- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
torbole
csendes tag
Sziasztok,
Tárhelyet szabadítanék fel, lomtár ürítése után sem szabadul fel az összes tárhely, csak ha a kvótákat is törölgetem. Ami 50db kijelölés miatt elég macera. Jól értem a kvóta 24 óra múlva eltűnik? Ergo a lomtár törlés 24 óra múlva realizálódik?
Mi ez a kvóta?
Köszönöm! -
StLui
veterán
Sziasztok!
Nekem is lomtár gondom van két email cimemnél is. De a végleges törlés nem akar működni egyiknél sem, már többször próbáltam, hosszabb rövidebb ideig, most például 24 órája még a gépet is bekapcsolva hagytam, és ugyanez van:Valamiért nem akarnak törlődni. A másik címemen 15-ből 15 foglalt, úgy, hogy 3GB a valós használat.
-
FroZone99
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék.Feltöltöttem a drive-re egy rakás képet.Erre kapok egy mail egy sráctól hogy miért töltöttem fel az ő tárhelyére képeket és nincs is hozzáférése és nem tudja törölni.Miután én letöröltem a tárhelyemről az övéről is eltünt.Hová lehetne panasszal fordulni hogy miért történt ez?
-
zakoss
tag
Sziasztok,
Nem tudjátok mi miért lehet az hogy csak telefonon tudok dokumentumot és táblázatot szerkeszteni? Gépen akárhányszor és bármit beállítok azt írja hogy offline állapotban vagyok és az istenért sem akarja engedni a saját táblázatomat szerkeszteni..
Ezt adja: Kép -
nemlehet
őstag
-
aero.
veterán
Plusz az emailjeid, mellékletek is a tárhelyből vesznek el.
-
moanita
újonc
A Google-drive webes felületén nézd meg a lomtárt. A törölt elemek a számítógéphez hasonlóan először ott is lomtárba/kukába kerülnek, onnan neked kell véglegesen törölni kézzel.Nekem is okozott már 1-2-szer meglepetést a Google-drive szemetese...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 100.000 ft -tól Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! ASUS ROG Strix G18
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/ 256 GB / Gyárifüggetlen / 12 hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged