Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• mancer7151

tag

Akkor egy ontopic sztori:

Drága barátom, köttette a netet jó ideje. Kiment hozzá a szerelő időre, állt az ajtó előtt egy bazi nagy fúróval mondván szigetelt a társasház, fali doboz a ház túlsó felén, itt biza fúrni kell. Elküldte hogy a frissen szigetelt házat nem fúrjuk rommá. Felhívta a központ hogy ne küldje el az emberüket mert így nincs bekötés, ő meg elmondta nekik hogy nincs fúrás.
    Szól nekem nézzem meg mivan. Felmentem a tetőtérbe, lelógattam utp-t a dobozhoz, végigvittem szálfákon, letoltam fali csőben ráhagytam 2 métert neki. Tűzze végig ahol kell, fejezze meg ahol majd kell ha kell majd teszek másikat.
    Új időpont, új csóka. Bazi fúróval ment fel hozzá, mondja neki hogy "nem fúrunk", "ne tessék elküldeni mert a központtal bajba leszek" "tegye le a gépet és jöjjön". Láss csodát minden szép és jó. Eliszogattunk este, nem kértem semmit.
    Na később gépcsere, mit kéne venni, összeszedtem neki a vasat megrendeltem, de rakjam is össze ne kelljen fizetni azért, leisszuk. Megtettem.
    Eltelt jó idő, közbe találkoztunk sokat semmi gond, hát kikéne pucolni a gépet biztos poros (értsd 3 év retke), nemrég vettem kompresszort vigyemmáföl kinyomjuk erkélyen. Mondom az 15 kiló a gép meg fele, add a gépet másnap visszamegy, "nemá este jutubozok" nem voltam boldog. Megoldottuk, mondom neki ezt leisszuk jössz kettővel "megyek el majd legközelebb"...

Így vagyunk mi, de ez már csak ilyen. Leisszuk :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés