- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
crhis86
tag
válasz
ADAM1337 #7237 üzenetére
Minden esetben nyitható.
Elvileg a Telenornál is függetlent adnak, legalábbis még nem tudunk olyanról, akinek nem olyat adtak volna.
A stock rom kernel verziója: 3.4.0
Nincsenek ismert hibák, sőt általában véve még garanciás hiba is kb. 2 embernél fordult elő ezen a fórumon.
Szerintem nem várható 32 GB-os modell, bár még az is lehet h bejelentik az Googel I/O-n, ha így lesz, akkor szerintem minimum júniusig-júliusig várnod kell rá.
Egyelőre LG garanciásat M.o-on csak a Telenornál kapsz.Úgy látom leírtam kb. ugyanazt amit Killborn, nem baj
-
KillBorn
senior tag
válasz
ADAM1337 #7237 üzenetére
Szia!
1,) Igen minen esetben nyitható a BL. Sztem nem nyúlt bele a telenor a telefonba, szal független az is.
2,) legfrissebb kernel: Kedd, Január 29 11:41:33 PST 2013 (v3.4.0) - customból lehet van újabb.
3,) A korai kiadásoknál (rev10) srágult a kijelző a ragasztó miatt (elmúlik idővel), meg cicergett töltő állítólag. Rev11 perfekt. De ettől függetlenül úgyanúgy kifoghatsz egy hibás készüléket mint bármilyen más kütyüből.
4,) Nem lesz 32gb-s modell szerintem, de Google I/O-n kerül, de sztem ott is csak egy fehér jön.
5,) Magyarországon csak a telenor forgalmazza LG garanciával a készüléket, mert csak ők forgalmazzák idehaza. Ha bárhol máshol látod, szürekimport, bolti garanciával.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3055
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- felújított karcmentes Iphone 13 mini 256 GB, kártyafüggetlen zöld
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 1TB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3051
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- Xbox Ultimate előfizetések
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest