Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ati888
senior tag
Hello!
A nova launcher beta az, amelyiknél úgy vált az oldalak között, mintha egy kocka oldalai fordulnának? Na azt át lehet állítani, mert szerintem az szörnyen néz ki.
ati
-
z123456789
addikt
Kit Kat Launcher-ben hogyan kell beállítani hogy több oldalam legyen?
-
13128814
tag
(#34749) Hianyzik
2 napja elég sokat szoptam vele. De hogy akadtàl el?1 Letöltöd a factory-t, és a fastboot-ot.
2 Csinálasz egy mappát nexus néven, majd a kicsomagolt cuccokat bemásolod oda. Ha minden jól ment, abban lesz 10 db fájl.
3 https://docs.google.com/file/d/0By8xhrM2iZ8MdDE2M2R4ZVdRN1U/edit?pli=1 ezeket bemásolod az img fájlok mellé
4 Telefon kikapcsol, hangerő le + bekapcsoló gomb.
5. Az img fájlok mellé másolt cuccok közül elindítod a start.bat fájlt.
6 Egyesével fel flasheled:
fastboot flash boot boot.img
fastboot flash recovery recovery.img
fastboot flash userdata userdata.img
fastboot flash system system.img[ Szerkesztve ]
-
13128814
tag
válasz Hianyzik #34757 üzenetére
https://developers.google.com/android/nexus/images?hl=de
Innen kikeresed a nexus 4-et. Mikor megvan, azért ellenőrizd, hogy jót töltöttél le. "occam"
http://mobilarena.hu/tema/re_google_nexus_4_a_zseles_almok_netovabbja/hsz_32633-32633.html
Itt pedig linkelve van a fastboot[ Szerkesztve ]
-
Nazara
őstag
válasz z123456789 #34752 üzenetére
Úgy emlékszem külön opció nincs rá, viszont ha widgeteket pakolsz ki és az adott oldalra már nem fér, akkor ad egy újat, és igy tovább.
Egyébként tedd fel helyette a GEL-t, az előbb linkelték ez az eredeti.
Rudimentary creatures of blood and flesh, you touch my mind, fumbling in ignorance, incapable of understanding.
-
eastsider
nagyúr
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de a 4.4 giga kevés RAM-ot eszik... 500 mega alatt vagyok a szokásos dolgaimmal... Itt a gnex már elkezdett bezarogatni dolgokat...
-
Criton
veterán
Titanium Backup-bal akkor google alkalmazásokat hogyan tudok törölni?
-
Criton
veterán
Ahha, az egyszerű lenne, de azt akarja, hozzak létre valami szűrőt vagy mit... megcsináltam, majd írja, hogy újraindítás fog életbe lépni. Csak újraindítás után sincs semmi változás... A feszültség állítás bevált, köszönöm, nagyon hüvős a telefon, meg az akkumulátor is sokkal jobban bírja. Köszönöm neked meg NewmanHD-nak a segítséget
-
dnelb
veterán
válasz Criton #34778 üzenetére
Mondtm én hogy sokat segít Ilyet kéne látnod, ami az első 2 képen van, nem kell szűrőt beállítani. A 2. képen ott az uninstall gomb pirossal, arról beszéltem.
(#34780) Criton nem, ne nézd a 3. képet az nem kell Csak nem találtam jobb képet neten így gyorsba Végén még letöröl neked mindent, jobb ezeket egyesével a listából, a backup/restore fül alatt.[ Szerkesztve ]
-
atillaahun
veterán
Mi az ADB copy parancs megfelelő szintaxisa?
CMD-ben bent vagyok az ADB könyvtárban, ott a másolandó fájl is, látja a gép a telót, tolok egy copy customrom.zip /sdcard parancsot, de azt mondja nem megfelelő szintaxis. -
kj007
tag
válasz atillaahun #34781 üzenetére
adb push <local> <remote>
(forrás: adb --help)
-
cirx
senior tag
Szóval az eddigi 4,4 bugok amiket tapasztaltam:
1, exchange server syncloop
2, nem fogadott hívásnàl nem zár vissza a képernyő
3, fényképezésnél restartolS23 GREEN
-
cantu99
csendes tag
Sziasztok,
A GEL-nél hogyan is lehet átlátszóvá tenne a lockscreen-t is stockon, és ugye az alkalmazásokban nektek sem átlátszó a navi bár meg gombok
Köszi -
w333
félisten
válasz atillaahun #34781 üzenetére
adb push romneve.zip /data/media/0/ pl.( adb push cm10.2.zip /data/media/0 )
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
bruxelles
tag
Sziasztok!
4.4re frissítés óta mintha az értesítések nem úgy érkeznének ahogy kéne. Pl. messenger és whatsapp. Tapasztalt rajtam kívül ilyet még valaki?
Amúgy nekem eddig nagyon bejön, nova bétával használom és nagyon tetszik az új design. Sebessége is ugyan olyan ha nem jobb, és az akkuidő is jónak tűnik mondjuk nem rég tettem csak fel.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Steelheart2 #34791 üzenetére
Slide esetében nem zár csak vissza a kijelző. PIN, Pattern esetén nincs gond.
-
Criton
veterán
TeslaUnreadhez a Nova Launcher nem elég? A Prime kell neki?
-
törölt tag
válasz Steelheart2 #34795 üzenetére
Elég nagy gond, ha slide esetén zsebben lesz egy nem fogadott hívásod. Főleg, ha a kijelző default 2 perc múlva kapcsol csak ki (nekem 30 sec + pattern).
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- Politika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos autók - motorok
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest