- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kraftxld: Untappd lista
Új hozzászólás Aktív témák
-
No-kia
addikt
hova tünnek? a pénz, a pénz
nézd hoyg eltünnek a hátsóhajtások is, BMW,Merci megmaradt azon kívül, szerintem az enyém volt az utolsó hátsókerekes családi autó(kkivéve amerika, bár az otani típusokkal nem vagyok képben))
mára már semmi jó nem marad :d alig várom az 1,2 es 3 hengeres turbos, elsőkerekes BMW-ket is
-
No-kia
addikt
igen, a hangyászt is láttam még a nagy közönség előtt
meg még amunka kezdetén, huh már akkor sis gyönyyörű volt, hát még most... és körülötte mindenhol 2.9 es V6-os motorok hevertek, vagy 6-7 darab, meg nissan sx motor, 350Z motor huh nagy élmény volt az tuti
hát nekem is japán motorok a kedvenceim, rb20,rb26, sx motorok, supra stb,stb
-
No-kia
addikt
hát nem, sok autót vezttem már (páréveseket is) de nekem mind alulmotorizált, kényelmetlen, érzelem mentes volt
nagyon szeretem
köszi az oladlt,természetesen ismerem horváth ferit is aki egy piros-fehér sierrával versenyez a garage színeiben és remetehegyi lacit is aki a driftgarage "elnöke", 2 sörért adott egy zárhidat a kocsimhoz mikor összetörtem
nagyon segítőkésztársaság áll a típus mögött,gymkhana demóautót is közvetlenül az átalakítás előtt volt alkalmam meglesni,amit ugye ők csináltak
-
No-kia
addikt
válasz
Motion_Blur #6 üzenetére
-
No-kia
addikt
válasz
Motion_Blur #4 üzenetére
hát azért majd lekell fényezni őket mert egy versenyautón voltak ahol az esztétika nem volt szempont
bár nem tudom milyen a kocsid/felnik, de szerintem az autónk sem egy árkategóriát képvisel
-
No-kia
addikt
válasz
Motion_Blur #1 üzenetére
alufelni tényleg rengeteget dob rajta meg nem is egy nagy kiadás ahhozképest.. nekem egy garnitúra volt 25k, gumival
.
ültetéssel meg óvatosan, én már az udvarra se bírok beállni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 2 év garancia!!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Apple AirPods Max (2024) 2027.01.27. Apple jótállás iSTYLE jótállás
- Switch 2 2027.07.24-ig garanciás, dobozában, karcmentes állapotban eladó!
- FRISSÍTETT LISTA - Lenovo LOQ / LEGION Pro , Lenovo Yoga Pro (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Xiaomi Redmi Note 8T 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest