- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
érdekes, mert a galaxy nexus-on ilyen sosem volt, soha nem látszódott a lightflow ikonja értesítéskor. most 2 van ilyenkor, mondjuk jön egy whatsapp üzenet, plusz mellé a hülye ligthflow is, hogy a whatsapp üzenetet kapott.. teljesen értelmetlen
ok, asszem megvan, kikell venni a pipát a run in forgeground mellől.
-
válasz
Integra #26896 üzenetére
Az Android (4.2-től vagy 4.3-tól) ilyen sajna, hogy minden kritikus alkalmazás ikonját kipakolja oda felülre, és nem lehet eltüntetni. Az, hogy milyen szempontból kritikus nem tudom, csak sejtem, mert pl. a custom launchernek is kiteszi az ikonját, ami hozzáfér az SMS-ekhez meg hívásinfókhoz is.
-
boken
senior tag
Nekem jó ideje gyári rom van fent,egy bizonyos launchernél(Next)150 üzemóra után nem lép ki a menüből a főképernyőre.Addig full jó és ha újra indítom akkor megint jó.Tudom használjak másikat,de ez érdekes...
-
Integra
titán
hol kell kikapcsolni lightflow-ban, hogy ha jön üzenet/értesítés, akkor felül a statusz bar-ban ne jelenjen meg mindig a lightflow ikonja???
illetve, amit észrevettem, meglehetősen kicsi/gyenge a notification led fényereje, feljebb lehet ezt húzni valahol erőteljesebbre?
-
rankesz
veterán
Na fent van a dbrand skin, köszönet orrlyuk fórumtársnak a közreműködést!
Elsőre tetszik, bár azon agyalok hogy a Titanium jobban bejött voln...
-
-
NTonee
veterán
-
z123456789
addikt
válasz
petipetya #26889 üzenetére
Eddig nem volt rossz tapasztalatom vele.Teljesen feltöltve kaptam (mármint a power bank rész volt feltöltve teljesen)
Azóta egyszer töltöttem fel a belső akku-t, viszont a telefonomat, már többször is töltöttem vele.
Szóval eddig nagyon jól bírja a belső akksi is, de én mindig fenntartással kezelem a távolról jött dolgokat.Igazi tapasztalatról csak fél év után lehet beszélni.Addigra meg elavul, tehát nincs értelme cikk írásnak.
Írtam hogy első írásom, szóval nem tudom pontosan, de valahogyan ki tudom egészíteni nem?Mert akkor csinálok egy lemerítést, feltöltést.
De ha gondolod, olyat is lehet hogy töltök vele x %-ot, és arányosan kiszámolom, hogy mennyi kell neki a 100 %-hoz.
Ezt akár ma is meg tudom csinálni.Persze kérdés hogy ez mennyire mérvadó? -
petipetya
nagyúr
válasz
z123456789 #26887 üzenetére
Nem kritikának szántam, csak korábban én is vettem hasonlót, ami nem töltötte fel a telefont. Ezért érdekel ez, hátha egyszer újra rászánom magam egy ilyenre.
-
z123456789
addikt
válasz
petipetya #26885 üzenetére
Amikor rájöttem hogy ez hiányzik, akkor már megjelenés alatt volt, nem akartam beleírni., továbbá elég sok idő ment el azzal hogy beszereztem, megírtam, majd korrekció alá került.Nem akartam már tovább húzni az időt.
A másik ok pedig az hogy egyszerűen nem volt időm arra hogy lemerítsem a telefont, feltöltsem teljesen, mert szükségem van mindig a telóra.
De röviden:
-remekül tölt
-kb 40%-ról kb 1,5-2 órát kell rajtahagyni hogy fullon legyen
-ha éjjelre ráteszed teljesen feltölti, és utána kikapcsol a töltő magátólLegközelebb majd figyelek erre is kösz a kritikát!
-
Bilux
veterán
válasz
tariattila #26883 üzenetére
Chrome energia fogyasztásilag igen szar simán feleannyit bír mint más böngetővel
-
petipetya
nagyúr
válasz
z123456789 #26884 üzenetére
Csak a lényeget hiányolom belőle, hogy tölt, mennyi időt kell rajta hagyni, ha éjjelre ráteszed a telót akkor teljesen feltölti-e stb.
-
z123456789
addikt
válasz
z123456789 #25148 üzenetére
Khm.. khm...Attanszion'!
Ígértem valamit, ami már elérhető.
Ha valaki nem tudja miről beszélek, akkor 3 lehetőség van hogy megvilágosodjon.
-amire válaszoltam
-nevem alatt
-és a legeygszerűbbHad mondjam el hogy az első, szóval nagyon örülök neki.Remélem szórakoztató lesz.
Ha valakinek bővebb infóra van szüksége akkor bátran írjon! -
-
Criton
veterán
Repülőmódban, tegnap este óta 5% esett az akksi, ez nem sok egy kicsit?
-
zsoltiz
aktív tag
-
TomPack
őstag
Manapsàg mi a legfrissebb infó az új Nexusról? Paramétereket tekintve?
-
Tüske0614
aktív tag
mmmm kicsit félve kérdezem ha 4.3 van a tel akkor a stabil 10.1. xx fel tudom rakni ?
-
gulb
senior tag
Tudom kicsit off de chromecast es nexus 4 olyan szepen mukodik egyutt
ma a netflix elerst is beizzitottam. Asszem lemondom a tv elofizetesemet
-
TayRol
nagyúr
A Cruzerlitenál már kijottek a Nexus 5-re való tokok, szóval lassan itt az idő.
-
mcsabi84
senior tag
Mostanában bringázás közben egy csomószor telefonálok véletlenül a zsebemből. Eddig nem volt ilyen problémám, most viszont elég ciki, amikor tekerek, hallgatom a zenét, aztán egyszer csak hallom a csörgést, gyors fék, de mire megtalálom természetesen már fel is veszi az illető és hülyének néz... Van valami módszer arra, hogy figyelmen kívül hagyja a fülesem által generált hívásindítást? Legalábbis csak arra tudok gondolni, mástól hogy a fenébe történne ilyen.
-
Criton
veterán
másnál is zizeg egy kicsit a felső hangszóró? ezt főleg akkor hallom mikor várok arra, hogy a hívott fél felvegye... de mikor beszélek vele, akkor semmit sem hallani a zizegésből.
-
Na megjött az Exogear Exomount 2.
csak betettem a műszerfalra szépen rátapadt.
majd kíváncsi vagyok hogy bírja a megpróbáltatásokat. -
kiki89
aktív tag
Nah, visszálltam stockra, várva a KitKat-et...
-
mcsabi84
senior tag
válasz
C.Brigante #26852 üzenetére
Hiányoztak már a hozzászólásaid...Te nem kérsz külön topicot?
-
Atish19
őstag
Kellene egy kis segítség. Néha eldobja a telefonom a hálózatot és mikor oldom fel kéri a pin kódot. Ez másnak is előfordult? Napi 2-3x fordul elő. Esetleg lehet a sim kártya a hibás? (Itthon vágtam maszekban
)
-
C.Brigante
veterán
válasz
NTonee #26794 üzenetére
húúha, a kernel cserét mélyvízbe kell írni... egyre keményebbek vagytok!
-
fatal`
titán
Használ valaki Vibert CM10.2-n?
Panaszkodnak, hogy "bugyborékol" a hang, olyan mintha a fürdőből beszélnék és nem lehet érteni. Más is tapasztalt ilyet?
-
mihione
őstag
Sziasztok!Jövőhéten tervezem egy nexus 4 készülék beszerzését ahogy sikerül eladnom a régi telóm és megjön a fizu,használtat fogok venni újonnan számomra még drága és az lenne a kérdésem hogy mire érdemes odafigyelni vásárláskor?
Elkezdtem olvasgatni a topic az elejétől de még nem sokáig jutottam,azt viszont el kell hogy mondjam én még a megjelenést követő 1 év ellenére is legalább annyira rá vagyok kattanva mint ti amikor a playes rendelésekkel szarakodtakAz akksi hogyan teljesít?Remélem fogja bírni úgy mint a mostani telóm chrome,fb használattal egy napot elmegy olyan 3-4 óra kijelzőhasználattal, ahogy nézegettem róla youtubeos videókat meg pár screenshotot ezzel nem lesz baj,ugye?
Ahogy meglesz sztem napok kérdése és úgyis rakok rá valami jó kis főzött romot+kernelt.
Ja meg még annyi hogy a van egy motorola gyári headsettem (mikrofonnal és fel/lerakó gombbal) amire sennhesier cx 270 hangszoró részt átforrasztottam mert 2 év alatt eléggé egérrágta lett a puha szilikon kábelezése vajon működni fog vele?Az új samsung galaxy s advance headset is megy vele ha ez jobb viszonyitási alapElőre is köszi a segítséget!
-
dergander
addikt
Minek jön ki a 4.3.1 mikor célegyenesben a 4.4 Kit Kat?
-
twine
veterán
válasz
Criton #26835 üzenetére
Én kipróbáltam,,,nekem nem vállt be,,,
Van aki meg szereti,,,
A kérdés,,neked van e rá igényed...?
Nekem gyakorlatilag non-stop megy wifi,,szinte soha nem kapcsolom ki,,,
Egyszer valaki istenítette, gondoltam kipróbálom,,,este telepítés, ,másnap útközben térkép indít, mire szól a rendszer, hogy "kapcsoljam be a wifit a gyorsab pozició elérés érdekében" (mert ugye menet közben a wifimatic tette a dolgát, és lekapcsolta)
Kapta is az uninstallt,,nekem nincs rá igényem hoyg kapcsolgassa magát automatikusan....
Másnak lehet, hogy van -
Criton
veterán
érdemes ezt az alkalmazást használni?
-
rankesz
veterán
-
petipetya
nagyúr
válasz
gery2123 #26827 üzenetére
gery2123:
Chrome: Ez most is megvan, csak éppen lekorlátozták a címsávra. Ott tudsz jobbra-balra húzással lapozni a nyitott tabok között.twine:
Köszi, szépek.nLali:
A skinshop.hu-tól is rendelhetsz. -
rankesz
veterán
válasz
petipetya #26815 üzenetére
Nem hiszem hohy a Speedshop-os felrakást igénybe fogja venni Beast koma, izraeli a srác...
Nekem a hátlapi fólia rajta van még és 2 hét alatt semmi baja, majd akkor veszem le ha megjön a dbrand skin
A kijelző viszont nekem fóliamentes leszeddig egyik telómon sem volt és mindegyik karcmentes maradt. -
FearTomi
őstag
Birom amikor kijon az uj Chrome frissites azzal a szoveggel, hogy "improved scrolling speed" es jobban laggol mint az elozo verzio
-
Criton
veterán
gyári romon, 4.3 a beállítások alatt ha scrollozik le az ember, másnál egy megakad egy picit?
valahol azt láttam, hogy kint van a 4.3.1, ez Nexusra is van? a rendszerfrissítéseket a telefon csak wifin szedi le ugye? -
petipetya
nagyúr
válasz
beast27 #26768 üzenetére
Van, az elején és a hátulján is. A hátlapon lévőre többen írták, hogy könnyen lejön - ezt nem tudom, mert a kezdetektől fogva műanyag rápattintós tok van a telón, amely alatt fent hagytam ezt a fóliát is, és azóta nem vettem le a tokot.
A kijelzőn lévő fólián van 3db ikon, amelyeket meg lehet tűrni addig, amíg nem teszel rá rendes fóliát. Engem zavartak az ebook olvasása közben, de inkább fent hagytam addig, amíg el nem mentem a VIP-hoz, és fel nem rakattam egy normál fóliát rá (de a Speedshop-ban is felteszik neked). Ehhez nincs kézügyességem, így a következő fólia is így kerül majd fel rá. Odafigyelek a telefonra, de azért két karc már van ezen a fólián, de ezt letojom.
-
stargazer
senior tag
Helló,
ez miért lehet hogy kegyetlenül belassul a böngészőm? összesen 2 lap van nyitva, az egyik a mobilarena mobil verziója, a másik a sztaki, és annyira be tud lassulni hogy használhatatlan. nem fut a háttérben semmi más max még a gmail. ha bezárom és megint megnyitom akkor megint jó egy darabig. ez mitől van? mit lehet tenni hogy ne legyen?
köszi,
üdv,
s -
NTonee
veterán
válasz
rankesz #26801 üzenetére
,,nem tetszett a topik létrejöttének előtörténete"
nekem sem, de itt egy idő után mindig hiszti kerekedett az ilyen hsz-okból. Nekem igazából mindegy, hogy hova írod, egyáltalán nem zavar, csak gondoltam, ha már egyszer létrejött, akkor használjuk. Hátha nyugodtabb lenne a hangulat, meg nem keveredne itt az általános és a buherálós téma. Az új N4 tulajoknak is átláthatóbb lenne talán.
ananasz1:
Üdv a tulajok között!
Természetesen az ajánlott kernel mindig az, amelyikkel maga a rom érkezik.
A leggyakrabban használt / leginkább kedvelt kernelek a Franco, Faux, Semaphore, Neo. Hogy melyik neked a legjobb, azt ki kell tapasztalni. -
ananasz1
tag
Sziasztok!
Vasárnap este óta beléptem a boldog Nexus 4 tulajok közé.Az itt talált információk alapján eljutottam a custom rom telepítéséhez, a Xenon HD mellett döntöttem, de a kernelhez nem nyúltam.
Ehhez a romhoz van-e különösen ajánlott, és mivel a kerneleket nem igazán ismerem, ha valaki ajánlana, leírná pár szóban, hogy miért azt javasolja?
Köszi, és igyekszem a továbbiakban is a keresőt használni! -
zezoka
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Surface Laptop 4 Touch 13.5 Retina Ryzen7 4980U 4.4Ghz 16GB 512GB Radeon RX Vega8 Win11 Pro Garancia