Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Ezt csak úgy beteszem. Szerinem tanulságos....
- Mr Dini: Sokat késik a vonatod? Itt a megoldás! [mávtp]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- kenand: Intel NUC 5i3RYK (Core i3-5010U) házbővítés 2db SSD (HDD) befogadására
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
mancer7151
tag
Akkor egy ontopic sztori:
Drága barátom, köttette a netet jó ideje. Kiment hozzá a szerelő időre, állt az ajtó előtt egy bazi nagy fúróval mondván szigetelt a társasház, fali doboz a ház túlsó felén, itt biza fúrni kell. Elküldte hogy a frissen szigetelt házat nem fúrjuk rommá. Felhívta a központ hogy ne küldje el az emberüket mert így nincs bekötés, ő meg elmondta nekik hogy nincs fúrás.
Szól nekem nézzem meg mivan. Felmentem a tetőtérbe, lelógattam utp-t a dobozhoz, végigvittem szálfákon, letoltam fali csőben ráhagytam 2 métert neki. Tűzze végig ahol kell, fejezze meg ahol majd kell ha kell majd teszek másikat.
Új időpont, új csóka. Bazi fúróval ment fel hozzá, mondja neki hogy "nem fúrunk", "ne tessék elküldeni mert a központtal bajba leszek" "tegye le a gépet és jöjjön". Láss csodát minden szép és jó. Eliszogattunk este, nem kértem semmit.
Na később gépcsere, mit kéne venni, összeszedtem neki a vasat megrendeltem, de rakjam is össze ne kelljen fizetni azért, leisszuk. Megtettem.
Eltelt jó idő, közbe találkoztunk sokat semmi gond, hát kikéne pucolni a gépet biztos poros (értsd 3 év retke), nemrég vettem kompresszort vigyemmáföl kinyomjuk erkélyen. Mondom az 15 kiló a gép meg fele, add a gépet másnap visszamegy, "nemá este jutubozok" nem voltam boldog. Megoldottuk, mondom neki ezt leisszuk jössz kettővel "megyek el majd legközelebb"...Így vagyunk mi, de ez már csak ilyen. Leisszuk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Sokan találkoztunk már olyan ismerőssel, "üzletféllel", aki minden segítséget ingyen szeretne, és azt is...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Star Trek
- Androidos fejegységek
- Kedvcsinálót kapott a Heroes of Might and Magic: Olden Era
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Politika
- További aktív témák...
- ÚJ BONTATLAN Macbook Air Apple M1 M2 M3 M4 Legújabb Magyar 1 év Garancia Deák Térnél Azonnal Átvehet
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" M4 MAGYAR Billentyűzet Azonnal átvehető DEÁK TÉRNÉL garanciával
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- www.iking.hu - Eladó Samsung S23 Ultra Phantom Black Használt, Karcmentes
- Samsung Galaxy S21 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest