- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
oh, köszi!
Szerencsére van néhány ismerősöm az Egyesült Királyságban, a kérdés csak az, hogy hajlandóak-e segíteni nekem
(illetve hogy odaér-e a pénz időben
) ha nem, akkor kivárom azt a Nexus5öst, és elköltöm rá az "összes pénzemet"
tildy
Ú, esetleg nem tudod, hogy mennyiért szállítják házhoz kint?Illetve ezzel gondolom nem foglalkoztál, de mennyi körül lehet a teló MOra küldése? Én max 10 font körülre tippelnék!
Köszi!
-
tildy
nagyúr
Igen itt meg van. ( De ne is keressetek, elertem a rendelheto limitem , nem tudok tobbet venni.)
( magamnak vegul nem ez, hanem Moto razr i lett ideiglenesen, amig marcius kornyeken ki nem jon az uj htc, akkor jar le a szerzodesem. filoztam ezen a telon is, de fesztivalozni tul nagy. )rankesz: a limit inkabb a hatizsak merete. Eleg sok elektronikai cumot viszek tobb embernek is, nem ferne el fizikailag.
-
icons
addikt
válasz
pepe091 #24483 üzenetére
Köszi!
Eléggé szükségem lenne egy új telefonra, mert a Blade-m megőrjít, gagyi és már törött is : DD (nem dühből tettem, de már úgyis majdnem, legutoljára pl tnap este), úgyhogy szerintem megpróbálom a Nexus4est UKből ismerősök által, és ha nem sikerül, akkor Nexus 5 lesz belőle, ami +100 ajróért ha jól látom, kb mindenben jobb (és elképesztően jól néz ki (imádom a saroktól sarokig képernyőket! Lehet, hogy törésvédelmi szempontból nem a legjobb, de legalább nincs annyi felesleges hely rajta, és nagyon szép *-* ). Csak október vége... még nagyon messze van (bár ha azt nézzük, hogy már most kiürítették a jelenlegi darabokat... hátha jön az korábban is
-
rankesz
veterán
válasz
GrooveHero #24485 üzenetére
ZSír!
Mondjuk most nézem ez az AOSP browser amit fel lehet heggeszteni az N4-re is az az S3-on alap bőngető, és nagyon szerettem, az utóbbi fél évben szinte csak azt használtam...
-
rankesz
veterán
válasz
GrooveHero #24477 üzenetére
Címsor se kellene, hanem teljes területen csak a tartalom
-
Én is erre számítok. Ha nem ugyanazon az áron, vagy ahhoz közelin akarná adni, akkor nem vitte volna le a N4 árát. Szóval szerintem 300 és 350 körül lesz, csak ugye most nem 8 és 16, hanem 16 és 32 GB-os változat lesz valószínűsíthetően, így lehet, hogy az olcsóbb 16 GB-os lesz 350, a 32 GB-os meg kicsivel több.
-
icons
addikt
Üdv!
Nexus4ben gondolkodtam. Mindent megtettem, hogy Németországból sikerüljön megrendelni, de ismerős sajnos "elhülyéskedte", így kifutottam az időből. Spanyolhonban is elfogyott mindkét verzió, viszont ha jól hallottam, akkor UKben még van 16gigás, úgyhogy onnan van esélyem beszerezni.
A kérdésem az lenne (szerintem ez a legjobb topik a helyes megfejtő megtalálására), hogyha kijön a Nexus5, kb mennyibe fog kerülni?Nem jóslást szeretnék, de ha jól tudom, a Google tartja magát ahhoz, hogy az előző genes cuccok árával egyenlő szintre lövi be az újakat. Tehát ha 8 és 16 gigás lesz, akkor 300, és 350 euro lesz a kettő. Tényleg van ilyen üzletpolitikája a Google-nek, vagy csak én halucináltam be? (esetleg magasabb kezdőárral szoktak nyitni?)
Köszi a segítséget!
-
törölt tag
Sziasztok, azt szeretnem kerdezni, hogy aki bor tokot hasznal megosztana, hogy milyet illetve hol lehet beszerezni? A fene se hitte volna hogy sok helyen kerestem de csak ilyen gagyi "swing" tokokat talaltam vagy ilyen univerzalis meretu draga bugatti tokotat.
Az ok: Rajottem h folia minden nelkul baromi szep a telefon de csak csupaszn nem mernem zsebben hordani.
Volt mar flip, bumper, es tpu sline tokom de egyik se az igazi :/ -
David3
őstag
Sziasztok!
Megint én érdeklődnék. Amit eddig leszűrtem negatívumokat, hogy nincs FM rádió (viszont van netes rádió), extrém használatnál túlmelegszik, és nem bővíthető a tárhelye, valamint az akksija max. 1-2 napig bírja. Ezekkel együtt tudnék élni talán, és mivel most jó áron van (és tetszik is), valószínűleg hamarosan befektetek egy ilyen készülékre.
A gyári tartozékokat esetleg nem tudná valaki leírni?
-
jacis
nagyúr
[ Módosította: Pompi ]
-
Land
veterán
Szerintetek egy Nexus 4 sebességben van olyan jó, mint a HTC One? Sokak szerint a HTC Iphone szinten folyékony és a leggyorsabb telefon jelenleg, viszont 1-2 Nexus 4 4.3-as videót nézve ez sem lomha. Vajon miben lenne egyértelmű visszaesés a HTC-hez képest az LG? Dizájn egyén kérdése, üzemidő talán egál, kihangosítva One a csúcs, viszont fülessel talán csak kicsivel. Kamerában a HTC közepes, talán ebben egál vagy még jobb is az LG?
-
assemble
addikt
válasz
#16820480 #24439 üzenetére
Nem nagyon eszik tobbet uresjaratban.
Illetve ugye alapbol nehezebb dolga van, mert nyitott a rendszer es valos multitasking van. De ha minden megfeleloen mukodik akkor ez nem szokott problemat okozni.
Elso gen n7 foleg azert merul keszenletben, mert a tegra 3 nem tud eleg energiatakarekos lenni. Tovabba ipad-ekbe hiresen tulmeretezett aksikat raknak mindig (az egesz cucc szinte semmi mas mint egy nagy aksi), akkora aksival kicsit konnyebb a helyzet. -
zola-
őstag
psx romban tudom állítani a navbar gombjait apróbb méretre?
-
válasz
Integra #24342 üzenetére
én tegnap voltam trénél pont emiatt hogy cseréljek.
mondtam a csajszinak hogy dobálja a hálózatot a telefonom, más kártyával meg tökéletes. nem is kérdezett mást egyből kérte a sim-et csinálta az újat másolta át az adatokat. ingyen.
én is vettem adaptert, 100ft. pont emiatt hogy mi van ha vissza kell álljak defy-re egy két hétre. -
heidrich
senior tag
válasz
Bone123 #24452 üzenetére
Én is használtam a Dolphin-t de szerintem épphogy kevés ramot evett, még a régi telefonomon (Sony Xperia SP) egyszerűen a Chromenak nem volt elég 1 GB ram és képes volt a launcher is ujratölteni mindig 1-2 tabos böngészés után, szóval Dolphint használtam de ott semmi ilyesmi nem volt.
-
z123456789
addikt
Nekem is ilyenem van, ez egy szar.
Jó lenne, ha a tépözáras pánt nem bomlana a tépözártól.
Meg lehetne a képernyö felöl egy szivacs.
Meg egy Nexus jelzés az elején.Valami szép szolid...óh az a szép HTC-s tokom.
Ez az az igazi "célnak megfelel" kategória.A bumper szerintem is ocsmány. (SZVSZ!)
-
Bone123
HÁZIGAZDA
válasz
#13908480 #24440 üzenetére
Az Opera talán a legjobb fogyasztásban, viszont Dolphin a leggyorsabb és egy rakás hasznos kiegészítő telepíthető, pl. éjszakai mód, egy gomb mobil/asztali mód váltásra, a Jetpack pedig kézi nagyításhoz tördeli (a legtöbb) oldalt. Mondjuk memóriaigényes, de megéri. A Boat Browser népszerű még, bár én leszedtem, amikor a Flasht nem tudtam telepíteni, valakinek ez sikerült?
-
Pompi
nagyúr
válasz
#13908480 #24440 üzenetére
Én a Next Browser-t ajánlom.
-
zorromoto
senior tag
Én nagyon remélem hogy a 4.4 megoldást hoz az OS darálás problémára.Ez hatalmas bug amit ezidáig nem sikerült javítani.
-
dnelb
veterán
Nekem meg sehol sincs fólia , van 1 bőrtokom és kész, semmi karc. Nem a következő tulajnak kímélem. Ilyen gagyi igénytelen bumperekbe amik itt voltak feljebb meg semmi pénzért se raknám be.
-
Tibro5
senior tag
Én bementem a Auchan-Sziget Telenor üzletébe és mondtam, hogy ki szeretném cserélni a normál sim kártyámat micro-ra, teljesen jófejek voltak és ingyen kivágták nekem a meglévő sim-et egy célszerszámmal. Ráadásul megkaptam a leeső megmaradt műanyag keretet amibe visszapattintható a micro sim és újra normál sim lesz belőle. Kb. 2 perces művelet volt, végül azt mondták próbáljam ki a telefonnal, ha nem működik kicserélik új sim kártyára szintén ingyen. Szóval nekem jó tapasztalataim vannak a szolgáltatóval
-
orrlyuk
aktív tag
A stock jb browser szerintem zseniális, de gondolom csak root után megy fel. De legalább ingyenes! (Fullscreenben, a beépített tortával használom.)
-
törölt tag
Sziasztok, tudtok olyan bongeszoz ajanlani, ami van olyan gyors/gyorsabb mint a chrome, de viszont kevesebbet fogyaszt?
Illetve sheratan, jelenleg tok nelkul hasznalod a telefont? Van rajta folia? Illetve a feher nexuson szerintetek a krom keret mennyire kopna a zsebtol?
-
törölt tag
válasz
FearTomi #24438 üzenetére
Ez tökéletesen igaz, inkább csak arra akartam utalni, hogy üresjáratban sokkal többet eszik az Android... Azon is meglepődtem, hogy bekapcsolt wifi-vel letett ipad egész nap olyan 1-2%-ot ha merült, mig a N7-em meg kb egy hét alatt teljesen csutkára merül flight módban is, ha nem használom.
-
törölt tag
válasz
petipetya #24436 üzenetére
Engem inkább akkor érdekelne az N5, ha a fogyasztás és melegedés elfogadható szinte süllyedne. Nem is kell nekem új Antutu rekord, csak inkább tovább bírja a telefon, és maradjon aért smooth.
Most kaptam egy szifont munkára, a kettőt együtt használom, és azért meg kell mondjam, bár nem szeretem, de azért látványosan tovább bírja szuflával. Jelenleg az N4 ha csak lerakom az asztalra, akkor és max 2 nap, a szifon meg kevés használattal egyelőre már a harmadik napját fogja tolni, és most van 45%-on.Vettem rá Nillkin tokot a hátlapra, meg azzal azonos fazonút még vagy hármat (mert olcsók voltak
), de nem használom már egyiket sem. Egy idő után zavartak, és sokkal szebb nélkülük.
-
petipetya
nagyúr
válasz
#16820480 #24375 üzenetére
A lényeg, hogy én is simán megvenném a Nexus 5-öt így, ha nem lenne most a Nexus 4-em.
Valószínűleg arra is vennék egy műanyag rápattintható tokot a hátuljára, hiszen otthon/irodában nem emelem, hanem csúsztatom az asztalon. Így nem kell figyelni annyira, ám azért vigyázok rá. Igaz, vannak kivételes esetek (100 évben egyszer), mint például a legutóbbi sörfeszten két lengyel csaj a telómon ment fel a netre szállást nézni és erről telefonáltak, plusz gőzerővel dolgozott a Google Translate is. Gondolhatod, hogy hülyét kaptam volna, ha nem lett volna a hátulján tok, miközben ide-oda toltuk az asztalon.
Te használsz valamilyen tokot?
-
temes69
aktív tag
hali,
nekem tört össze(lakótárs által) 7végén a telefon kijelzője. nah haver bevitte szervizbe és javítható, de 2hetet kell várni a kijelzőre mert külföldről kell megrendelni -
TayRol
nagyúr
akinek pénteken érkezik a telefonja Debrecen hatahatós érintésével, annak hol áll most a csomagja a tracking szerint?
-
Scooter74
őstag
Na akkor a Nexus 4 Stock Out. Akkor már abban bízom, hogy 2-3 héten belül bejelentik a Nexus 5-s telefont és az Android új verzióját.
Nagyon várom, hogy milyen lesz.Á és azt tenném még hozzá, hogy az a boot animáció nem csak a HTC és a Samu google edition telefonjain van hanem Slukkica 4.2.2-s romjánál is megtalálható.
(#24430) Integra!
Azt tudtam, de abban bízom, hogy előbbre hozzák azt a fránya konferenciát amin bemutatják és nem fogják tovább húzni nyújtani mint a rétestésztát.
-
mcsabi84
senior tag
válasz
Bone123 #24423 üzenetére
Régen én is használtam eye in sky-t de a yahoo weather jobban tetszik, főleg ezzel a beépített flickr fotós dologgal. Remélem a google-nek lesz valami válasza rá és akkor nem kéne a konkurens programját használni
-
z123456789
addikt
válasz
adabra #24424 üzenetére
De az meg nem szállít.
Ezt írtam fentebb is.Ezért kerestem alternatívát.De nem akarok valami fos kínai dologba belenyúlni.Meg ennél nincs feltüntetve hogy csúszásmentes pl.
Inkább venném az eredetit.Nem mintha ismerném a márkát, de masszívabbnak tünik, meg az XDA-n is ez szerepel az ajánlásban. -
adabra
senior tag
válasz
z123456789 #24417 üzenetére
Ha jól látom, akkor az amazonos (eredeti) most olcsóbb is...
-
Bone123
HÁZIGAZDA
Sebesség tekintetében már kiváló az Android, de úgy tűnik vannak még anomáliák... Mindenesetre lecseréltam a naptárat (DigiCal) és az ébresztőt (Alarm Clock+)... és akkor már az időjárás appot is (Eye in Sky, meglátjuk mennyire pontos).
Közben megjött a Magic Cube 7800, pofás darab, reméljük adja is a kapacitás nagy részét, ill. 10 munkanap alatt HK-ból ez a szilikon tok, semmi extra, de jól illeszkedik.
-
törölt tag
Nehogy már oda lyukadjunk ki, az Android unalmas, mert kardomba dőlök. Olyan UI-t csinálok, amilyet nem akarok.
-
w333
félisten
válasz
FearTomi #24415 üzenetére
Nekem akkor sem tetszik
nem érzem azt a prémium hatást mint amilyen a Nexus 4, és a Nexus széria mindig is arról szolt hogy egy kicsit kitűnjenek a tömegből és egyedi legyen, még talán a kör alakú beszédhangszóróval megtudnék barátkozni, de ezzel a kopogós szürkés fekete hátlappal és az otromba nagy kör alakú fekete kamera optikával már nem nagyon
Szerintem messze nem lesz akkora sikere mint a Nexus 4 -nek
-
válasz
z123456789 #24417 üzenetére
Nincs odaírva a márkája, ami gyanús, szóval esélyes, hogy utánzat.
-
z123456789
addikt
válasz
z123456789 #24267 üzenetére
-
FearTomi
őstag
Amúgy ez a boot animáció a google edition HTC ONE és S4 bootanimációja. A 4.4 nevet azért kapta a rendszer, mert Kitkat és 4x4 -es csoki a kitkat, ha key lime pie lett volna marad az 5.0. Amúgy az sem biztos, hogy 4.4 fut azon a készüléken.
Jaja, az az anyag marha jó amúgy amiből készült a hátlap, a Defy-nek a háta is ilyenből volt. Viszont nézd meg ezt, ezért mondtam, hogy Sony-ra emlékeztet
-
w333
félisten
válasz
FearTomi #24411 üzenetére
Hát ez a boot animáció jó gagyi lett ! mindig is egy X animáció volt !
Ha jól látom akkor az UI sem változott semmitvagyis ICS óta ugyan ilyen, és nincs % -os akkumulátor
Írok is mindjárt a Google -nek hogy kapják már egy kicsit össze magukat ! és "köszi a 4.4 -et, de nem ugorhatnánk inkább az 5.0 -ra" ?
-
-
mcsabi84
senior tag
Remélem a google sejti, hogy az n6 az n4-eseket leváltó teló lesz így eléggé összekapják magukat és ütős szerkezettel lepnek meg minket, ami legalább olyan szép lesz, mint ez. Ehhez az N5-höz nem tudnék hozzászokni.
FearTomi: október 14. már nincs messze
-
Pompi
nagyúr
válasz
balintkalman #24401 üzenetére
Mondjuk UK-ban még mindig van 16GB.
-
válasz
balintkalman #24401 üzenetére
Itt sehogy, de amúgy is elfogyott már a telefon.
-
balintkalman
csendes tag
Helló mindenki!
A Google-n láttam hogy a 16 GB -os Nexus 4 250 dollár de nem engedi megrendelni mert csak amerikába meg angliába meg nemtudom még hol lehet csak megrendelni
szóval hogy nem lehetne valahogy megrendelni úgy hogy ide postázzák vagy ismerősöm kimenne és átvenné?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nintendo Switch 2
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Íme a Battlefield 6 első előzetese
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Xiaomi POCO X6 Pro 12/512gb - Makulátlan, Alza garancia, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB (Phantom Black, Dual SIM) Új akksi!
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Realme C75 256GB Lightning Gold, Bontatlan, Új, 0 Perces, Arany, 1 Év Garancia
- Samsung A53 5G Dual-sim,kitűnő állapot,karcmentes kijelző,fóliás keret,doboz,kábel,fekete
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra