- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: PassMark - Lenovo ThinkCentre M83 i3-4130 HD 4400
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
torbole
csendes tag
Sziasztok,
Tárhelyet szabadítanék fel, lomtár ürítése után sem szabadul fel az összes tárhely, csak ha a kvótákat is törölgetem. Ami 50db kijelölés miatt elég macera. Jól értem a kvóta 24 óra múlva eltűnik? Ergo a lomtár törlés 24 óra múlva realizálódik?
Mi ez a kvóta?
Köszönöm! -
StLui
veterán
Sziasztok!
Nekem is lomtár gondom van két email cimemnél is. De a végleges törlés nem akar működni egyiknél sem, már többször próbáltam, hosszabb rövidebb ideig, most például 24 órája még a gépet is bekapcsolva hagytam, és ugyanez van:Valamiért nem akarnak törlődni. A másik címemen 15-ből 15 foglalt, úgy, hogy 3GB a valós használat.
-
FroZone99
aktív tag
Egy kis segítséget kérnék.Feltöltöttem a drive-re egy rakás képet.Erre kapok egy mail egy sráctól hogy miért töltöttem fel az ő tárhelyére képeket és nincs is hozzáférése és nem tudja törölni.Miután én letöröltem a tárhelyemről az övéről is eltünt.Hová lehetne panasszal fordulni hogy miért történt ez?
-
zakoss
tag
Sziasztok,
Nem tudjátok mi miért lehet az hogy csak telefonon tudok dokumentumot és táblázatot szerkeszteni? Gépen akárhányszor és bármit beállítok azt írja hogy offline állapotban vagyok és az istenért sem akarja engedni a saját táblázatomat szerkeszteni..
Ezt adja: Kép -
nemlehet
őstag
-
aero.
veterán
Plusz az emailjeid, mellékletek is a tárhelyből vesznek el.
-
moanita
újonc
A Google-drive webes felületén nézd meg a lomtárt. A törölt elemek a számítógéphez hasonlóan először ott is lomtárba/kukába kerülnek, onnan neked kell véglegesen törölni kézzel.Nekem is okozott már 1-2-szer meglepetést a Google-drive szemetese...
Új hozzászólás Aktív témák
lo Egy kis segítséget szeretnék kérni, hátha más is szembesült ezzel a problémával.Az utóbbi hetekben elkezdett csipogni a...
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest