- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Okos Otthon kezdőknek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- bambano: Bambanő háza tája
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
desigo
senior tag
válasz
hallerlaller #196 üzenetére
+1
A Nexus 4 fogja mindig a legfrissebb androidot kapni.
Akármilyen másik gyártó kijöhet akármilyen telefonnal,mindig le lesznek maradva.
Ide tartozik a LG Optimus G is...Ha a Nexus 4 nem különösen ajánlott akkor semmi...
-
FragMaster
addikt
válasz
+1
-
jacis
nagyúr
"a hazaiért pedig kicsit szájhúzva, de azért ajánlott a Nexus 4" <-- ne vicceljetek már!!!
Ha 180eFt lenne akkor azt mondom hogy ok, de 150eFt-ért húzni a szátok úgy, hogy droid fronton ez a csúcs és a következő nexusig ez is marad! -
twine
veterán
válasz
Épp ma írtam erről én is
-
bok92
addikt
Nem rossz teló, de nekem nem kellene... Túl olcó...
Inkább maradok a jó öreg sgsmnél.
-
hurrikan
addikt
válasz
jooker82 #192 üzenetére
Nem csak ezekkel hasonlítottam ha észrevetted...
(ASUS, Samsung, Sony, HTC) de hasonlíthatom pár Kínai 4magoshoz is....
de mindenki mond amit akar.
Ha ezt/ezeket egy "nem Nexus" modell csinálná már szét lenne ordítva, tesztelő cikkben meg kommentekben is.....
Annyi előnye van hogy legalább nem az LG frissíti -
hurrikan
addikt
válasz
zotyesz66 #187 üzenetére
Más készülékek, HOX, S3, pont hogy több pontot kapnak JB frissítés után
és ez itt nem pár száz pont különbség, hanem több ezer....
meg ez a 8GB+nem bővíthetőség...... szegény Xperia U-t meg P-t sz@rrá gyalázták hogy bővíthetőség nélkül milyen kevés a 8 meg a 16GB ebben a kategóriában... (46 és 70ezer forintosban) hogy így meg úgy s@r meg h.lye a Sony, meg hogy meri ezt megcsinálni menjen csődbe meg stb. aranyos kis megjegyzések....
erre az LG(Google) a legfelső árszegmensben megjátssza ugyan ezt xD nevetséges
akkor erre már nem tudok mit mondani -
twine
veterán
válasz
zotyesz66 #187 üzenetére
"Másrészt ezek csak benchmarkok."
Ezt akartam még én is írni,,csak közben ment a UK rendelés
Benchmark nem érdekel,,látom működés közben és káprázatos a sebessége,,innentől kezdve nekem mindegy mennyit mutat a tesztprogi.,,,
OneX-emen egyszer járt quadrant,,,egy teszt erejéig,,utánna delete -
Dzsuri89
őstag
Nagyon tetszettős ez a telefon, ami nem véletlen, mert NEXUS!
Ha veszek majd valamikor megint új telefont vagy akár táblagépet, az csakis kizárólag Nexus lesz. Jelenleg Galaxy Nexus-t használok és nagyon meg vagyok elégedve vele, ha 4.1.2 fut rajta. (A 4.2-t hagyjuk, majd javítanak Gugliék.)
Azért kíváncsi leszek, hogy itthon milyen módon lehet beszerezni függetlenül magyarországi gyártói garival, mert Optimus 4X-et még nem láttam sehol, pedig az csúcs készülék az LG-nél jelenleg... Ha láttam, akkor csak ilyen fostaliga bolti garival vagy a Tré-Mobile-ban.
-
assemble
addikt
Aki tud rendelhet nekem is egy 16-osat
-
blackydan
senior tag
Asszem sokan várták már ezt a készüléket
-
hurrikan
addikt
Elég rosszul van optimalizálva a szűz droid....
hogy ilyen kevés pontokat ér el minden programban....
Kevesebbet ér el Quadrantban, Linpackban, SmartBench-ben mint az XperiaT és HTC OneS a maga 2mag/1GB RAM-jával xD
Ugyan ezzel a hardverrel rendelkező ASUS-tól meg több ezerrel marad el minden programban...
és ne mondja senki hogy nem a Benchmark számít... mert ekkora bazi nagy különbség már igen is számít..... -
freeknight
őstag
Bár kétszer is megégettem már magam LG telefonnal, de most mégis iszonyatos birtoklási vágy fogott el! Ez a telefon tényleg gyönyörű, nem jellegtelen szappantartó, mint bizonyos gyártók csúcsmodelljei. A hardverre 2 évig nem lesz rossz szavunk sem. Hatalmas pirospont még maga a nexus szócska, itt nem lesznek olyan mondatok, hogy "vizsgáljuk a frissíthetőségét".
Számomra viszont fájó pont az fm-rádió hiánya, nem hinném, hogy ezen annyit spórolnak.Az árról meg csak annyit, hogy lesz ez 180ezer is, mire ideér
. Egyébként azt nem lehet tudni, hogy nálunk lesz-e lehetőség playen keresztül rendelni?
-
bigmasterg
addikt
Úgy volt, hogy Nov. 13.ától lesz kapható, szépen ki is fogyott a készlet pillanatok alatt, azóta nem kapható.
Venni akartam egyet, de nem bírtam kivárni. Inkább vettem egy jó árú, használt gnex-et.
De az előző N4 topicban is voltak, akik nem tudták kivárni.
Ráadásul, ha tényleg Februárban lesz csak elérhető itthon...Google elrontotta ennek a telefonnak az indítását, pedig nagyot tarolhattak volna egy rendes kezdő készlettel.
szerk.:
Elvileg most megint megnyílt valamelyik store. -
emvy
félisten
Order placed
Thank you. Your order has been placed, and you will receive an email shortly with the details of your purchase.5:05:58 PM.
-
Mitől szerepel ennyire rosszul a szintetikus teszteken? Van-e egyáltalán értelme ezeknek?
-
Dogengar
aktív tag
Hogy lehet ennyire kicsi a benchmark eredménye a telefonnak?
A PadFone 2-ben ugyan az a hardware van, és mégis mennyivel több..
-
jooker82
nagyúr
válasz
ForRedGlory #165 üzenetére
Én nézem,de semmi különöset nem találok rajta...
Előbb neked kellett volna nézelődnöd..
-
monti0222w
addikt
A teszt jó lett tetszet, a telo viszont már nem se külső se a belső nem győzött meg! Egy, ami jó benne az ára a többi hasonló telo mellett.
-
Tomate
veterán
150e és majd csak 3 hónap múlva lehet kapni. Akkor kintről már fogok tudni hozni 80-ért..
Szégyen ez az ország. Ezért vettem már az 5. telefonomat kintről. HTC ONE X amcsiból 80pénzért eljött. Mondjatok jobbat... -
assemble
addikt
válasz
Cingáriusz #161 üzenetére
Mukodik nagyjabol mindenhol, 5 savos 3g antennaja van, nem lesz vele gond
Bordian: nincs semmilyen extra koltseg, husegnyilatkozat, semmi ilyesmi, ennyi az ara a 8 gigasnak -
uki
aktív tag
válasz
Cingáriusz #161 üzenetére
Igen, fog működni. Egyféle verzió van.
-
Nekem Chicago-ban él kint ismerős és ő meg tudja elvileg rendelni a google-től. Januárban jön haza a huga és elhozza nekem. Fog az simán működni az itthoni T-mobile hálózaton?
-
Bordian
tag
USA- ban 300 dollár a 8 gb-os,ez fix összeg v vásárlás után van még vmi költség?(úgy h szálitási költséget meg vámot nem számolunk)
+meg tudjátok kindani h melyik országokban kapható? (Esetleg Katarban?)
-
batai15
félisten
Nagyon fáj a szivem ezért a telóért. Ez valami eszméletlen lett!!!!!!! Nem érdekel hogy lg gyártja amit meg utáltam, de ez valami gci szép , bivaly telefon! Abszolute kompromisszum mentes!akkor is beszerzek eggyet ha 2 évig kell rá gyűjtsek!
-
jooker82
nagyúr
válasz
ForRedGlory #149 üzenetére
Mért melyik samura hasonlit?
-
Bad Pritt
félisten
Vajon mennyire nyomja majd le a Galaxy Nexus árát? Ha egyáltalán?...
-
tipuka
addikt
a hazai áron kicsit csodálkoztam, de csodás telcsi
-
janos1988
addikt
válasz
dreamdancer #5 üzenetére
Csak ez fele annyiba kerül és kétszer annyit tud!
-
xenom0rph
őstag
Haza gsm shopokban várható a telefon forgalmazása? Mert nagyon tetszetős
-
janos1988
addikt
Direkt 4:3-as képeket készítettek mindig, vagy ezek az új hiper-szupi készülékek nem tudnak 16:9-eseket lőni (még mindig)
-
ForRedGlory
félisten
Hát lehet egyedül maradok a véleményemmel, de ez a telefon ormótlan oldalról és hátulról. Nem értem hogy lehet ezt szépnek nevezni. A sebességbe meg kár bármit is bemagyarázni, a mai csúcstelefonok JB-vel hozzák ezt. Itt már nem lehet meglepetést okozni.
A formatervnél LG tuti belenézett a Samu jegyzőkönyvekbe
-
tolts.hu
őstag
A megoldás: [Nokia DC-16]
-
nfsu17
veterán
válasz
firedani #144 üzenetére
"Kíváncsi lennék hogy miért olyan nagy gond hogy nem cserélhető az akkumulátor "
Mondjuk vennék bele nagyobb akkut?
Mint SII-be egy 2000-est?
Plusz mondjuk mert intenzív használat mellett az akku "elfogy", és a teljesítményének csak töredékét adja le? Nekem az e51-nél ez 3 év után jött elő, pedig nem is nagyon volt hajtva ez idő alatt, mégis felpúposodott, alig bírta már új korának 50%-át. Ha bemész az SII topikba, ott is többen írják, hogy 1-1,5 év után már jóval kevesebbet bír egy feltöltéssel. Ezt megoldják úgy az "okosok", hogy vesznek egy új akkut. Na itt ez az ötlet már eleve halva született. Persze mindjárt jön a kontra, hogy "én úgyis eladom 1-2 év után, akkor meg nem mindegy?" De. Akkor mindegy. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Cyberpunk #141 üzenetére
Teljesen egyetértek.
Ez a 8gb nevetséges de számomra a 16 is, mivel ekkora felbontású képek + videók lezabálják a tárhelyet, nem beszélve arról hogy 1-1 alkalmazás is vagy komolyabb játék is több gb is lehet.
A gombok hiánya engem kiakaszt xperia s-en se tudom megszokni a csak touch gombokat. -
firedani
tag
Kíváncsi lennék hogy miért olyan nagy gond hogy nem cserélhető az akkumulátor
Nekem viszont igen is azt az érzést kelti hogy meg kell vennem mert egy ZTE Skatehez nagy előrelépés.
Igazából én is örülnék ha lenne egy SII-öm akkor talán nekem sem kéne ez,de mivel mindkettőt kb. ugyanannyiért adják így simán jó a Nexus 4 -
enginev3.0
félisten
2GB ram szép, de a kamera gyenge, és az eleje is nagyon semmilyen, plusz nekem a hátulja sem jön be a kameránál
-
whiteman0524
aktív tag
Tud valaki esetleg valami olyan oldalról ahol nagyjából az összes napjainkban elterjedt mobilokban használatos GPU-k vannak összemérve valamilyen teljesítmény tesztben? Kicsit el vagyok veszve ezzel a sok fajta féle mobil GPU-val.. Van Adreno, Mail 400, ezekből egy rakat fajta meg gondolom még sok egyéb is, és azok a kifejezések a tesztekben hogy például "eléggé erős", "nem túl gyenege" nem mondanak valami sokat. Jó lenne valamilyen viszonyítási alap és látni valami számbeli táblázatot ami jól összeszedi az alsó kategóriától a felső kategóriáig ezeknek a különböző GPU-knak a funkcióit és az egymáshoz vizsonyított teljesítményét.
-
Cyberpunk
félisten
Számomra két dolog miatt vérzik el:
1. nem bővíthető hátértár, azért ez elég nagy fail szerintem. Persze mondhatjuk, hogy minek ha elég. De nem lehet tudni sosem, hogy kell e majd később, a másik meg így a bővíthetőség lehetősége veszik el. Oké adnak felhőt. És? És korlátlan mobil netet is adnak mellé, hogy azt bárhol elérjem, meg lefedettséget is?
2. az érintőgombok hiánya.
Pont ezért részemről inkább veszek drágában nem Google referencia modellt a frissítések nem annyira lényeg. Vagy is egy csúcs készülék azért többnyire minimum 1 komolyabb rendszerfrissítést megkap, nyilván 3-4 évig terveznék vele, akkor érdekelne.
-
tajcsi
őstag
Még egy kicsi. Még egy kicsit jobb kamera főként éjjeli rezsinre gondolok, micro sd bővíthewtőség és meglesz a tökéletes telefon.
(SGS IV
A cikk tetszik. Végre, kihangsőlyozta valaki, hogy ízlésekről kár vitatkozni. Köszönöm!
-
Flash86
tag
Szerintem egyszerűen vicc, hogy néztek egy 100+os okostelefont és sírtok, hogy drága a net csomag. Eszem megáll. Amúgy is egy ilyen telefonnak mi értelme van net nélkül?
-
tolts.hu
őstag
Komoly ketyere.
-
nfsu17
veterán
Köszönöm a tesztet.
Most legalább megnyugodtam, hogy nem kell lecserélnem a 3 hónapos SII-m. Ha kijön majd rá a JB, akkor elég smooth lesz az is, amire nekem kell, arra az is jó.Ebben ami tetszik:
-kijelző felbontása
-gyári android
-meg úgy a hardver, ami gyorsabb
-csinos darab, jól néz kiAmi nem tetszik:
-fotók minősége
-nem samoled
-nekem nagy a kijelző, de hozzá tudnék szokni
-üveg hátlap
-nincs rádió
-nincs microsd
-akku nem cserélhető
-nincs fizikai home gomb (nem akkora cucc, lehet meglennék nélküle)
-LG support (szerintem a samu házhozmegyünk szervízénél nincs jobb)Ha tovább vesézném, biztos lenne még pro és kontra, de sajnos a teszt olvasása közben nem volt olyan érzésem, hogy ez annyival jobb lenne, mint az SII-őm, hogy rögtön mennem kell megvenni.
De azért korrekt cucc, és ha nem lenne most telóm, lehet ez lenne a listán elöl. -
BDave
őstag
Köszönöm a tesztet, érdemes volt elolvasni, tetszik! Pár észrevétel:
"meglepően mértékelt árral dob(at)ják piacra ezeket a masinákat"
"ha a visszafogjuk a telefon által nyújtott szolgáltatások alkalmazását, akkor ezt az értéket némileg túl tudjuk teljesíteni"Nekem így virtuálisan összességében tetszik a telefon, de egy Galaxy Nexus felhasználónak nem hiszem, hogy érdemes leváltania a telefonját erre, akkora előrelépést nem mutat a Nexus 4. Max a plusz 1 év támogatottság, mivel jövő ilyenkor lesz kb. vége a GN támogatottságának (ha két évvel számolunk). Akkor már érdemes lesz az akkori Nexusra váltani.
Kiemelve pár dolog:
- A fényképeket elnézegetve és ránagyítva nem látok túl sok különbséget a Galaxy Nexus és eközött. Sajnos. (Mi látható ezen? Hajgumi?)
- Viszont előrelépés, hogy már hangosnak mondható a hangszóró, ellenben a GNexusszal, ami elég halk kihangosítva.
- Az ára pedig szerintem nem sok ahhoz képest, hogy egy csúcstelefonról van szó, egy évvel ezelőtt még plusz 50et rá kellett számolni a csúcskészülékekre. Mondjuk ez betudható annak is, hogy egyre elterjedtebbek a technológiák és a csúcshardverek, így már évről évre nem lesz akkora kuriózum az adott legfelső szint, mint régebben.Egy kérdésem lenne: a virtuális gombsor elvesz a 768x1280-as felbontásból? Erre most nem tudok rájönni
-
Integra
titán
néha felvillan bennem egy olyan gondolat, hogy igazából a google nem is nagyon értékesít play-ben telefonokat az lg miatt.. bár erről a kis összeesküvés elméletemről akkor derülne ki, hogy igaz e vagy sem, ha az lg-nél már roskadásig állnak a készülékek és a google play továbbra is üres lenne a 2 darabos limit ellenére is...
-
leeate
senior tag
Azért arra őszintén kíváncsi lennék, hogy mi használhatja vajon ki ezt a "legerősebb hardvert". Mert az Asphalton meg Need for speeden kívül nemigen tudok pl. olyan játékról, ami ezt igényelné (és akkor nem is hoztam összehasonlításnak az Apple-vonalat, hogy ne tűnjek trollnak)
-
assemble
addikt
Play Store-ban, ennyiert meg tudod venni, felteve hogy nem kapkodjak el eloled az osszeset.
Azt senki nem mondta hogy Magyarorszagon mi a helyzet, elvegre itt tudtommal a termek aranak az ertekeleserol van szo, nem pedig a magyar afa, kereskedok haszna, artisjus es egyeb pofatlansagok ertekeleserol. Ennyi erovel mondhatnad hogy 600 dollar az ara mert sokan akik bevasaroltak belole annyiert adtak tovabb ebay-en. Attol hogy valakinek van pofaja annyit kerni erte, a hivatalos ara a termeknek 299 ill 349 usd. -
SentryGun
aktív tag
"Nyolvanezer forinttal adják olcsóbban azért..."
Nekem akkor is kevés, pedig bíztam benne...Főleg, hogy ezek a modellek nagy valószínűséggel megkapják majd az újabb droidot is. Mint már más is írta, ennyit viszont ez a tulajdonság nem nyom a latba....nem véletlenül ott kapható, ahol...
Egyelőre csak ott lehet kapni, majd meglátjuk mennyiért kerül a boltok polcaira, függetlenül(!).ON: Ettől függetlenül összességében nagyon tetszetős telefon. Igaz, nekem személy szerint már nagy a 4,7.
-
FET-MEN
veterán
Bruti egy masina
-
twine
veterán
"lehet ez is csak a régi 1 hetes készenléti időhöz szokott embernek furcsa."
itt irtad le szvsz. a lényeget....
Ha mindent lekapcsolsz, és lebutítasz egy okostelón,,,több napig is mehet akár...de akkor meg minek okos?
(persze vannak helyzetek,,,mondjuk egy nyaralás, ahol nem akarok sem e-mailt,sem semmit kapni,,,ott életszerű)(#122) emvy:
[link]
itt ugy tudom kapható.. az "arcsatátokba" nem folytam bele,,,igy nem tudom miről beszélgettek -
emvy
félisten
válasz
assemble #119 üzenetére
Tobbszor kerdeztem, de megkerdezem megint: hol kaphato? Az itteni Play Storeban lenyegeben sosem volt kaphato, a magyar store-ban egyaltalan nem volt kaphato. Nem annyi az ara egy termeknek, amennyi a neten van, hanem annyi, amennyiert meg tudod venni.
A Lumia nalam 1 euroert kaphato fuggetlenul. Ja, csak nincs belole jelenleg egy sem. De mashol megkaphatod 550 euroert. (A Nexus 4 400 font itt az UK-ban, az 140e forint.)
-
Sziasztok!
Ha USA-ból hozatok egy Nexus4-est, az fog menni az itthoni T-Mobile hálózaton?
-
assemble
addikt
válasz
SuperMario #112 üzenetére
Az ara 299 dollar es majdnem egy honapja kaphato mar.
A Lumiaid ketszer ennyirol indulnak es fele ennyit nem tudnak. -
szentespeter
tag
Nem rossz masina, de a galxt nexus prime után többet vár az ember... Szerintem...
-
Roxbury
őstag
válasz
Nightfall75 #114 üzenetére
Így van.
-
BaLee
addikt
Persze, hogy ez a téma, mivel ez az az egy dolog amit nem bírnak megoldani a gyártók pedig a legfontosabb lenne.
Az oké, hogy a legtöbb helyen (munkahelyen, irodában, otthon) van számítógép amiről végre a MicroUSB szabványnak köszönhetően tölteni lehet, ha navigációnak használod/autóban akkor szintén rá lehet dugni, de ha elmész valahova és tényleg nem használod semmire, a legtöbb akkor sem bír ki egy napnál többet pedig nem lenne túl nagy elvárás...
De lehet ez is csak a régi 1 hetes készenléti időhöz szokott embernek furcsa. Én már annak is örülök, hogy az Xperia P-m kibír 2 napot ha nincs böködve gyakran.
-
Nightfall75
tag
válasz
assemble #106 üzenetére
"Viszont a 7/10-et ar/ertek aranyt amit kapott egyszeruen nem tudom ertekelni. Ha ez nem 10/10-es ar/ertek aranyu, akkor allitom hogy az egesz piacon semmi nem 10/10-es ar/ertek aranyu."
Ez a pontszám nem az Amerikában kapható Nexus 4 árát tükrözi, ami sajnos a magyar felhasználók 99%-nak beszerezhetetlen, és még csak nem is az EU-s play store árat, hanem a M-on valószínűsíthető beszerzési árat, ami nem nagyon lesz 150 ezer alatt a jelenlegi infók szerint. Ez alapján jogos a 7/10 szerintem.
-
szponzor
senior tag
válasz
SuperMario #112 üzenetére
A 600$ még mindig nem 300-350$.
-
SuperMario
tag
válasz
assemble #106 üzenetére
150 ezerért úgy, hogy februárban lehet majd kapni én hármast adnék neki kb. Jó, elfogult vagyok, jó az a hetes.
Valaki amúgy magyarázza már el, hogy miért kapott Ajánlott plecsnit? Köcsög Lumia-fanboy vagyok, de egyszerűen nem értem. Ha ott negatív pont volt a súly és az ár, akkor a kamera/melegedés és az ár itt nem számít? Csak mert külföldről be lehet szerezni egy százasér'? A Nokiát is árulják 600 dodóért két év garanciával.. Ráadásul alig nyúltak a rendszerhez, kapásból kitoltak egy referenciamodellt. Nem értem én se az androidot, se az azokat ennyire szanaszét használó gyártókat.
-
ramrit
tag
Vegyesek az érzéseim a kütyüt illetöen...a teszt jó lett, de remélem lesz egy giga csúcstelókat összehasonlitó teszt is és akkor megmutatja majd a foga fehérjét :-)
Az android nem a szivem csücske, de az s2,s3 után max ez lehetne egy opció számomra. A külföldi ár pimaszul olcsó, a magyar árakról meg inkább no komment. Egyedül a memória vérszegény, de hát ha nem elég akkor ne vedd meg filozófia érvényesül.
Tetszik,tetszik de egy kicsit olyan sterilnek érzem az s3hoz képest (is).
Lehet hozatok majd egyet az usákoktól ha még lesz akcijjóban, vagy marad az eredeti terv --> wp8 :-) -
Lenry
félisten
nem tudom.
valahogy nem győzött meg.
nem tudnám igazán elmagyarázni, hogy miért, de nem...pedig Nexus
-
SziberTomi
tag
Ausztriában elvileg 549 euro lesz függetlenül, én ilyen cikkeket találtam...
-
nat330
csendes tag
És vajon a régi pletykák szerint lesz-e sony-s nexus? Hátha jobban hangzana
-
assemble
addikt
Ami biztos, hogy toronymagasan a legjobb ar/erteku telefon a piacon, a ketszer dragabb telefonokat is majd mindenben agyonveri.
Viszont a 7/10-et ar/ertek aranyt amit kapott egyszeruen nem tudom ertekelni. Ha ez nem 10/10-es ar/ertek aranyu, akkor allitom hogy az egesz piacon semmi nem 10/10-es ar/ertek aranyu. A 7 amit kapott ra pedig meg csak kozel sincs ehhez. iPhone-ok szoktak 7-es kapni nalatok amik ketszer ekkora arrol indulnak mikozben jelentosen rosszabbak lenyegi dolgokban. Szoval valami konzisztencia lehetne ebben a pontozasban.
" MHL-kábellel a TV-re is lehet kötni a telefont"
Ez viszont ugy tudom hogy nem igaz, es helyette a Slimport nevu szabvanyt tamogatja -
Borosz
őstag
Gyönyörű, erős, okos, de töltő nélkül nem szabad otthonról egy napnál hosszabb időre távozni 2100mAh ide vagy oda.
-
Spancho
senior tag
Jó kis telefon lett.
A Magyar ár valahol érthető hisz '219 100 forint az átlagkereset'
Annyiból már majdnem 2 is kijönÉn inkább várok egy Tegra 4-es készülékre
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Linux kezdőknek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- BMW topik
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest