog, zörög valami?
-
randras_83
addikt
Segény "kollégát" jól megfalme-eltétek... BTW tényleg unalmas a "vajon mi lötyök, kotyog, zörren, zizzen a telefonban" kérdés.
Én a múltkor a szifonos cimborámnak magyaráztam meg, hogy az 5S is zörög..szerk.: mixerek ne vegyenek nexust, mert kirázzák az automatikát...
@adamikus: ezt mivel sikerült, chromecast?
[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/randras83/
-
tomiii007
senior tag
Egy olyan "hülye" kérdésem lenne, hogy mobilnettel miért szívja jobban aksit mint wifivel alapjáraton amikor képernyő is ki van kapcsolva?
-
atillaahun
veterán
válasz Szomj4s #39688 üzenetére
Mahdi rom-ot tudom jó szívvel ajánlani (Slukkica 11-es kernel-ével), kicsit talán többet is tud mint a CM, eddig stabil, és ART alatt elég villám.
Talán egyetlen hátránya, hogy a bt még nem 100-as benne, de elméletileg javítás alatt van. Érdeksség a screenrecorder beépítése, úgyhogy már azzal is lehet szórakozni. -
atillaahun
veterán
Tudom, buzi egy dolog, de most micsinájjak nincs jobb dolgom, gondoltam eldicsekszem vele, hogy sikerült kipréselni 6 óra képernyőidőt a rendszerből.
Min fényerőn WiFi-vel, Opera-s fórumozással és filmezéssel.Ez meg akár lehet a mai nap tanúlsága is, hogy mekkora egy beszámíthatatlan, tákolt, hiteltelen hulladék fos az Android akkustatisztikája. Szerinte 6 órányi képernyő a fogyasztás mindössze negyed részét tette ki, míg az Android rendszer processzorhasználata meg több mint a felét.
[ Szerkesztve ]
-
adamikus
tag
válasz atillaahun #39658 üzenetére
Mindössze a csatlakoztatott eszköz nevét tudom megváltoztatni a beállításokban, felbontást nem.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
A mai nappal én is Nexus 4 tulaj lettem. Időnként majd előfordulok errefelé és teszek fel egy-két kérdést.....De ezt ne vegyétek fenyegetésnek!
Először mindjárt egy egyszerűvel kezdem.
4.4.2-re frissített a telefon. A root ugyanúgy megy 4.4.2-n is mint JB-n?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
Styleair
aktív tag
-
adamikus
tag
válasz gipsztigris #39695 üzenetére
Igen, van root 4.4.2-re is.
-
NTonee
veterán
válasz gipsztigris #39698 üzenetére
Bl nyitás, custom recovery telepítés, supersu flashelés. Akár toolkittel (több is van), akár parancssorból.
Üdv itt![ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz NTonee #39699 üzenetére
Szia!
Ez nekem egy picit gyors, mint a szűzlánynak a dugás az első randin!Egy rövid, tömör leírást szívesen olvasnék róla, mert egyelőre bele vagyok bonyolódva egy kicsit. Lehet, hogy Win 8.1-el van a baj, de már a driverek sem akarnak felmenni.
Szóval melyik a legegyszerűbb megoldás 4.4.2 root elvégzésére?
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest