- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Criton
veterán
-
LÁZ
addikt
üdv, 32gigás független One X-emet cserélném Nexus 4-re, ha esetleg vkit hajtana a kiváncsiság
, bár erre kevés az esély sztem, de próba cseresznye.
-
ßrainiac
addikt
válasz
Criton #26996 üzenetére
A legfelso savban - ahol a visszalepes is van - jobb oldalt ki lehet kapcsolni minden dev. beallitast egyszerre.
Kompletten kikapcsol minden beallitast elvileg.
Allits at minden animacio sebesseget es meglatod amint maszkalsz a telo feluletei kozott. Sztem csunyabb, mert vagy lassabb lesz, vagy gyorsabb, nem az ahogyan megterveztek.
-
ßrainiac
addikt
Igy van, bar sztem jateka valogatja, hogy elbir-e elsimitast. Egy ujabb jateknal mar sok lehet a telo hardveret tekintve (ami nem rossz, dehat van mar jobb azert ^^).
Nem hinnem, hogy mezei usernek van ott barmilyen fontos opcio. Max az animaciok sebessege, bar az is legjobb alapon szvsz.
1-et 0,5-re: nem, hanem az animacio sebessegere. Allitsd at, meglatod h rosszabb lesz.
Msaa: elsimitas (szorzoval allitod, a reces eleket fogja szebbe tenni 3D-nel)
-
-
Criton
veterán
valamint még egy olyan kérdésem lenne, hogy a fejlesztői beállítások alatt érdemes-e valamit ki illetve bekapcsolni? ha igen akkor pontosan mit és hogyan tudom előhozni azt az opciót (google-n kerestem, de nem találtam semmit sem, lehet rosszul kerestem rá)?
-
Criton
veterán
zedge-n kívül van még oldal ahonnan jó háttérképeket lehet letölteni?
-
-
petipetya
nagyúr
Nexus 4 International Giveaway!
Nem tudom, hogy tőlünk elérhető-e, és nem akarok felesleges reményeket kelteni, de hátha...
-
Scooter74
őstag
válasz
ßrainiac #26964 üzenetére
Mondjuk így márt érthető a 8Gb változat vásárlása. Mondjuk nekem 16Gb-s van 12Gb szabad helyel én amiket csinálok k3peket azokat a lehető leghamarab wifivel tolom a G+-ra és így tudom tartani a szabad helyet a telefonon, ha ezt nem csinálnám akkor nekem is kevés lenne a 16Gb. De így nem. Anno a Nexus S nél megtanultam és azóta így használom. Úgye én könnyen vagyok mert ha nyaralok akkor is olyan helyre megyek ahol van wifi meg a laptopot is viszem magammal biztos ami biztos alapon. Amúgy telefont én sem évente cserélek hanem 2 évente. Azért is mondtam, hogy én a Nexus 6-ra gyúrok ezerrel arra gyüjtöm a pénzem addig pedig vigyázok a Nexus 4-re mint szemem világára.
-
petipetya
nagyúr
válasz
ßrainiac #26964 üzenetére
A Google+ esetén be lehet állítani azt, hogy a fotókat és videókat automatikusan töltse fel a tárhelyedre. És itt jön a lényeg, amellyel kímélheted a mobilnetes adatmennyíségedet: beállítod azt, hogy csak wifin töltse fel a fotókat/videókat, azon belül még azt is megadhatod, hogy csak töltés közben.
Illetve wifin keresztül feltöltheted a YouTube-ra is a videókat, csak azt nem lehet automatizálni.
Vagy ha otthon van wifi routered, akkor ftp-n keresztül is átteheted ezeket a gépre.
-
-
ßrainiac
addikt
Aha, hat mindenki ugy hasznalja, ahogy neki jol esik
Nekem azert van olyan telefonom amivel 1080p-ben lehet videozni, mert en ezt kihasznalom. Sajnos nem tudok tobb GB-ot felhositeni ezekbol a videokbol on the go, mert havi 1GB-os adatforgalmam lehet max, utana jon a sebesseg limit - Igy marad a minden videozas utani mentes a pc-re ^^
Egyebkent nekem sem tetszik annyira a n5, de upgrade szempontjabol erdekel, es talan nem en leszek az egyetlen "hulye", aki 2013-ban letjogosultnak tart 32GB tarhelyet egy olyan keszulekbe, ami szinte helyettesiti a pc-t
Nem azert fizetek ki 100e forintokat a telefonert, hogy utana kalkulalgassak es felhozzek (ettol eltekintve en is aktivan hasznalom a picasat regota).
Scooter74: azert 8GB, mert gyorsan kellett es ez volt realis aron
-
Benex
senior tag
válasz
ßrainiac #26958 üzenetére
Nekem 16 gigás van , és sosem fordult még elő iylen h kiirja h kevés helye legyen ,
Videózásra meg ht én nem szoktam fullhdban videózni, mert ott 1 perc vagy 200MB , kamerázás megmarad a kameránakDe nem akarok kötekedni , ha neked 32GB kell , te dolgod
( mellesleg dropbox,gdrive,box,skydrive pár giga rögtön , oké hogy kell hozzá net , de pl képeket egyből ideteszem , mert van amelyikben offline is meglehet nézni és nem a telefonon foglalja a helyet )
-
Scooter74
őstag
-
Benex
senior tag
válasz
FearTomi #26955 üzenetére
Ez szerintem is igaz! És amúgy 32GB.. Nem tudom ti miket tesztek a telefonra, de nekem eddig a legkisebb elérhető méret az 4GB volt, az alá sose ment, pedig van backup, film, zene is a telefonon... Engem a 4.4 sokkal jobban izgat mint hogy mekkora akksi és milyen kamera lesz az n5-ben! Ez nexus 4 topic, s nem leendő nexus 5....(szvsz)
-
FearTomi
őstag
-
Scooter74
őstag
válasz
petipetya #26946 üzenetére
Petipetya;Pepe091! Na ez jó. Azt hittem az is üveg. Akkor csak a sima G üveg vagy az is lakkos plasztik?
Akkor Én kérek elnézést.KillBorn.
Osztom a véleményed mert tényleg úgy lesz, hogy minden második Nexus-t lesz érdemes meg venni.
Én Nexus S után a GNexet kihagytam és vettem meg az N4-t, az N5-t valszeg kihagyom és a 6-s ra gyúrok majd. -
KillBorn
senior tag
válasz
leslien #26930 üzenetére
Basszus azt hittem megcsinálják a 3GB RAMot! Akkor jobban megérné váltani N4-ről, de csak a proci miatt nem éri meg sztem. Úgy tűnik minden második generációs Nexussal tud valami igazán újat mutatni a g. A kamera a tárhely, meg a kijelző úgymond "kötelezően" fejlesztendő új modell esetén sztem, azért nem vette ezeket bele.
-
Scooter74
őstag
válasz
petipetya #26942 üzenetére
Nem felejtem el csak ugyebár az N4 full üveg és tök jól össze van rakva a G2 is üveg és az is nagyon jól össze rakott egy Darab de ezek után kicsit fura lesz az 5-s ebben a köntösben. Mondjuk akinek a 32Gb kell ès One X-e van Az biztos, hogy váltani fog most a Nexus 5-re ès pont a tárhely miatt.
Pepe091. Pont Arra fáj a fogam, egy 2013-s N7-s re. Azt szeretnék venni. Meg az lenne ám a nagy dolog ha mi is a playen keresztül meg tudnánk vásárolni az összes Nexus Terméket még ebben az évben. Amúgy tényleg nem fogdostam meg a Nexus 7-s 2013-s modeljét.
-
Scooter74
őstag
Szerintem 14.-én lesz a bemutató és akkor jön a 4.4-is.
Amúgy észre vettétek, hogy műanyag lesz a telefon hátlapja és nem üveg. Tiszta Samsung beütése lesz a végén a Nexus 5 nek. Mondjuk azt hittem a Google meg az Lg
Jobban megrázza magát a Nexus 4 után. Úgy hogy akinek N4-e van nem érdemes N5-re cserélnie. -
Benex
senior tag
Amúgy ez a 4.4 hogy lesz? Október 12en lesz bemutatva és 14tol lehet letolteni, vagy minden 14en lesz? (nexus 5,kitkat)
-
leslien
nagyúr
megint van egy újabb vmi .. google forditás!nexus 5
-
rankesz
veterán
Rohadt jó ez a franco plus, eddig ezzel a legjobb az akksi időm...
Köszi Ollie
-
fatal`
titán
Na, akkor csak megvan a megoldás.
Más: Stereo BT fülesnél bármilyen médiahangot át lehet vinni rá? Normál mono fülesnél van olyan gond, hogy pl. a Skypeot nem lehet áttenni, meg a YouTubeot sem. Sztereo headsetnél is jelentkezik ez a probléma? Egy Sony-Ericsson MW600-at néztem ki magamnak. Aki használ ilyen headsetet attól kérdezném, hogy átlagosan az aksijuk hány óra aktív használatot bír ki?
-
válasz
fatal` #26910 üzenetére
Ezek nem is küldenek semmi értesítést maguktól. Az egyik ilyen a Holo Launcher, a másik a Holo Notifier. 4.1.2 alatt semmilyen ikonjuk nem jelent meg, 4.3 alatt igen, és maga az Android teszi ki, semmi köze az appokhoz, mert azt írja ki ezekhez, amikor az értesítési sávot lehúzom, hogy "Touch for more information or stop the app". És ha erre bökök, rögtön az app infóhoz megy a beállításokban, ahol lehet unistallálni, stb az appot.
-
rankesz
veterán
-
trance89
őstag
válasz
Integra #26902 üzenetére
mivel itt csak egy kis pont a notification led, gnex-en majdnem akkora mint a n4 vakuja
viszont ami biztos hogy n4-en sokkal biztonsabban műkszik, hónapokig nyúztam gnex-et többnyire cm-el de gyárin is elég sokat használtam lightflow-al és mindig volt valami baja (sőt gyári romon a legtöbb embernél abszolút nem ment mint nálam is), n4-en eddig semmi gond immár hónapok óta -
Play áruházon belül jól látom, hogy már 4.4-es a képernyőmentések értesítési része?
-
Integra
titán
-
twine
veterán
válasz
Integra #26896 üzenetére
lightflow/settings/ persistent icon, és a run in foreground mellől szedd ki a pipát...
Nem lesz kint ikon,,,nekem legalábbis értesítésnél sem jelenik meg az iikon
,,,Attól meg nem kell félni szvsz. hogy igy kilövi majd a droid a progit,,,mert nekem mióa ezt a bevezették,talán a 4.3 ótahogy a futó progik ikonjai kint legyen az értesítéi sávbanm azóta kiszedtem a pipát, és soha nem pöckölte még ki a droid az alkalmazást
És halkan megjegyzem,(ha már témánál vagyok) mert sokszor "hallotam" már szídni ezt a progit, hogy "nem megbízható..." nállam január óta tökéletesen teszi a dolgát a fizetős verzió...soha nem volt még vele gondom, hogy nem jelez, vagy ilyesmi...
Szerk:
Csúnyán elkéstem
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Politika
- E-roller topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- További aktív témák...
- Bomba Árak továbbra is! Évtizedes minőség, személyes átvétel is!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA