Hirdetés
- gerner1
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
.bableWes
őstag
hidegen nem nagyon szeretnek járni a motorok. nálunk ez aranyszabály - pláne a mostani dieselnél -, hogy a reggeli elsö inditásnál min. 5 percet járjon a motor.
de anno, az amerikai is járt 5-6 percet, a renault is, sose volt gond a motorral.
december végén kb. -10fok körül volt és testvéremet fel kellett vinni a korházba gyorsban. 2 napot nem volt beinditva a kocsi, régi diesel-t meg hajtottam jéghidegen. összvissz. 10kilot mentem vele, de hazafele kijött belöle a hajtokar.
szerintem nemsok azaz 5perc amit járatni kell, de meghálálja -
No-kia
addikt
hát nem, sok autót vezttem már (páréveseket is) de nekem mind alulmotorizált, kényelmetlen, érzelem mentes volt
nagyon szeretem
köszi az oladlt,természetesen ismerem horváth ferit is aki egy piros-fehér sierrával versenyez a garage színeiben és remetehegyi lacit is aki a driftgarage "elnöke", 2 sörért adott egy zárhidat a kocsimhoz mikor összetörtem
nagyon segítőkésztársaság áll a típus mögött,gymkhana demóautót is közvetlenül az átalakítás előtt volt alkalmam meglesni,amit ugye ők csináltak
-
Motion_Blur
félisten
195/55 R15
Persze hogy megérez 4 ember-t, nem is igazán arra van kitalálva
De 90%-ban egyedül utazok benne, minimális csomaggal.
Jól tudod, nem kell percekig melegíteni, se az autónak se a környezetnek nem tesz túl jót. Télen érdemes kb. 1 percet, egyébként meg pár mp után lehet vele indulni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin MARQ Adventurer prémium kategóriás okosóra full szett. eredeti árához képest HARMAD áron!
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 i5 / 16 GB / 256 GB SSD + Windows 11
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Samsung Galaxy A36 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Bontatlan
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest