Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Amikor a Samsung Galaxy AI írja meg helyettem a blogot...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
IO.sys
őstag
Ebben nem hasonlítanak. Itt saját cucc használata erősen tiltott, és ha nem szeretnek, akasztanak is érte.
De abban nagyon egyformák, hogy nem top manager szinten (igazgató), de alatta hemzsegnek a hülyék, akik, bár a feladatukat top droid szinten általában elvégzik, de a betanult munkájukon kívül nem tudják, mit lehet még dolgozni a világban. Őket ha kiteszik, mennek turkálóba. Most, hogy megfordult a szélirány, fosnak is rendesen.Saját törvényeik szerint élnek a magukat alfáknak képzelők, aztán lehet, hogy csak egy jó helyen lévő narancssárga ismerős segített. Az ő szintjükön nagyon megy a szarkavarás, a saját pogácsa sütögetése, másoknak meg a minél nagyobb kár okozása, de csak akkora, ami még nem feltűnő. Ettől áll fel nekik. Tipik előemberi mentalitás, nem értettem soha. Még a legeslegelején abban tévedtem nagyot, hogy azt hittem, itt igazi szakemberek dolgoznak.
A dolgozni nem akarás a másik, aztán vannak durva hetek, amikor megtanulnak káromkodás és kötőszavak használatával kifejezni bármit, csak mert van egy kis nyomás. Mi páran, munkájukat szerető emberek meg rajtuk keresztülvergődve kell végezzük a dolgunkat ahelyett, hogy mindenki figyelne a másikra és akkor pár nap alatt meglenne a 3 és fél hetes meló.
Most olyan emberekről volt szó itt, akik városi szinten hoznak döntéseket, nem csak egy cégnél főnökök. Ez a válasz arra, hogy ilyen emberek hogy létezhetnek döntéshozó pozícióban. Hát így. Ezt nem az egész önkorira (tessék érteni a virágnyelvet) mondom, az egy nagyon nagy valami, ez csak egy kisebb szervezet a sokból. Az igazgatókkal viszont nagyon jó a tapasztalatom, egyik se rosszindulatú vagy képzetlen, pedig láttam már párat. Velük az a baj, hogy ők igazi, felnőtt dolgokkal foglalkoznak, nincs idejük gyerekes hülyeségekre. A szarkavarások közül csak az jut el hozzájuk, ami permanens gondot okoz. Oszt ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- PlayStation 5
- Mobilinternet
- Lip-Bu Tan az Intel új elnök-vezérigazgatója
- Milyen egeret válasszak?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Bitmain Antminer S9 13.5T
- Outemu Silent Peach V3 Switch Lubed Mute - 100 db
- MacBook Air 2020 13" Retina i5-1.10GHz 8GB/256G SSD, HUN BIll, kevés töltéssel, üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
- MacBook Air8,2 2019 13" Retina i5-8210Y 1.6GHz 8GB/128G SSD, magyar billentyüzet üzletből, 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest